Пригласите в гости Деда Мороза и Снегурочку. Киев
Опубліковано: 22.12.2013
Автор: Наталья Тараненко Владимировна
пропоную
0931521196,0664479072
Настоящий Деду Мороз! Проведение корпоративных поздравлений,
утренников в детских садах,
школах, поздравление на дом. Индивидуальный подход к каждому празднику. По
желанию- визит со Снегурочкой. Роли исполняют профессиональные артисты!
Подарите новогоднее счастье в свой дом!
Контакты: 066)4479072; (093)1521196- Наталья
Схожі оголошення
21.10.2024
Шукаєте професіоналів для організації незабутнього світового дійства? «Арт-Студія Свят «Королівське Мистецтво» створить тематичне свято для вас і ваших гостей! Детальніше на сайті: artroyal .kiev .ua /svyato -pid -klych Професійні ведучі на будь-якому заході в Києві та області. Наші харизматичні ведучі зроблять
18.11.2016
Праздник с Татьяной Катрич -Позитив и драйв.Романтичность и стиль.Тактика и деликатный юмор.Умение чувствовать настроение гостей.Праздничная программа наполнена - новыми трендами, особым шармом и любовью.Можете быть уверены, что Ваше мероприятие будет ярким, душевным и незабываемым.ДОВЕРЬТЕ СВОЙ ПРАЗДНИК ПРОФЕССИОНАЛАМ
21.11.2016
Развлекательное научное шоу «Сумасшедшая лаборатория» – это целая команда креативных, изобретательных людей. Организация свадьбы в научном стиле для нас это не профессия, а образ жизни! Позовите в гости «Сумасшедшую лабораторию» – и праздник будет на высоте! Шоу с жидким азотом – это яркое, креативное и
03.12.2012
Пригласите Дедушку Мороза к себе в дом, офис! Сделайте подарок своим друзьям! Подарите незабываемые впечатления своему ребенку! Профессиональные актеры с театральным образованием в роли Дедушки Мороза и Снегурочки поздравят Вас с Новым Годом и Рождественскими праздниками! Красивые костюмы, профессионализм. Гарантирую
25.12.2021
Закажите сказку к себе: домой, в садик, в школу, на корпоратив или любое другое место… Дедушка Мороз и Снегурочка придут и к Вам, надо только их позвать! Они уже ждут Вашего приглашения! Порадуйте Ваших детей, друзей и себя! Только для Вас все по самой низкой цене и с лучшим качеством! Мы подходим к делу
19.08.2015
Шоу двойников, шоу-пародий, пародисты в Киеве, Пародисты Верки Сердючки, Филипа Киркорова, Майкл Джексон, Борис Моисеев, двойники на звез, пародии на звезд. Если Вы хотите, чтобы Ваш праздник запомнился, то шоу двойников – как раз то, что Вам нужно. Если Вы хотите, чтобы Ваш праздник запомнился, то шоу
16.11.2018
Новорічне з святкування зі мною - це щастя для справжніх гурманів позитивного гумору. Це свіжі Ідеї, тематичні сценаріїї, сучасні та Класичні програми, дінамічні та оригінальні конкурси, пародійні шоу, ефектні Зіркові костюми на Ваших гостях - и все це для Вас! Я
10.12.2021
Новорічне святкування зі мною - це щастя для справжніх гурманів позитивного гумору. Це свіжі ідеї, тематичні сценаріїї, сучасні та класичні програми, динамічні та оригінальні конкурси, пародійні шоу, ефектні зіркові костюми на Ваших гостях - і все це для Вас. Я ціную людей та їх бажання. Я знаю, як
11.12.2021
Новорічне святкування зі мною - це щастя для справжніх гурманів позитивного гумору. Це свіжі ідеї, тематичні сценаріїї, сучасні та класичні програми, динамічні та оригінальні конкурси, пародійні шоу, ефектні зіркові костюми на Ваших гостях - і все це для Вас Я ціную людей та їх бажання. Я знаю, як важливо всім
14.01.2022
З 2009 року ми з командою концептуальних подій RUSH перетворюємо колективи на команди, партнерів - на друзів, а друзів - на фанатів за допомогою сучасних корпоративів, тимбілдингів, днів народження та презентацій клієнтам. Для людей, які хочуть дивувати своїм святом, використовуючи сучасні технології та
Cookie – це маленький текстовий файл, котрий зберігається на вашому комп’ютері/мобільному пристрої, коли Ви відвідуєте веб-сайт. Цей текстовий файл може зберігати інформацію, котра може зчитуватися веб-сайтом, коли Ви знову відвідаєте його пізніше. Деякі файли cookie необхідні, щоб веб-сайт мав змогу функціонувати бездоганно. Інші файли cookie корисні для відвідувачів: вони надійно та безпечно зберігають ім’я користувача, та інші налаштування як, наприклад, обрану мову. Файли cookie служать для того, щоб Вам було непотрібно кожен раз вводити однакову інформацію, коли Ви повторно відвідуєте якийсь веб-сайт.
Ми використовуємо файли cookie, щоб запропонувати Вам оптимальний доступ до нашого веб-сайту. Завдяки використанню файлів cookie ми можемо подбати про те, щоб Вам показувалася та сама інформація, коли Ви відвідаєте наш веб-сайт повторно. Файли cookie можуть також використовуватися для оптимізації роботи веб-сайту. Вони полегшують перегляд веб-сайту.
Щоб захистити Ваші приватні дані, а також запобігти втраті інформації або протиправну поведінку, використовуються відповідні організаційні і технічні заходи.
Ми використовуємо файли cookie сторонніх постачальників, щоб аналізувати в збірних формулярах статистичну інформацію з використанням інструментів аналізу, наприклад, Google Analytics. Для цього використовуються як постійні, так і тимчасові файли cookie. Постійні cookie зберігаються на Вашому комп’ютері або мобільному пристрої на термін не більш 24 місяців.
Ви можете дуже просто вимкнути всі файли cookie в налаштуваннях свого веб-браузера. Для цього просто натисніть "Довідка" та пошукайте "Блокування файлів cookie". Пом’ятайте про наступне: якщо Ви вимкните файли cookie, то веб-сайт буде показуватися тільки частково або не буде показуватися взагалі.