Акция! Наращивание ресниц 250грн.Киев

Опубліковано: 08.12.2014

Автор: Наталья

250 грн.

пропоную

Головна > Послуги > Медицина, косметологія > Косметологія  > Акция! Наращивание ресниц 250грн.Киев
Наращивание ресниц всего 250 грн!
Свои реснички не портятся, красить тушью не нужно!
Экономят ваше время и вы выглядите прекрасно всегда и везде до 4 недель!
Использую только качественные и гипоаллергенные материалы.

Если вы хотите всегда выглядеть шикарно - обращайтесь)
ПереслатиПоскаржитись
Усі оголошення автора

Схожі оголошення

1 500 грн.пропоную

17.09.2026

Усі послуги ортодонтів у Києві - стоматології Са-Ната

У стоматологіях Са-Ната ви зможете скористатися послугами професійних ортодонтів. Всі послуги ортодонтів для дорослих та дітей у Києві з наданням гарантії: усунення проміжків між зубами, виправлення прикусу, встановлення брекетів, вирівнювання зубів, застосування елайнерів. Завдяки тому, що стоматологічні клініки

договірнапропоную

29.09.2026

Анонімна допомога при алкогольній залежності

Анонімна допомога при алкогольній залежностіНе знаєте, що робити, якщо чоловік чи син потерпає від алкоголю? Втомилися від постійних запоїв, а стандартні методи не дають результату?Пропоную індивідуальну авторську допомогу для вашої родини у подоланні алкогольної залежності. Багато родин вже отримали полегшення

750 грн.пропоную

09.08.2026

Крайня плоть заважає? Час записатися на консультацію уролога

Дискомфорт, труднощі з гігієною, часті запалення голівки статевого члена — усе це підстави звернутися до уролога і розглянути варіант циркумцизії. Лікар на консультації оцінить стан, розповість про протипоказання та підготовку до операції. У «Урологічній практиці» (Київ) консультація коштує 750 грн, сама

517 грн.пропоную

18.06.2026

А як ще може бути краще?

Чисте волосся без зайвого клопоту  Для вас :- Чиста вода- Професійне миття + масаж голови- Легка укладка- Швидкість та комфорт ТІЛЬКИ ДО КІНЦЯ ЧЕРВНЯ 650 грн -20.5% = 517 грн Лише ваше бажання і трохи часу  для себе - і ваше волосся дихає чистотою і красотою! Професійні перукарські послуги у Миколаєві від

1 100 грн.пропоную

28.06.2026

Масаж Київ — виїзд додому та кабінет біля НАУ | Оздоровчий, спина, лімфодренаж

Професійні послуги масажу в місті Київ: виїзд до клієнта додому або прийом у затишному масажному кабінеті поруч із Національним Авіаційним Університетом. Пропоную всі основні види оздоровчого масажу: класичний масаж всього тіла, масаж спини для зняття напруження та болю, лімфодренажні техніки для покращення обміну

4 000 грн.пропоную

17.05.2026

Масаж від Валерії (Київ)

Валерія - майстриня чуттєвого мистецтва масажу. Я створюю простір для вашого відпочинку, релаксації та відновлення сил. У моїх сеансах поєднані: класичні техніки масажу, хвилеподібні гавайські прийоми, елементи тантричної медитативності, body-to-body релаксація, робота з енергетичними потоками. Атмосфера: свічки,

договірнапропоную

05.06.2026

Реабілітація після травм та операцій

Ортопед-травматолог | Реабілітація після травм та операцій | Київ Медичний центр DreamStep пропонує консультації ортопеда-травматолога та комплексну реабілітацію після травм, переломів і оперативних втручань. Наші послуги: • консультація ортопеда-травматолога; • реабілітація після переломів; • відновлення після

369 грн.пропоную

26.11.2025

Косметолог Киев левый берег - студия «Лемниската»

**Кабинет косметологии Левый берег. Ищете профессиональный кабинет косметологии на Левом берегу Киева? Студия \"Лемниската\" - это авторский кабинет, где работает опытный врач-косметолог с медицинским образованием и практикой более 20 лет. Косметолог Наталья Ткаченко создает каждую процедуру индивидуально, с

2 100 грн.пропоную

28.10.2025

КТ черевної порожнини в Києві — сучасна діагностика з мінімальним променевим навантаженням

Пропонуємо пройти КТ черевної порожнини в Києві на сучасному томографі Philips Incisive CT Plus з високою роздільною здатністю та швидким проведенням дослідження. КТ органів черевної порожнини — це швидкий і інформативний метод, що допомагає виявити запальні процеси, травми, новоутворення, тромби та інші

4 000 грн.пропоную

12.02.2026

Aвторський масаж у Києві

Я - Айджена, майстриня проєкту Sensus.Мої сеанси - це подорож у світ глибокого розслаблення, де кожен дотик пробуджує чуттєвість і повертає зв’язок із тілом. Що я пропоную: Тантричний масаж для чоловіків і жінок Авторські практики на стику східних та європейських технік Body-to-body масаж - повне злиття енергій

4 000 грн.пропоную

09.01.2026

Майстриня масажу Яна (Київ)

Я Яна. Майстриня тілесних практик, жіночності та мистецтва дотику. Створюю простір, де чоловік може відпустити контроль, розслабитися, відчути своє тіло та повернутися до стану спокою й ресурсу. У моїх сеансах поєднані: ·       класичні прийоми масажу, ·       хвилеподібні гавайські техніки, ·       тілесно-орієнтовані

договірнапропоную

22.12.2025

Енергетичний масаж у Києві для чоловіків та жінок

Я професійний майстер масажу. Вже понад 10 років працюю з тілесними та релаксаційними практиками, спрямованими на відновлення, зняття напруги та гармонізацію стану. Мій досвід навчання у різних школах та у сертифікованих майстрів з України та інших країн дозволяє поєднувати класичні, східні та авторські техніки

Поп.Наст.