Запрошую до співпраці. Психолог, психоаналітичний психотерапевт для підлітків та дорослих, арт-терапевт Анастасія Лебедь

Опубліковано: 21.12.2019

Автор: Анастасия

1 600 грн.

пропоную

Головна > Послуги > Інформаційно-освітні > Послуги психологів  > Запрошую до співпраці. Психолог, психоаналітичний психотерапевт для підлітків та дорослих, арт-терапевт Анастасія Лебедь

Робота з дітьми та підлітками: 

1. Індивідуальні зустрічі: консультація, психодіагностика, психокорекція, психотерапія. Розмова з батьками, робота з сім’єю. Психоаналітичний підхід. 

2. Групові заняття. Запрошую дітей та підлітків на тренінг спілкування. 

Арт-терапія – це дивовижний спосіб розвиватися із задоволенням. Розвиваємо впевненість у собі, підвищуємо самооцінку, вчимося вирішувати конфлікти, впораємося зі страхами, образами, агресією. Разом подолаємо труднощі у школі, адаптацію у колективі. Розвиваємо емоційний інтелект. 

Робота з дорослими: 

1. Індивідуальна психотерапія (психоаналітичний підхід). 

2. Групова психотерапія (психоаналітичний підхід). 

3. Арт-терапія у групі "Я малюю новий світ". Зустрічі спрямовані на роботу з образом "Я". 

4. Зустрічі в кабінеті або онлайн-консультації. 

Питання, з якими до мене найчастіше звертаються:

- Труднощі у спілкуванні (сором'язливість, конфліктність, відсутність друзів, суперництво); 

- проблеми з навчанням, роботою (небажання ходити до школи, погана успішність, відсутність інтересу, непосидючість, профорієнтація); 

- емоційні переживання (образливість, плаксивість, страхи, паніка, істерики, страшні сни, тривожність, пригнічений настрій, думки про смерть); 

- некерована поведінка (злодійство, брехня, впертість, втечі з дому, ігрова залежність); 

- низька самооцінка (невпевненість, незадоволеність собою); 

- психосоматичні порушення (часті хвороби, панічні атаки, депресія, харчові розлади, тики, енурез);

- сімейні питання (розлучення, конфлікти, вибір партнера, виховання дітей). 

завітайте на мій сайт http://xn--c1ajjlbco7a2g3c.com/ Психотерапевт +380676059442

Вартість 1600 грн. 1 зустріч 50 хвилин

Місто Київ,  вул. Градинська 9

ПереслатиПоскаржитись
Усі оголошення автора
Поп.Наст.