Ковзанка біля Шулявки в Космо Мультимол

Опубліковано: 16.12.2022

Автор: Каток

договірна

пропоную

Головна > Послуги > Туризм, свята, спорт, відпочинок  > Ковзанка біля Шулявки в Космо Мультимол
Ковзанка для дітей і дорослих в Києві в Космо Мультимол біля метро Шулявська. Каток має площу 2000 кв.м., дозволяє вільно кататися на ковзанах, маневрувати, та займатися фігурним катанням з тренером. 

Сайт: https://cosmo-multimall.com/entertainment/fifty-ice-arena/
Тел.: +38 (067) 296-10-10

ПереслатиПоскаржитись
Усі оголошення автора

Схожі оголошення

35 190 грн.пропоную

13.03.2018

Дитячий Табір АРТЕК Лісовий Літо 2024: табір для дітей та підлітків в Карпати на канікули

Дитячий табiр Артек Буковель ЛісовийЛітні канікули 2024 для дітей та підлітків віком від 7 до 17 роківВідпочинок в літньому дитячому таборі в Карпатах - відмінна пропозиція для любителів активно провести час. Діти допитливі, а табір «Лісовий» дозволяє задовольнити їхні інтереси: походи і квести, ігри та

530 Європропоную

02.10.2020

MANDARYN 4* (Мандарин 4*) - ТАБІР на курорті Ахелой, Болгарія 2024

MANDARYN 4* (Мандарин 4*) - ТАБІР на курорті Ахелой, Болгарія 2024Маршрут: Київ - Ахелой - КиївАВТОБУС"МАНДАРИН"– це найкращій табір для спортивних, танцювальних та творчих колективів, - це справжній рай для дитячих розваг та відпочинку біля моря.- це - табір в Болгарії, який відповідає всім міжнародним стандартам

12 243 грн.пропоную

20.05.2021

Royal Holiday camp детский отдых в Болгарии лето 2021 на базе отеля Andalucia Beach

ROYAL HOLIDAY CAMP детский отдых в Болгарии лето 2021 на базе отеля Andalucia Beach Тривалість: 14 днів Маршрут: Київ - Еленіте - Київ Мінімальна вартість: 12243 грн http://new.vog.com.ua/vip-otdyh-royal-holiday-camp-detskij-lager-na-more-v-bolgarii-leto-2021-na-baze-villas-elenite?preview=true Транспорт: Автобус

договірнапропоную

27.07.2024

Розтяжка після тренажерного залу. Тільки жінкам. Харків. Центр.

Розтяжка після тренажерного залу. Запрошуємо жінок та дівчат на заняття по пілатесу, стретчінгу та розтяжці. Гармонійно розподіляємо навантаження на м‘язи після тренажерного залу. Розкриваємо плечі та робимо жіночий силует. Особливе та уважне відношення до проблем та спортивних цілей. Можливо проведення персональних

договірнапропоную

21.10.2024

Аніматори Київ

Найкращі аніматори для дитячих свят у Києві! Шукаєте аніматора для свята? Арт-Студія Свят «Королівське мистецтво» пропонує професійних аніматорів для дітей на будь-яке свято: день народження, випускний, дитячий ранок або тематичну вечірку. Чому обирають наших аніматорів? Понад 100 аніматорів на будь-який смак:

43 Європропоную

17.02.2024

Для тих, хто їде в Польщу на Авто. Новий готель на трасі А2 біля Лодзі

Запрошуємо гостей, які подорожують Польщею на автомобілі, зупинитися в недорогому готелі недалеко від Лодзі на трасі А2. Готель розташований за 5 км від перетину автомагістралей A1 і A2 двох найважливіших транспортних вузлів у Польщі.      Готель новий та добре обладнаний, завдяки чому кожен пасажир зможе

2 800 грн.пропоную

06.02.2023

Riverwood - готель біля м. Черкаси

Мінімалістичний комфортний дизайн інтер’єру та інтеграція у природний ландшафт – це про готель Riverwoodhttps://www.riverwood.com.ua/Всі номери оснащені кондиціонерами, телевізорами з плоским екраном та супутниковим мовленням, комфортними та стильними меблями, сучасною сантехнікою та іншими зручностями. На

договірнапропоную

08.07.2010

Тамада i жива музика на весiлля, ювiлей!

Тамада, ведучий, жива музика, дискотека, dj, акордеоніст на весілля, ювілей, день народження в Києві! Організуємо приємний вечір з іграми, конкурсами, піснями, танцями! Ціна - договірна. Допоможемо з вибором відеооператора, фотографа, автомобіля напрокат. (099)7132797, (067)9888838, (093)7863221 http://tam.ucoz.ua/

200 $пропоную

16.11.2018

Ведучий на новорічні корпоративи

Новорічне з  святкування зі мною - це щастя для справжніх гурманів позитивного гумору. Це свіжі Ідеї, тематичні сценаріїї, сучасні та Класичні програми, дінамічні та оригінальні конкурси, пародійні шоу, ефектні Зіркові костюми на Ваших гостях - и все це для Вас!       Я

3 050 грн.пропоную

26.11.2020

Карпати. Тури в Карпати Гуляємо по Гуцульськи на Новий рік!!!

Карпати. Тури в КарпатиГУЛЯЄМО ПО-ГУЦУЛЬСЬКИ на Новий рік!!!Всім, хто хоче погуляти, щось незвідане пізнати,санки, лижі та - на гору, танці-шманці до упору,сніжки, смішки, метушня - з нами в тур ПОРА! ПОРА! 30.12.2020 – 03.01.2021(5днів/4ночі)1 день: 30.12.2020Прибуття у Львів (залізничний вокзал).08.00 Пропонуємо

200 Європропоную

10.12.2021

Ведучий новорічні корпоративи

Новорічне  святкування  зі мною - це щастя для справжніх гурманів позитивного гумору. Це свіжі ідеї, тематичні сценаріїї, сучасні та класичні програми, динамічні та оригінальні конкурси, пародійні шоу,  ефектні зіркові костюми на Ваших гостях - і все це для Вас. Я ціную людей та їх бажання. Я знаю, як

200 Європропоную

11.12.2021

Ведучий новорічні корпоративи

Новорічне святкування зі мною - це щастя для справжніх гурманів позитивного гумору. Це свіжі ідеї, тематичні сценаріїї, сучасні та класичні програми, динамічні та оригінальні конкурси, пародійні шоу, ефектні зіркові костюми на Ваших гостях - і все це для Вас Я ціную людей та їх бажання. Я знаю, як важливо всім

Поп.Наст.