Додати оголошення
показувати:
Сторінка 1 з 1
пропоную
1 000 грн.  
Автор: Tatyana Tatyana
Почніть свою подорож до успіху вже сьогодні!
1

Почніть свою подорож до успіху вже сьогодні!

"Мої Обрії" – Освітній простір для розвитку та самореалізації Запрошуємо дітей та дорослих до нашого сучасного освітнього закладу "Мої Обрії", де кожен отримує можливість відкрити свої таланти, розкрити потенціал ...

пропоную
договірна  
Автор: менеджер
Підприємство: Диана Щербанская. Психолог и тренер №1
Как развивать лидерские качества для успеха в бизнесе и жизни
1

Как развивать лидерские качества для успеха в бизнесе и жизни

В современном мире лидерские качества играют важную роль не только в профессиональной деятельности, но и в повседневной жизни. Умение вдохновлять, направлять и поддерживать других помогает не только достигать высоких ...

09.11.2024
пропоную
90 грн.  
Автор: Куратченко Володимир
Аудиотренинг для женщин - Как стать королевой
1

Аудиотренинг для женщин - Как стать королевой

Аудиотренинг для женщин  - Как стать королевойКак стать КоролевойКомплект из трех аудиотренингов«Как чувствовать себя Королевой»,«Как выглядеть Королевой»,«Как быть Королевой в Любви»- Может ли настоящая Королева ...

пропоную
договірна  
Автор: Лара
Допоможу змінити Життя. Духовний наставник
1

Допоможу змінити Життя. Духовний наставник

Допоможу змінити Життя. Духовний наставник   Боретесь із життєвими труднощами? Я спробую допомогти вам досягти ясності та успіху за допомогою індивідуальних консультацій на теми: робота, сім'я, діти, бізнес ...

пропоную
7 900 грн.  
Автор: ProResult
Підприємство: ProResult
Курсы для коммерческого директора от ProResult
1

Курсы для коммерческого директора от ProResult

Хотите значительно увеличить продажи и повысить эффективность вашего коммерческого департамента? Присоединяйтесь к нашим курсам для коммерческих директоров от ProResult! Мы предлагаем интенсивные корпоративные обучения ...

пропоную
договірна  
Автор: Школа Станислав
Курси словацької мови
1

Курси словацької мови

Мрієте про навчання в Словаччині? Slovak Education Centre відкриє Вам двері до кращого майбутнього з нашими підготовчими курсами словацької мови! Пропонуємо: •             Сертифіковані курси словацької мови ...

пропоную
68 000 грн.  
Автор: Владимир Ведмидь
Ми запрошуємо стати дипломованим поліграфологом - курс поліграфологів
1

Ми запрошуємо стати дипломованим поліграфологом - курс поліграфологів

Ми пропонуємо стати поліграфологом. Сучасні курси поліграфологів у місті Київ - це можливість отримати дуже цікаву та потрібну професію. Станьте поліграфологом та заробляйте більше 1000 американських доларів. ...

пропоную
68 000 грн.  
Автор: Владимир Ведмидь
Отримати професію експерта поліграфолога - курс поліграфологів
1

Отримати професію експерта поліграфолога - курс поліграфологів

Об'єднання поліграфологів Ведмідь, Іщук та партнери пропонує отримати професію експерта поліграфолога (код професії 2490) у Києві. Пройдіть курс поліграфологів, щоб стати поліграфологом та заробляти від 30 ...

Сторінка 1 з 1
оголошень на сторінці