Додати оголошення
показувати:
Сторінка 5 з 9
пропоную
1 грн.  
Автор: Подпрятов Евгений
Бесплатный клуб английского языка Украина. Бесплатные удаленные курсы
3

Бесплатный клуб английского языка Украина. Бесплатные удаленные курсы

Приглашаю вас присоединиться к нашему бесплатному клубу по изучению Английского языка. Приглашаем всех с Днепра и всей Украины! - Лексика. - Грамматика. - Единомышленики в одной группе. - Специальные программы ...

пропоную
350 грн.  
Автор: Олександр
Репетитор з фізики: індивідуальний підхід і мотивація до успіху
1

Репетитор з фізики: індивідуальний підхід і мотивація до успіху

Шукаєте досвідченого репетитора з фізики, який допоможе вашій дитині не тільки засвоїти шкільну програму, але й розвинути справжній інтерес до предмету? Я готовий допомогти! Мені 41 рік, і я маю багаторічний досвід ...

пропоную
350 грн.  
Автор: Анастасія
Репетитор з англійської мови для дітей: заняття з любов'ю та результатом
1

Репетитор з англійської мови для дітей: заняття з любов'ю та результатом

Вітаю! Я — Анастасія Рижук, кваліфікований вчитель англійської мови з освітою від педагогічного закладу в місті Умань. Мені 19 років, і я вже маю досвід у навчанні дітей англійської мови, працюю з учнями 1–5 ...

пропоную
350 грн.  
Автор: Іванна
Підприємство: Іванна
Репетитор з математики та української мови для учнів 1–4 класів
1

Репетитор з математики та української мови для учнів 1–4 класів

Вітаю! Мене звати Іванна Струсь, мені 34 роки, і я родом з чарівної Тернопільщини. Я обожнюю свою роботу та маю великий досвід роботи з дітками молодших класів (1–4 класи). Моя головна мета – допомогти вашій ...

пропоную
договірна  
Автор: Менеджер
Підприємство: TOU
Oнлайн бібліотека для дітей та дорослих TOU
1

Oнлайн бібліотека для дітей та дорослих TOU

Вітаємо вас на сайті онлайн-бібліотеки TOU. Бібліотека містить твори українських та зарубіжних письменників та поетів призначені для дітей різного віку — від самих найменших діточок до дітей старшого шкільного ...

пропоную
договірна  
Автор: Владислав
Репетитор по Физике, Математике, Химии, Информатике от Школы физтеха
1

Репетитор по Физике, Математике, Химии, Информатике от Школы физтеха

Школа Физтеха - специализированный репетиторский центр по математике и физике. Проводим занятия со школьниками, студентами, взрослыми. Центр сотрудничает с физико-техническим факультетом Харьковского национального ...

пропоную
договірна  
Автор: Tatyana Tatyana
Великий вибір дитячої літератури
1

Великий вибір дитячої літератури

Відкрийте чарівний світ дитячої літератури з нашою колекцією книг для малюків та підлітків. Кольорові ілюстрації, захопливі історії та навчальні книги допоможуть розвинути фантазію та любов до читання у ...

пропоную
договірна  
Пориньте у захопливий світ художної літератури
1

Пориньте у захопливий світ художної літератури

Зануртесь у світ захопливих історій та незабутніх персонажів з нашою колекцією художньої літератури. Від класичних творів до сучасних бестселерів – знайдіть книгу, яка вас надихне, розважить та змусить задуматися. ...

пропоную
договірна  
Цікавить психологія, саморозвиток та особистісний розвиток – тоді тобі до нас!
1

Цікавить психологія, саморозвиток та особистісний розвиток – тоді тобі до нас!

Розкрийте свій потенціал з нашими книжками з психології та саморозвитку. Відкрийте для себе шляхи до внутрішньої гармонії, навчіться керувати емоціями та досягайте нових висот в особистісному розвитку. Наш ...

пропоную
3 500 грн.  
Автор: Ольга
Підприємство: PROeffect Academy
Міжнародна академія PROeffect Academy
3

Міжнародна академія PROeffect Academy

Міжнародна Академія Proeffect запрошує на навчання за спеціальностями:- Манікюр, педикюр - Нарощування вій - Ламінування брів/вій- Косметологія, трихологія, інʼєкційні методики - Депіляція На вас очікує: - ...

пропоную
7 000 грн.  
Автор: EasyStudy Company
Підприємство: EasyStudy Company
Замовити дипломну роботу
8

Замовити дипломну роботу

Мрієте про бездоганну дипломну роботу, яка вразить комісію та стане основою для Ваших академічних успіхів?Потрібна допомога фахівців? EasyStudy Company поруч!Ми пропонуємо повний спектр послуг з написання дипломних ...

пропоную
20 000 грн.  
Автор: EasyStudy Company
Замовити дисертацію
9

Замовити дисертацію

Мрієте про бездоганну дисертацію, яка вразить комісію та стане основою для Вашої блискучої академічної кар'єри?Потрібна допомога фахівців? EasyStudy Company поруч!Ми пропонуємо повний спектр послуг з написання ...

пропоную
2 500 грн.  
Автор: Лена
Курси бровіст, сушист, взуттєвик, маляр, арматурник, астролог, бляхар. озеленювач
1

Курси бровіст, сушист, взуттєвик, маляр, арматурник, астролог, бляхар. озеленювач

Курси кухар, кондитер, сушист, піццеолі, пекар, бармен, барист, офіціант, кальянщик, перукар, манікюр, візаж, косметолог, масажист, грумінг, шугарінг, бровіст, нарощування вій, тату, татуаж, електромонтер, електромонтажник, ...

пропоную
20 000 грн.  
Автор: Олег
Замовити дисертацію без зайвих турбот в EasyStudy Company
2

Замовити дисертацію без зайвих турбот в EasyStudy Company

Мрієте про дисертацію, яка вразить комісію та стане основою для Вашої блискучої академічної кар\'єри? Потрібна допомога фахівців? EasyStudy Company поруч, щоб допомогти Вам досягти омріяного наукового ступеня ...

пропоную
2 500 грн.  
Автор: Лена
Курси тату, токар, стропальник, кінолог, декоратор, сантехнік, озеленювач, гончар
1

Курси тату, токар, стропальник, кінолог, декоратор, сантехнік, озеленювач, гончар

Курси кухар, кондитер, сушист, піццеолі, пекар, бармен, барист, офіціант, кальянщик, перукар, манікюр, візаж, косметолог, масажист, грумінг, шугарінг, бровіст, нарощування вій, тату, татуаж, електромонтер, електромонтажник, ...

пропоную
договірна  
Автор: sim-networks
Підприємство: sim-networks
sim-networks
1

sim-networks

Клауд / Сервер для бізнесу, сталі кастомні рішення під клієнта, повна підтримка інфраструктури клієнта

пропоную
договірна  
Автор: менеджер
Підприємство: SmartLab
Онлайн курси інтернет маркетинга: від початківця до професіонала
1

Онлайн курси інтернет маркетинга: від початківця до професіонала

Інтернет маркетинг став невід'ємною частиною успішного бізнесу у цифрову еру. Для тих, хто прагне опанувати цю сферу, онлайн курси інтернет маркетинга від SmartLab https://smartlab-study.com/ru/ є чудовим вибором. ...

22.07.2024
пропоную
1 000 грн.  
Автор: Палдропов Олег Васильевич
Наукові роботи на замовлення
1
1 Відео

Наукові роботи на замовлення

Наукові роботи на замовлення: Чому це розумніше і вигіднішеНаукові роботи – це важлива частина академічного життя, яка вимагає глибокого дослідження, критичного мислення та чіткої презентації результатів. Залежно ...

пропоную
1 000 грн.  
Реферати на замовлення
1
1 Відео

Реферати на замовлення

Реферати на замовлення: Чому це розумніше та вигіднішеРеферати є невід'ємною частиною академічного навчання, що дозволяє студентам досліджувати конкретні теми, аналізувати інформацію та демонструвати свої ...

пропоную
800 грн.  
Есе на замовлення
1
1 Відео

Есе на замовлення

Есе на замовлення: Чому це розумніше, ніж писати самомуНаписання есе – це не просто академічне завдання, а можливість висловити свої думки, аналізувати різні перспективи та демонструвати знання з певної теми. ...

Сторінка 5 з 9
оголошень на сторінці