лечим и улучшаем зрение
Натуральные оздоровительные фито-препараты ТМ «Новая жизнь» для лечения и профилактики органов зрения: - эликсир для зрения: проявляет противовоспалительные, сосудорасширяющие, вяжущие свойства. Используется для ...
Натуральные оздоровительные фито-препараты ТМ «Новая жизнь» для лечения и профилактики органов зрения: - эликсир для зрения: проявляет противовоспалительные, сосудорасширяющие, вяжущие свойства. Используется для ...
Вітаю! Мене звати Олександр! Я практикуючий маг, пропоную вам послуги, здатні розкрити ваші можливості та допомогти у вирішенні життєвих питань: - Любовна магія, покращення стосунків: Все, що стосується відносин ...
Потрібна медична довідка для роботи, навчання, водіння, відвідування басейну або іншої мети? Mydoc-UA допоможе визначити відповідну форму документа та розібратися в основних вимогах. Надаємо інформаційні консультації ...
Коли людина звертається до стоматолога, вона очікує не лише професійного лікування, а й результату, який буде радувати багато років. Саме так працює команда Free Smile, де сучасна стоматологія поєднує ефективне ...
Тантричний масаж наповнює життєвою енергією, розслабляє та одночасно бадьорить, дарує новий незабутній досвід, який хочеться повторити, хоча кожен раз - наче вперше! Це час побути в гармонії зі своїм тілом, ...
Ремонт пульта управления для сауны SAWO sauna (все модели) парогенератора. Сервисный Центр в Украине.
Професійні перукарські послуги у Миколаєві від Hair Studio SLV. Миколаїв, вул. Шевченка, 58. Телефон: (093) 958-79-28 Сайт: slv.mk.ua Дивіться ціни на сайті! Допомагаємо створити стильний образ для кожного дня, ...
Чисте волосся без зайвого клопоту Для вас :- Чиста вода- Професійне миття + масаж голови- Легка укладка- Швидкість та комфорт ТІЛЬКИ ДО КІНЦЯ ЧЕРВНЯ 650 грн -20.5% = 517 грн Лише ваше бажання і трохи часу ...
Доглянуте волосся без зайвих турботХочете швидко освіжити зачіску та подарувати волоссю догляд, якого воно заслуговує?До кінця червня діє спеціальна пропозиція:Замість 650 грн — лише 517 грнУ послугу входить:• ...
Акція на догляд за волоссям у Hair Studio SLV Іноді достатньо одного візиту до салону, щоб волосся знову виглядало доглянутим і живим. До 30 червня діє спеціальна пропозиція: Миття волосся чистою привозною водою ...
Люда Парикмахер: Hair-spa — це спа-ритуали, спрямовані на очищення шкіри голови та відновлення довжини волосся. Це не просто догляд і не просто масаж — насамперед це турбота про здоров’я і стан волосся. У ...
Планування вагітності: чому комплексний підхід допомагає народити здорову дитину Поява дитини — одна з найважливіших подій у житті сім'ї. Саме тому сучасна медицина рекомендує не покладатися лише на випадок, а ...
Професійні послуги масажу в місті Київ: виїзд до клієнта додому або прийом у затишному масажному кабінеті поруч із Національним Авіаційним Університетом. Пропоную всі основні види оздоровчого масажу: класичний ...
Я професійний майстер масажу. Вже понад 10 років працюю з тілесними та релаксаційними практиками, спрямованими на відновлення, зняття напруги та гармонізацію стану. Мій досвід навчання у різних школах та ...

Понад 10 років практики. Навчалася у майстрів Індії, Таїланду та Європи. Майстер проєкту Sensus, спеціалізація - класична тантра та енергетичні практики. Що я пропоную: Для чоловіків Робота з чоловічою енергією ...
Мережа центрів ВАШ СЛУХ НАША ТУРБОТА спеціалізується на повній діагностиці та лікуванні слуху, а також захворювань вуха, горла та носа. Ми знаємо, наскільки важливий якісний слух для повноцінного життя. Саме ...
Lifeinsurance.com.ua — це сервіс для тих, хто хоче заздалегідь подбати про фінансову стабільність своєї сім’ї. Команда професійних консультантів допомагає клієнтам підібрати програми страхування, які забезпечують ...
Ремонт пульта управления сауной всех моделей и любых Производителей. Срочный ремонт (сервисное обслуживание) автоматики для электрокаменки, парогенератора, бани, электической печи для сауны. Все модели. Сервисный ...
Мене звати Анжеліка. Уже понад 15 років я працюю з тілом і допомагаю людям повертатися до спокою, ресурсу та відчуття себе. Кожен мій сеанс - це занурення в глибоке розслаблення, робота з м’язами, зняття напруги ...
Запрошую вас у простір відновлення та гармонії. Мене звати Айджена, я майстер масажу з понад 15-річним досвідом роботи у сфері ручних та апаратних технік. Чому обирають мої сеанси: Відновлення та релаксація - ...
має статус перевіреної компанії
Це означає, що компанія надала Порталу Оголошень своє свідоцтво державної реєстрації. Актуальність цього свідоцтва перевірена по офіційній базі “Єдиного державного реєстру”. Надання свідоцтв не є обов’язковим для користувачів Порталу Оголошень. Тому відсутність перевірки в інших учасників не свідчить про їх ненадійність.