Додати оголошення
показувати:
Сторінка 4 з 8
пропоную
84 грн.  
Автор: Иванова Наталия
Підприємство: КС 'Новая жизнь'
лечим и улучшаем зрение
4
1 Відео

лечим и улучшаем зрение

Натуральные оздоровительные фито-препараты  ТМ «Новая жизнь» для лечения и профилактики органов зрения:   - эликсир для зрения: проявляет противовоспалительные, сосудорасширяющие, вяжущие свойства. Используется для ...

пропоную
300 грн.  
Автор: Магістров Олександр
Магічні послуги
1

Магічні послуги

Вітаю! Мене звати Олександр! Я практикуючий маг, пропоную вам послуги, здатні розкрити ваші можливості та допомогти у вирішенні життєвих питань: - Любовна магія, покращення стосунків: Все, що стосується відносин ...

пропоную
договірна  
Автор: Sasha
Оберіть потрібну медичну довідку та отримайте супровід онлайн
1

Оберіть потрібну медичну довідку та отримайте супровід онлайн

Потрібна медична довідка для роботи, навчання, водіння, відвідування басейну або іншої мети? Mydoc-UA допоможе визначити відповідну форму документа та розібратися в основних вимогах. Надаємо інформаційні консультації ...

21.07.2026
пропоную
договірна  
Автор: FreeSmile
Підприємство: Стоматологія Free Smile
Стоматологія Free Smile
1

Стоматологія Free Smile

Коли людина звертається до стоматолога, вона очікує не лише професійного лікування, а й результату, який буде радувати багато років. Саме так працює команда Free Smile, де сучасна стоматологія поєднує ефективне ...

пропоную
5 000 грн.  
Автор: Юлія
Тантричний масаж
2

Тантричний масаж

Тантричний масаж наповнює життєвою енергією, розслабляє та одночасно бадьорить, дарує новий незабутній досвід, який хочеться повторити, хоча кожен раз - наче вперше! Це час побути в гармонії зі своїм тілом, ...

пропоную
договірна  
Автор: Виктор Николаевич
Підприємство: КомТех ТОВ | ComTech Ltd.
Ремонт пульта управления для сауны SAWO
1

Ремонт пульта управления для сауны SAWO

Ремонт пульта управления для сауны SAWO sauna (все модели) парогенератора.  Сервисный Центр в Украине.

пропоную
537 грн.  
Автор: Людмила
Підприємство: Hair Studio SLV
Професійні перукарські послуги у Миколаєві від Hair Studio SLV.
5

Професійні перукарські послуги у Миколаєві від Hair Studio SLV.

Професійні перукарські послуги у Миколаєві від Hair Studio SLV. Миколаїв, вул. Шевченка, 58. Телефон: (093) 958-79-28 Сайт: slv.mk.ua Дивіться ціни на сайті! Допомагаємо створити стильний образ для кожного дня, ...

пропоную
517 грн.  
А як ще може бути краще?
3

А як ще може бути краще?

Чисте волосся без зайвого клопоту  Для вас :- Чиста вода- Професійне миття + масаж голови- Легка укладка- Швидкість та комфорт ТІЛЬКИ ДО КІНЦЯ ЧЕРВНЯ 650 грн -20.5% = 517 грн Лише ваше бажання і трохи часу  ...

пропоную
517 грн.  
Чисте волосся без зайвого клопоту
4

Чисте волосся без зайвого клопоту

Доглянуте волосся без зайвих турботХочете швидко освіжити зачіску та подарувати волоссю догляд, якого воно заслуговує?До кінця червня діє спеціальна пропозиція:Замість 650 грн — лише 517 грнУ послугу входить:• ...

пропоную
517 грн.  
Автор: Сорокіна Людмила Вікторівна
Акція на догляд за волоссям у Hair Studio SLV
4

Акція на догляд за волоссям у Hair Studio SLV

Акція на догляд за волоссям у Hair Studio SLV Іноді достатньо одного візиту до салону, щоб волосся знову виглядало доглянутим і живим. До 30 червня діє спеціальна пропозиція: Миття волосся чистою привозною водою ...

пропоную
517 грн.  
Автор: Сорокіна Людмила Вікторівна
Hair Spa у нашому салоні
4

Hair Spa у нашому салоні

Люда Парикмахер: Hair-spa — це спа-ритуали, спрямовані на очищення шкіри голови та відновлення довжини волосся. Це не просто догляд і не просто масаж — насамперед це турбота про здоров’я і стан волосся. У ...

пропоную
договірна  
Автор: менеджер
Підприємство: Медичний центр VIRA
Планування вагітності: чому комплексний підхід допомагає народити здорову дитину
1

Планування вагітності: чому комплексний підхід допомагає народити здорову дитину

Планування вагітності: чому комплексний підхід допомагає народити здорову дитину Поява дитини — одна з найважливіших подій у житті сім'ї. Саме тому сучасна медицина рекомендує не покладатися лише на випадок, а ...

пропоную
1 100 грн.  
Автор: Марина
Підприємство: Марина
Масаж Київ — виїзд додому та кабінет біля НАУ | Оздоровчий, спина, лімфодренаж
1

Масаж Київ — виїзд додому та кабінет біля НАУ | Оздоровчий, спина, лімфодренаж

Професійні послуги масажу в місті Київ: виїзд до клієнта додому або прийом у затишному масажному кабінеті поруч із Національним Авіаційним Університетом. Пропоную всі основні види оздоровчого масажу: класичний ...

пропоную
договірна  
Автор: Амріта Амріта
Енергетичний масаж у Києві для чоловіків та жінок
1

Енергетичний масаж у Києві для чоловіків та жінок

Я професійний майстер масажу. Вже понад 10 років працюю з тілесними та релаксаційними практиками, спрямованими на відновлення, зняття напруги та гармонізацію стану. Мій досвід навчання у різних школах та ...

26.06.2026
пропоную
4 000 грн.  
Автор: Анастасія

Авторський масаж

Понад 10 років практики. Навчалася у майстрів Індії, Таїланду та Європи. Майстер проєкту Sensus, спеціалізація - класична тантра та енергетичні практики. Що я пропоную:  Для чоловіків Робота з чоловічою енергією ...

26.06.2026
пропоную
договірна  
Автор: ТОВ «ВАШ СЛУХ НАША ТУРБОТА»
ТОВ «ваш слух наша турбота»
1

ТОВ «ваш слух наша турбота»

Мережа центрів ВАШ СЛУХ НАША ТУРБОТА спеціалізується на повній діагностиці та лікуванні слуху, а також захворювань вуха, горла та носа. Ми знаємо, наскільки важливий якісний слух для повноцінного життя. Саме ...

пропоную
договірна  
Автор: Lifeinsurance
Підприємство: Страхування життя та здоров'я в Україні
Страхування життя та здоров'я в Україні
1

Страхування життя та здоров'я в Україні

Lifeinsurance.com.ua — це сервіс для тих, хто хоче заздалегідь подбати про фінансову стабільність своєї сім’ї. Команда професійних консультантів допомагає клієнтам підібрати програми страхування, які забезпечують ...

19.06.2026
пропоную
договірна  
Автор: Виктор Николаевич
Підприємство: КомТех ТОВ | ComTech Ltd.
Ремонт пульта управления сауной всех моделей и любых Производителей
1

Ремонт пульта управления сауной всех моделей и любых Производителей

Ремонт пульта управления сауной всех моделей и любых Производителей.  Срочный ремонт (сервисное обслуживание) автоматики для электрокаменки, парогенератора, бани, электической печи для сауны. Все модели.  Сервисный ...

пропоную
договірна  
Автор: Анжеліка
Індивідуальні тілесні практики масажу Київ Дарниця
1

Індивідуальні тілесні практики масажу Київ Дарниця

Мене звати Анжеліка. Уже понад 15 років я працюю з тілом і допомагаю людям повертатися до спокою, ресурсу та відчуття себе.   Кожен мій сеанс - це занурення в глибоке розслаблення, робота з м’язами, зняття напруги ...

пропоную
договірна  
Автор: Айджена Фйджена
Авторський масаж у Києві
1

Авторський масаж у Києві

Запрошую вас у простір відновлення та гармонії. Мене звати Айджена, я майстер масажу з понад 15-річним досвідом роботи у сфері ручних та апаратних технік. Чому обирають мої сеанси: Відновлення та релаксація - ...

15.06.2026
Сторінка 4 з 8
оголошень на сторінці