Додати оголошення
Головна  >  Товари  >  Продукти харчування  >  Чай, кава, какао  >  Кава гуртом та в роздріб від виробника

Кава гуртом та в роздріб від виробника  (продам)

Ціна: договірна
Автор: Наталія, Володимир  ( 12.01.2014)
Підприємство: ФОП
Місцезнаходження: Украина, Ивано-Франковск, улица Сечевых Стрельцов
Дата публікації: 12.01.2014

Кава"Torrcaffe" гуртом та в роздріб від виробника Італії. Обсмажено на дровах. Фасовка по 250гр., 1 кг, 3 кг. В наявності кава без кофеїну, в чалдах та капсулах. Деталі за тел.: 0638362723, 0509514004.

Реклама

Оголошення із рубрики "Чай, кофе, какао"переглянути все
Кофе Пеле (Pele),Касик (Cacique) без посредниковиз Бразилии.
Кофе Pele с бразильского завода Касик высшего качества, в ящике 25 кг. Доставка по всей территории
Кофе молотый жб Illy Espresso средней обжарки для фильтр-кофеварок 250г
ДЛЯ КЛІЄНТІВ ЯКІ ЗБИРАЮТЬСЯ ЗІ МНОЮ СПІВПРОЦЮВАТИ І ЗАКУПОВУВАТИ КАВУ НА ПОСТІЙНІЙ ОСНОВІ , Я ГОТОВИ
Кофе молотый жб Illy Espresso средней обжарки 250г
Торговля кофе оптом. Цену уточняйте. Все зависит от обьема.Молотый кофе Илли Эспрессо МедиумДев
Кофе молотый жб Illy Espresso Decaffeinated 250г
ДЛЯ КЛІЄНТІВ ЯКІ ЗБИРАЮТЬСЯ ЗІ МНОЮ СПІВПРОЦЮВАТИ І ЗАКУПОВУВАТИ КАВУ НА ПОСТІЙНІЙ ОСНОВІ , Я ГОТОВИ
Зерновой кофе Lavazza Gold Selection 1 кг.
Чорна кава по-турецьки, 5 грам
3
Чорна кава по-турецьки, 5 грам

Натуральна заварна кава по-турецьки від українського виробника TURCOFFEE! Увага!!! Кава не підходить для еспресо машин, оскільки дуже мілкий помел, в пил!! Її можна приготувати тільки в турці, або запарити, заливши кип'яток, або приготувати за допомогою турецьких ...

Свіжообсмажена кава в зернах.Кава оптом
1
Свіжообсмажена кава в зернах.Кава оптом

Свіжообсмажена кава в зернах. Можливі індивідуальні замовлення. За інформацією звертайтесь по телефону - 050 529 99 97