Массаж - все что нужно после роботи,для хорошого сна.

Опубліковано: 13.02.2014

Автор: Володимир

договірна

пропоную

Головна > Послуги > Медицина, косметологія > Косметологія > Масаж, солярій, спа  > Массаж - все что нужно после роботи,для хорошого сна.
Мой масаж рослабляєт помагаєт на некоторое время забыть о проблемах.и просто почувствовать легкость . Он также иммет лечебний ефект, помогаєт при тавмах спортивних ,робочих ,головние боли .плохой сон .и другое .пишити ,звоните буду рад вам помочь .
ПереслатиПоскаржитись
Усі оголошення автора

Схожі оголошення

договірнапропоную

15.07.2026

Стоматологія Free Smile

Коли людина звертається до стоматолога, вона очікує не лише професійного лікування, а й результату, який буде радувати багато років. Саме так працює команда Free Smile, де сучасна стоматологія поєднує ефективне відновлення зубів, турботу про здоров'я та високі естетичні стандарти. Тут кожен клінічний випадок

договірнапропоную

21.07.2026

Оберіть потрібну медичну довідку та отримайте супровід онлайн

Потрібна медична довідка для роботи, навчання, водіння, відвідування басейну або іншої мети? Mydoc-UA допоможе визначити відповідну форму документа та розібратися в основних вимогах. Надаємо інформаційні консультації щодо: • особистої медичної книжки 1-ОМК;• карти профілактичних щеплень 063/о;• медичної довідки

1 500 грн.пропоную

05.10.2026

Renesans Mental — Клініка психіатрії та психотерапії

RENESANS MENTAL — клініка психіатрії та психотерапії, що поєднує високий рівень медичної експертизи, індивідуальний підхід та уважне ставлення до кожного пацієнта.   Клініка Ренесанс Ментал спеціалізується на діагностиці та лікуванні тривожних і депресивних розладів, панічних атак, безсоння, ПТСР, емоційного виснаження

517 грн.пропоную

18.06.2026

А як ще може бути краще?

Чисте волосся без зайвого клопоту  Для вас :- Чиста вода- Професійне миття + масаж голови- Легка укладка- Швидкість та комфорт ТІЛЬКИ ДО КІНЦЯ ЧЕРВНЯ 650 грн -20.5% = 517 грн Лише ваше бажання і трохи часу  для себе - і ваше волосся дихає чистотою і красотою! Професійні перукарські послуги у Миколаєві від

договірнапропоную

19.06.2026

Страхування життя та здоров'я в Україні

Lifeinsurance.com.ua — це сервіс для тих, хто хоче заздалегідь подбати про фінансову стабільність своєї сім’ї. Команда професійних консультантів допомагає клієнтам підібрати програми страхування, які забезпечують захист у разі непередбачених життєвих обставин. За роки роботи компанія накопичила значний досвід

4 000 грн.пропоную

17.05.2026

Масаж від Валерії (Київ)

Валерія - майстриня чуттєвого мистецтва масажу. Я створюю простір для вашого відпочинку, релаксації та відновлення сил. У моїх сеансах поєднані: класичні техніки масажу, хвилеподібні гавайські прийоми, елементи тантричної медитативності, body-to-body релаксація, робота з енергетичними потоками. Атмосфера: свічки,

4 000 грн.пропоную

09.02.2026

Масажні послуги

Вітаю! Мене звати Вікторія, я майстриня тілесних практик із багаторічним досвідом роботи. Запрошую вас у приватну студію спокою на лівому березі Києва - місце, де можна відпустити втому, розслабити тіло й відновити внутрішню рівновагу. Пропоную: • тілесно-орієнтовані практики для зняття напруги та стресу •

300 грн.пропоную

11.04.2026

Відновлення енергії та нормального самопочуття

Відчуваєш, що щось не так, але лікарі кажуть “все нормально”?Постійна втома, тривожність, внутрішня напруга, біль у тілі, який повертається знову і знову — це не випадковість.Я працюю з тілом та енергетикою руками.Без медикаментів. Без “розмов ні про що”.Тільки конкретна робота і відчутний результат.Що я

1 000 грн.пропоную

08.02.2026

Приватна психіатрична, психологічна та наркологічна клініка Віта Сана

Медичний центр психіатрії, психології, психотерапії та наркології Віта Сана Наш медичний центр надає професійну психіатричну допомогу дорослим, проводить лікування психічних розладів, а також комплексну підтримку пацієнтів із емоційними та поведінковими порушеннями. Основні напрями роботи: • психіатрія •

договірнапропоную

04.01.2026

Авторський масаж у Києві

Запрошую вас у простір відновлення та гармонії. Мене звати Айджена, я майстер масажу з понад 15-річним досвідом роботи у сфері ручних та апаратних технік. Чому обирають мої сеанси: Відновлення та релаксація - допомагаю зняти фізичну й емоційну напругу. Індивідуальний підхід - кожен рух продуманий і налаштований

договірнапропоную

22.12.2025

Енергетичний масаж у Києві для чоловіків та жінок

Я професійний майстер масажу. Вже понад 10 років працюю з тілесними та релаксаційними практиками, спрямованими на відновлення, зняття напруги та гармонізацію стану. Мій досвід навчання у різних школах та у сертифікованих майстрів з України та інших країн дозволяє поєднувати класичні, східні та авторські техніки

1 600 грн.пропоную

17.12.2025

Пакет "Зимовий Anti‑Virus" у Києві в Клініці МЕДІКОМ

У розпал сезону ГРВІ, грипу та COVID більшість сімей стикається з однаковою проблемою: всі починають кашляти одночасно, а запис до лікаря й діагностика розтягуються на кілька днів. Зимовий пакет Anti‑Virus для дорослих і дітей в МЕДІКОМ дає змогу пройти огляд лікаря та одразу здати ключові аналізи — розгорнений

Поп.Наст.