Дипломные, курсовые, рефераты, доклады, статьи.

Опубліковано: 15.02.2022

Автор: Олександр

100 грн.

пропоную

Головна > Послуги > Інформаційно-освітні  > Дипломные, курсовые, рефераты, доклады, статьи.
Рефераты, курсовые, дипломные, контрольные, ответы на экзамены,
различные работы для детей в школах, решение задач, написание различных
творческих работ, эссе. Пишутся индивидуально, в соответствии с вашими
требованиями. Полное сопровождение до защиты! Опыт в выполнении
студенческих работ более 20 лет.
ПереслатиПоскаржитись
Усі оголошення автора

Схожі оголошення

2 $пропоную

17.07.2018

Перевод текста с грузинского на русский

Услуги переводчика по переводу текста с грузинского языка на русский язык и с русского на грузинский, тематика перевода широкая, качество – высокое, цена одной страницы от 2$. Можете получить у меня переводческие услуги по следующим направлениям: история, политика, наука, экономика, аналитика, статьи, разнообразные

50 грн.пропоную

03.01.2022

Книга Как стать успешным агентом по недвижимости для "чайников"

Книга Как стать успешным агентом по недвижимости для "чайников" Автор: Дирк Зеллер. Год издания 2008. Язык Русский. Переплет Мягкий Количество страниц 352. Формат книги 170х240 мм. Вес 0.3 кг Цена В электронном виде 50 грн

7 000 грн.пропоную

21.07.2024

Замовити дипломну роботу

Мрієте про бездоганну дипломну роботу, яка вразить комісію та стане основою для Ваших академічних успіхів?Потрібна допомога фахівців? EasyStudy Company поруч!Ми пропонуємо повний спектр послуг з написання дипломних робіт, які допоможуть Вам здобути омріяний диплом без зайвих зусиль. Наш підхід до написання дипломних

договірнапропоную

08.09.2024

дипломні, курсові, контрольні, самостійні роботи, звіти з практики, презентації

Досвідчені викладачі виконують дипломні, курсові, контрольні, самостійні роботи, звіти з практики, презентації з соціальних, історичних та економічних дисциплін, менеджменту, а так само Політологія, Педагогіка, правові дисципліни, Філософія, РПС, економічна теорія, Міжнародна економіка, Економіка підприємства та

договірнапропоную

20.08.2024

Курсові, реферати, дипломи та інші наукові роботи

Ø    лише актуальні джерела інформації (2020-2024 р.); Ø    унікальність тексту від 60%; Ø    термін виконання від 1 дня; Ø    досвід роботи більше 15 років. Для замовлення: Сайт https://okstudentam.com.ua Viber/Telegram +380669933001 Ел. пошта ok.studentam@gmail.com А також: безкоштовна консультація, банк

договірнапропоную

14.10.2016

Психологический тренинг «Моя родная душа»

Каждый человек пришел на землю с определенным предназначением, с миссией. Каждый идет к своей мечте. Это прекрасно. Но также каждый человек мечтает встретить свою любовь, свой идеал, свою судьбу. Я думаю, что мало таких, которые ложась спать, загадывают желание с мыслями о том, что хотят навсегда остаться одинокими.

100 грн.пропоную

01.03.2020

Поиск информации для бизнеса

Для правильного и быстрого развития любого проекта важна информация. Например: Вы решили создать свой сайт, основным наполнением которого будут идеи домашнего бизнеса. Вам хочется создать популярный проект, отвечающий запросам наибольшего количества пользователей Интернета. Вы допускаете, что в сети уже

1 000 $пропоную

04.07.2023

Вища освіта та навчання в США

Вища освіта у Сполучених Штатах Америки відома своєю привабливістю для студентів з усього світу. США є домом для багатьох престижних університетів та коледжів, які пропонують широкий вибір академічних програм.   https://cac-edu.com.ua/usa   Однією з переваг навчання в США є гнучкість вибору курсів. Студенти

2 300 грн.пропоную

08.07.2024

Курc WEB-програмування у онлайн-школі програмування Junior IT

Чи мріє ваша дитина створювати власні веб-сайти та програми для Інтернету? Курс WEB від Junior IT допоможе здійснити цю мрію!  Пропонуємо можливість вивчати базові технології HTML, CSS та JavaScript, що допоможуть вашій дитині стати справжнім веб-розробником. Ваша дитина опанує: -Концепції WEB-програмування: дитина

350 грн.пропоную

09.08.2024

Репетитор з математики та української мови для учнів 1–4 класів

Вітаю! Мене звати Іванна Струсь, мені 34 роки, і я родом з чарівної Тернопільщини. Я обожнюю свою роботу та маю великий досвід роботи з дітками молодших класів (1–4 класи). Моя головна мета – допомогти вашій дитині зрозуміти та полюбити математику та українську мову. Маю успішний досвід дистанційної роботи

договірнапропоную

12.09.2024

Заїкання можна вилікувати!

Заїкання - це мовленнєвий розлад, який трапляється як у дітей, так і у дорослих та негативно впливає на якість життя, соціальні взаємини, самооцінку. Якщо ця проблема вам близька - пропонуємо звернутись у Центр лікаря Рамзанова у Дніпрі, щоб отримати кваліфіковану допомогу і вилікуватись від цієї хвороби.  Спеціалісти

1 400 грн.пропоную

16.10.2024

Курси англійської мови

Чому саме ми? 1. Професійні викладачі: Наші курси проводяться тільки кваліфікованими викладачами, які мають великий досвід роботи з різними рівнями студентів. Вони забезпечать вам індивідуальний підхід і допоможуть подолати будь-які мовні бар'єри. 2. Гнучкий графік навчання: Ми розуміємо, що ваш час цінний.

Поп.Наст.