+77242250101
+77242250474
Рис дробленый (сечка) – высококачественный, сертифицированный и здоровый продукт от лучшего производителя Казахстана ПТ «Абзал и Компания». Мы производим рис дробленый в соответствии с ГОСТ 6292-93, заботимся о каждой крупинке, чтобы дарить Вам и Вашим детям здоровье! С нетерпением ждем Вашего звонка! Наши торговые агенты помогут Вам оперативно подписать Контракт и заявку, также отгрузить Товар.
Контакты: +77242 250101, +77242 250144, +77012270644, +77029224224
Схожі оголошення
20.12.2017
Казахстанская рисовая компания Полное товарищество «Абзал и Компания» предлагает рис шлифованный, дробленый в соответствии со стандартами ГОСТ 6292-93. Необходимые сертификаты качества имеются! Качество отличное! Собственное производство! Наши торговые агенты помогут Вам оперативно подписать Контракт и
05.05.2014
Гречане борошно - його застосування в кулінарії, хлібопекарному і кондитерському виробництві практично немає меж. Воно має високу питому цінність, легко засвоюється і має добрі смакові якості. Відмінною рисою гречаного борошна є високий вміст амінокислот, вміст білка в ньому не поступається пшениці. Особливістю
04.03.2021
Рис длинный пр-во Индия (лом 5%) – 19,00 грн ( 25кг)Рис пропаренный пр-во Индия (лом 5%) – 19,0 грн ( 25кг)Рис круглый пр-во Украина (лом 5%) – 18,50 грн ( 25кг)Рис дробленный (сечка) пр-во Казахстан (ГОСТ ) – 14 грн (50кг)Крупа гречневая пр-во Казахстан (ГОСТ) – 33грн (25кг)
05.01.2022
Состав: крупа рисовая дополнительной обработки Пищевая ценность в 100 г: белки – 7 г, углеводы – 70.4 г, жиры – 1 г. Энергетическая ценность в 100 г: 1379.4 кДж / 330 ккал. Срок хранения: 12 месяцев Условия хранения: температурный режим: 0 °С до +25 °С и относительной влажности до 75% Купить рис для суши
27.05.2016
Предлагаем для фасовки крупы в ассортименте: гречневая, ячменная, пшеничная, кукурузная, артек, овсяные хлопья, овсянка плющенная; кроме того рис басмати (Индия, Пакистан), чечевица красная и зеленая (Канада, Турция), булгур, маш, нут, кус-кус (Израиль, Марокко); сахар, мука, макаронные изделия и др. Оплата
25.11.2021
Гречкой называют крупу, которая производится из злаков гречихи. Она активно используется в кулинарии. Из гречки можно приготовить отличный гарнир практически к любому второму блюду. Из нее делают запеканку и пироги. Но несмотря на то, что это крупа предназначена, прежде всего, для пищи, она также применяется и
Cookie – це маленький текстовий файл, котрий зберігається на вашому комп’ютері/мобільному пристрої, коли Ви відвідуєте веб-сайт. Цей текстовий файл може зберігати інформацію, котра може зчитуватися веб-сайтом, коли Ви знову відвідаєте його пізніше. Деякі файли cookie необхідні, щоб веб-сайт мав змогу функціонувати бездоганно. Інші файли cookie корисні для відвідувачів: вони надійно та безпечно зберігають ім’я користувача, та інші налаштування як, наприклад, обрану мову. Файли cookie служать для того, щоб Вам було непотрібно кожен раз вводити однакову інформацію, коли Ви повторно відвідуєте якийсь веб-сайт.
Ми використовуємо файли cookie, щоб запропонувати Вам оптимальний доступ до нашого веб-сайту. Завдяки використанню файлів cookie ми можемо подбати про те, щоб Вам показувалася та сама інформація, коли Ви відвідаєте наш веб-сайт повторно. Файли cookie можуть також використовуватися для оптимізації роботи веб-сайту. Вони полегшують перегляд веб-сайту.
Щоб захистити Ваші приватні дані, а також запобігти втраті інформації або протиправну поведінку, використовуються відповідні організаційні і технічні заходи.
Ми використовуємо файли cookie сторонніх постачальників, щоб аналізувати в збірних формулярах статистичну інформацію з використанням інструментів аналізу, наприклад, Google Analytics. Для цього використовуються як постійні, так і тимчасові файли cookie. Постійні cookie зберігаються на Вашому комп’ютері або мобільному пристрої на термін не більш 24 місяців.
Ви можете дуже просто вимкнути всі файли cookie в налаштуваннях свого веб-браузера. Для цього просто натисніть "Довідка" та пошукайте "Блокування файлів cookie". Пом’ятайте про наступне: якщо Ви вимкните файли cookie, то веб-сайт буде показуватися тільки частково або не буде показуватися взагалі.