Кероб - порошок зі смаком і ароматом шоколаду c кавовим відтінком, що отримується з перемелених сушених плодів ріжкового дерева.
Кероб - продук у багатьох відношеннях просто винятковий. Він не тільки є ласощами, але благодяря своєму унікальному хімічному складу, а саме наявності таких сполук як галова кислота, галактоманнани, фенольні сполуки і Пинитол, має важливі лікувально-профілактичні властивості, і до того ж не має протипоказань ні для людей, ні для тварин . Кероб дозволений новонародженим і жінкам під час вагітності.
Кероб надає протипухлинну дейсвіе по відношенню до різних типів пухлин, в тому числі антиракова, і антиканцерогенну дію.
Кероб є антиоксидантом - гасить вільні радикали, які є причиною багатьох захворювань, в тому числі раку. При антиоксидантної недостатності відбувається також прискорене старіння організму, таким чином, кероб надає ще й омолоджуючу дію. Вживання Кероб сприяє детоксикації пестицидів та інших неприродних токсичних речовин.
Кероб зв'язує і виводить з організму токсини, важкі метали, окислений холестерин, продукти клітинної деградації.
Нерозчинні харчові волокна Кероб, пектин і фенольні антиоксиданти знижують вміст холестерину в крові і надають антисклеротичну дію. Вживання 15-20 г Кероб в день - досить для зниження холестерину.
Кероб покращує травлення, сприяє нормалізації мікрофлори кишечника, лікує шлунково-кишкові розлади, ефективний при діареї. Кероб дають новонародженим для лікування діареї та зменшення частоти відрижки.
Кероб зменшує вміст в організмі пептиду греліну, який викликає чуство голоду. Таким чином, вживання Кероб викликає почуття ситості, що є важливим для дієтичного харчування людей з надмірною вагою.
Також кероб має антибактеріальну, антипаразитарним, противірусну, відхаркувальну, знеболюючу дію, запобігає розвитку полимиелита у дітей, пригнічує вірус краснухи.
Надає кероб заспокійливу дію на нервову систему.
Кероб сприяє нормалізації обмінних процесів в організмі і надає загальнозміцнюючий ефект.