Німецька мова для учнів 1-4 класів: онлайн-уроки з репетитором

Опубліковано: 26.03.2024

Автор: Софія

350 грн.

пропоную

Головна > Послуги > Інформаційно-освітні > Послуги репетиторів  > Німецька мова для учнів 1-4 класів: онлайн-уроки з репетитором

Відкрийте своїй дитині двері у світ нових можливостей з німецькою мовою!
Мене звати Софія Авдіюк, я вчитель німецької мови та історії з 1,5-річним досвідом роботи в сфері освіти. Запрошую діток 1-4 класів на захоплюючі онлайн уроки німецької мови!

Чому варто вибрати мене?

• Індивідуальний підхід: я розумію, що кожна дитина вчиться по-своєму, тому планую уроки з урахуванням потреб та інтересів кожного учня.
• Ефективні методики: я використовую різноманітні методики навчання, щоб зробити уроки цікавими та результативними.
• Інтерактивні заняття: уроки проходять на платформі Zoom, де я використовую інтерактивні ігри, пісні та візуальні матеріали, щоб зробити процес навчання захоплюючим.
• Доступні ціни: я пропоную демократичні ціни на онлайн-уроки, щоб німецька мова була доступною для кожної дитини.

Переваги вивчення німецької мови:

• Розвиток пам'яті, уваги та мислення.
• Поліпшення комунікативних навичок.
• Розширення кругозору та знань про світ.
• Збільшення шансів на успішне навчання та кар'єру.

Заняття проводяться індивідуально або в групах.
За більш детальною інформацією звертайтесь в Телеграм:
@OsviTech
Не втрачайте шанс подарувати вашій дитині ключ до успішного майбутнього!
Тел.: (073) 341-50-83. Софія.

ПереслатиПоскаржитись
Усі оголошення автора

Схожі оголошення

договірнапропоную

02.05.2024

Репетитор з німецької мови та історії

Відкрийте своїй дитині двері у світ нових можливостей з німецькою мовою! Мене звати Софія Авдіюк, я вчитель німецької мови та історії з 1,5-річним досвідом роботи в сфері освіти. Запрошую діток 1-4 класів на захоплюючі онлайн уроки німецької мови! Чому варто вибрати мене? • Індивідуальний підхід: я розумію,

договірнапропоную

15.02.2022

Уроки финансовой грамотности

В процесе обучения дети узнают о личном финансовом планировании, инвестировании, страховании, преимуществах использования банковских карт. Особое внимание уделяется правилам безопасности на финансовом рынке и защите прав потребителей финансовых услуг. Уроки финансовой грамотности способствует формированию принципов

350 грн.пропоную

09.08.2024

Репетитор з математики та української мови для учнів 1–4 класів

Вітаю! Мене звати Іванна Струсь, мені 34 роки, і я родом з чарівної Тернопільщини. Я обожнюю свою роботу та маю великий досвід роботи з дітками молодших класів (1–4 класи). Моя головна мета – допомогти вашій дитині зрозуміти та полюбити математику та українську мову. Маю успішний досвід дистанційної роботи

950 грн.пропоную

17.04.2024

Англійська мова для дошкільнят

Центр Репититорства «VAISOT» запрошує дошкільнят на вивчення англійської мови Заняття в групах: Понеділок/середа: 10:30-11:00, 13.00-13.30. Вартість навчання - 950 грн/місяць Заняття з англійської мови для дошкільнят дозволять підготувати дитину до школи та спростять навчання у майбутньому! Ми пропонуємо Вам

180 грн.пропоную

21.08.2024

Курси підготовки до НМТ 2025

Центр розвитку «ДІАЛОГ» запрошує на курси підготовки до НМТ учнів  10 та 11 класів, студентів коледжів та технікумів. Навчання проходить з вересня по червень. Основна мета курсу - підготовка учнів до успішного складання НМТ. Що таке курси підготовки до ЗНО в Центрі розвитку «ДІАЛОГ»? -             9 місяців,

300 грн.пропоную

23.05.2024

Репетитор з математики: ключ до розуміння та успіху!

Чи стикається ваш син чи дочка з труднощами у вивченні математики? Не розуміння навіть однієї теми може призвести до серйозних проблем у майбутньому. Не зволікайте! Зверніться за допомогою до досвідченого репетитора з математики вже зараз! Професійний репетитор допоможе: • Засвоїти складні математичні концепції.

договірнапропоную

07.08.2024

Репетитор по Физике, Математике, Химии, Информатике от Школы физтеха

Школа Физтеха - специализированный репетиторский центр по математике и физике. Проводим занятия со школьниками, студентами, взрослыми. Центр сотрудничает с физико-техническим факультетом Харьковского национального университета имени В.Н. Каразина.

180 грн.пропоную

10.10.2024

Репетитор по английскому языку

Всем привет! Рад приветствовать вас на своей страничке! :)СРАЗУ МОМЕНТ - оплата до урока ^-*Я репетитор по английскому языку. Если у вас есть желание - приглашаю вас в свою команду!Могу и хочу помочь вам в изучении английского, помогу вам свободно общаться, читать, писать на английском на уровне C1.- Я

договірнапропоную

05.07.2023

Репетитор початкових класів

Дорогі батьки учнів початкової школи! На долю ваших дітей випала нелегка доля онлайн-навчання. Спочатку карантинного, потім воєнного. Всі ви розумієте, що за таких умов говорити про глибоку освіту та міцні знання ваших дітей не доводиться. Маємо надію, що 2023-2024 н.р. наші діти проведуть за партами у

200 грн.пропоную

21.08.2022

Репетитор ХІМІЇ 7-11 класи. Онлайн. Дома. Дистанційно. Офлайн.

Пропоную послуги репетитора з ХІМІЇ  для учнів 7-11 класів. На першому занятті, використовуючи індивідуальний підхід та індивідуальні методики визначається рівень та подальший план занять. Заняття в зручному форматі на Ваш вибір: -        Індивідуальні; -        Міні групи (до 3 чоловік) Рівні: -з «нуля»; -

договірнапропоную

28.12.2022

Онлайн-школа Матема

Mathema - це онлайн-школа математики для учнів 1-11 класів. Кваліфіковані вчителі допоможуть вашій дитині вивчити математику за дві години на тиждень. Особливість школи у комплексному підході: менеджери знаходять репетитора з математики який найкраще підходить для потреб дитини. Один з найпопулярніших курсів

договірнапропоную

20.07.2022

Онлайн школа іноземних мов запрошує школярів та дорослих до вивчення англійської, німецької, іспанської та французьскої мов.

Онлайн школа іноземних мов VIra Online Language School, місією якої є академічне навчання іноземним мовам на сучасній мовній платформі з методикою навчання і з методичною підтримкою власника школи кожного учня, рівней від Beginner – Intermediate, запрошує школярів та дорослих до вивчення англійської, німецької,

Поп.Наст.