Репетитор музыки: Гитара, Клавиши, Вокал.

Опубліковано: 28.04.2014

Автор: Алёна

100 грн.

пропоную

Головна > Послуги > Інформаційно-освітні > Послуги репетиторів  > Репетитор музыки: Гитара, Клавиши, Вокал.

Умеренная цена - качественное обучение: Гитара, Фортепиано (вокал для начинающих) все границы определяются знанием, владение инструментом это практика, больше практики и у вас всё получиться. От азов музыки до специфики инструмента. Развитие слуха, памяти и ритма. «не убиваю желание…». Имею высшее муз. образование и опыт работы.  Предварительное прослушивание.  097 831 49 18 Алёна.

ПереслатиПоскаржитись
Усі оголошення автора

Схожі оголошення

960 грн.пропоную

28.09.2026

Чеська мова | Репетитор | Індивідуальні онлайн-уроки | Чеська

Живете в Чехії або плануєте переїзд? Потрібна мова для вступу до університету, іспитів, роботи чи просто життя у Чехії? Я допоможу Вам думати й говорити чеською: впевнено і без страху помилитися. Мене звати Маргарита. Я живу в Чехії 10 років, навчалась у Західночеському університеті на філологічній спеціальності

600 грн.пропоную

20.02.2026

Репетитор, тренер, вчитель уроки по шахматам / з шахів шахи / шахматы

Ми живемо в епоху «кліпового мислення». Гаджети та соцмережі відучують дітей концентруватися. Результат: дитина швидко втомлюється, боїться помилок і чекає готових рішень замість того, щоб створювати їх. Школа дає знання, але вона не вчить механіці мислення. Я пропоную витягнути дитину з інформаційного шуму

450 грн.пропоную

08.06.2023

Уроки игры на гитаре и укулеле Онлайн!

Меня зовут Константин Ивчук. Я гитарист и преподаватель с большим опытом и знаниями . Имею степень магистра музыки, которую получил в Музыкальной Академии музыки в Польше. Научу Вас играть любимую музыку в любом стиле, снимать на слух любимые песни !

162 грн.пропоную

11.09.2025

Репетитор з англійської мови вулиця Робоча

Репетитор з англійської мови у Дніпрі запрошує учнів, студентів та дорослих на ефективні заняття в репетиторському центрі Алгоритм, розташованому на вул. Робоча 146. Якщо ви хочете впевнено володіти англійською мовою, підтягнути граматику, розширити словниковий запас або підготуватися до НМТ чи міжнародних іспитів

договірнапропоную

03.05.2023

Репетитор польської мови, курс польскої сертифікат Б1/Б2

Репетитор польської мови, курс польскої сертифікат Б1/Б2 Навчання в Польші, університети та коледжі вимагають знання польської мови та сертифікат пропроходження курсів до рівня Б1/Б2 володіння польської мови. Два три рази на тидень. Від 995 грн на місяць в груповому форматі, від 1600 грн на місяць в парному,

520 грн.пропоную

03.09.2025

Репетитор з математики та програмування для дітей 6–17 років

Шукаєте репетитора, який не просто "пояснює тему", а надихає на навчання? Мене звати Юлія Червінська — я вчителька з математики та програмування з досвідом роботи з дітьми різного віку. Навчаю дистанційно — де б ви не були, навчання завжди поруч! 🔍 Що отримують мої учні: ✔️ Пояснення складного — простими словами

1 200 грн.пропоную

09.02.2025

Курси та репетитор англійської, польської мови, пк, сайти, сертифкат

Набір на курси з Сертифікатом: Англійська мова Польська мова Інтернет реклама (маркетинг) Штучний інтелект можливості та робота Розробка сайтів Оператор пк з інтернет Юридичні консультації з питань виїзду за кордон, поділу, продажу майна й супутні. Групові курси від 1200грн/міс, та індивідуальні від 350грн/година,

договірнапропоную

13.08.2024

Репетитор з математики та української мови

Вітаю! Мене звати Іванна Струсь, мені 34 роки, і я родом з чарівної Тернопільщини. Я обожнюю свою роботу та маю великий досвід роботи з дітками молодших класів (1–4 класи). Моя головна мета – допомогти вашій дитині зрозуміти та полюбити математику та українську мову. Маю успішний досвід дистанційної роботи

520 грн.пропоную

03.09.2025

Вчитель інформатики та репетитор з програмування

👋 Привіт! Мене звати Данило, я викладаю інформатику вже понад 4 роки та допомагаю дітям з 8 до 17 років відкривати світ сучасних технологій через програмування. Провів понад 700 онлайн-уроків та допоміг 50+ учням створити свої перші ігри, сайти та додатки. 💡 Чому саме я: Закінчив Ізмаїльський державний гуманітарний

330 грн.пропоную

03.09.2025

Репетитор з математики та української мови (1–4 класи)

Вітаю! Я Іванна Струсь, мені 34 роки, і я родом з чарівної Тернопільщини 🌿 Маю великий досвід роботи з дітьми початкової школи та щиро люблю свою справу. Навчаю дітей не лише розв'язувати задачі й писати грамотно — а розуміти й полюбити навчання . 💼 Що я пропоную: 📚 Індивідуальні та групові онлайн-заняття з

330 грн.пропоную

03.09.2025

Репетитор з фізики та астрономії | Кандидат педагогічних наук

Вітаю! Мене звати Олександр, мені 41 рік, і я вже понад 15 років допомагаю школярам не просто «вчити фізику», а розуміти, захоплюватись і застосовувати її в реальному житті . 🎓 Мій досвід: Вища педагогічна освіта (Слов'янський державний пед. університет) Кандидат педагогічних наук (дисертація з загальної педагогіки,

460 грн.пропоную

18.08.2025

Репетитор англійської мови для учнів 1–5 класів

Привіт! Мене звати Анастасія, і я — викладачка англійської мови з освітою педуніверситету міста Умань. Мені 19 років, але я вже маю практичний досвід викладання та щиро закохана у свою справу. Працюю з дітьми молодшого та середнього шкільного віку — допомагаю полюбити англійську, а не просто вчити її "для

Поп.Наст.