099 186 87 21
Схожі оголошення
25.04.2022
После последних событий многие пользователи из социальной сети Инстаграм плавно перешли в Телеграм. И это неудивительно, ведь данная платформа очень практичная, простая в использование и имеет множество необходимых функций. Разработчики регулярно обновляют функционал и делают платформу еще более практичной и
23.12.2022
Приветствую! Предлагаем самые современные методы развития и продвижения бизнеса в Telegram. Работаем на рынке ІТ более трех лет на территории Украины, стран СНГ, Европы Перечень услуг: - Инвайт в чат (от 1000 участников в сутки) - Рассылка в личные сообщения (любой контент, от 1000 сообщений) - Поиск целевых
23.11.2021
Вы можете в несколько кликов опустить своего конкурентов в выдаче любого поисковика, скликать рекламу, или же вывести свой сайт в ТОП на первую страницу выдачи по абсолютно любому запросу лишь разово настроив алгоритм действий. Софт подойдет как для личного пользования, так и для студий, людей, которые занимаются
09.11.2022
Сьогодні спостерігається глобальна цифровізація бізнесу. У різних сферах впровадження нових технологій та методів вирішення певних завдань відбувається з різним успіхом. Далеко не скрізь вистрілюють гейміфікація з SMM, відеоконтент або автоматичний додзвон. Особливо в сегменті B2B, де продажі "в лоб" вже
21.03.2023
Привіт, мене звати Дар'я і я зможу ефективно налаштувати вам рекламу. Я швидко навчаюсь та ніколи не стою на місці. Постійно розвиваюсь та планую робити це далі у сфері інтернет-маркетингу, а особливо в таргетингу. Я пунктуальна та відповідально ставлюсь до роботи. Я працюю з такими соц. мережами як
17.04.2023
НОВИНКА ! ОБЛІК ЗАМОВЛЕНЬ ТА ОФОРМЛЕННЯ ТТН Українська інноваційна CRM система для ведення товарного бізнесу онлайн в Telegram боті CRM_TEGE_BOT Спробуйте безкоштовно: САЙТ : ttn. in. ua Бот в Телеграме : crm_tege_bot ТТН CRM ЦЕ ПРОСТА І ЗРОЗУМІЛА СИСТЕМА В ОДИН КЛІК "CRM_TEGE_BOT" Все, що необхідно в
21.04.2023
Реклама в інтернеті є одним з найбільш ефективних та популярних способів реклами. За допомогою цифрової реклами компанії можуть досягти великої кількості потенційних клієнтів та збільшити свій обсяг продажів. Однак, перед тим як почати рекламну кампанію в інтернеті, важливо зрозуміти різні види реклами та
25.11.2023
Привет всем! У вас есть свой сайт, и вы ищете новых посетителей и клиентов? Предлагаю - крауд-ссылки для вашего сайта в СНГ и США. :) Цены на крауд-ссылки: СНГ: всего за 1 доллар (мы размещаем ответы и ссылки в темах на форумах, соответствующих вашей тематике). БУРЖ: всего за 3 доллара. Минимальный заказ
02.12.2023
Великий досвід роботи зі створення сайтів, інтернет-магазинів, лендингів в Україні та за кордоном. Від 2000 грн. Ось короткий перелік сайтів, що розробляються мною: - Розробка інтернет-магазину з картками товарів та кошиком - Розробка сайту інтернет-каталогу товарів/послуг - Створення сайту мінімалістичної візитки
11.04.2024
Хотите быстро и эффективно прорекламировать свой канал, сайт или проект? Точечная рассылка рекламных сообщений в личные сообщения живой целевой аудитории - то, что вам нужно! Преимущества: • 100% живая аудитория. Использование специальных инструментов для поиска людей, заинтересованных именно в вашем продукте.
Cookie – це маленький текстовий файл, котрий зберігається на вашому комп’ютері/мобільному пристрої, коли Ви відвідуєте веб-сайт. Цей текстовий файл може зберігати інформацію, котра може зчитуватися веб-сайтом, коли Ви знову відвідаєте його пізніше. Деякі файли cookie необхідні, щоб веб-сайт мав змогу функціонувати бездоганно. Інші файли cookie корисні для відвідувачів: вони надійно та безпечно зберігають ім’я користувача, та інші налаштування як, наприклад, обрану мову. Файли cookie служать для того, щоб Вам було непотрібно кожен раз вводити однакову інформацію, коли Ви повторно відвідуєте якийсь веб-сайт.
Ми використовуємо файли cookie, щоб запропонувати Вам оптимальний доступ до нашого веб-сайту. Завдяки використанню файлів cookie ми можемо подбати про те, щоб Вам показувалася та сама інформація, коли Ви відвідаєте наш веб-сайт повторно. Файли cookie можуть також використовуватися для оптимізації роботи веб-сайту. Вони полегшують перегляд веб-сайту.
Щоб захистити Ваші приватні дані, а також запобігти втраті інформації або протиправну поведінку, використовуються відповідні організаційні і технічні заходи.
Ми використовуємо файли cookie сторонніх постачальників, щоб аналізувати в збірних формулярах статистичну інформацію з використанням інструментів аналізу, наприклад, Google Analytics. Для цього використовуються як постійні, так і тимчасові файли cookie. Постійні cookie зберігаються на Вашому комп’ютері або мобільному пристрої на термін не більш 24 місяців.
Ви можете дуже просто вимкнути всі файли cookie в налаштуваннях свого веб-браузера. Для цього просто натисніть "Довідка" та пошукайте "Блокування файлів cookie". Пом’ятайте про наступне: якщо Ви вимкните файли cookie, то веб-сайт буде показуватися тільки частково або не буде показуватися взагалі.