Відеопривітання ; Подарунок на свято

Опубліковано: 27.04.2023

Автор: Альохіна Валерія

500 грн.

пропоную

Головна > Послуги > Туризм, свята, спорт, відпочинок > Організація шоу, урочистостей, корпоративів.  > Відеопривітання ; Подарунок на свято
Привіт усім!

Мене звати Валерія і Я створюю відеопривітання на будь-який святковий захід.
Ви надсилаєте мені відеозаписи (що Ви бажаєте,щоб було на відео),або тільки фото,або і відео і фото,а я монтую їх та додаю Ваші побажання на відео (якщо бажаєте).
Наприклад: усі відео, що у Вас є з іменинником Ви скидаєте або Ви та кожний з друзів окремо записуєте привітання,а я монтую у одне спільне відео під ту музику,яка Вам подобається.
Найкращий подарунок - це емоції !
Це памʼять на все життя!
Круті емоції та сльози щастя гарантовані!

Приклад відеоробіт можу скинути у телеграм або вайбері.
Роблю якісно та швидко на тій мові,яку побажаєте.

Як БОНУС: роблю легку обробку фото та за Вашим бажанням додаю рамки до фото і потім тільки монтую.
Також монтую аудіо (замість пісні,як
варіант можете записати аудіо привітання своїм голосом,а на фон я встановлюю мелодію і виходить у саме серденько)

Якщо у Вас не має ідей,не проблема,пишіть, у мене ідеї є завжди)

З повагою та любов'ю до свого діла, Валерія!
0633820985 (telegram,viber )
ПереслатиПоскаржитись
Усі оголошення автора

Схожі оголошення

договірнапропоную

21.10.2024

Організація свят, аніматори, майстер-класи у Києві!

Шукаєте професіоналів для організації незабутнього світового дійства? «Арт-Студія Свят «Королівське Мистецтво» створить тематичне свято для вас і ваших гостей! Детальніше на сайті: artroyal .kiev .ua /svyato -pid -klych Професійні ведучі на будь-якому заході в Києві та області. Наші харизматичні ведучі зроблять

договірнапропоную

02.04.2023

Свято в Одесі. Тамада,музика,шоу

Наша компанія займається організаціею та проведенням святкових заходів в Одесі. Працюємо з кожним клієнтом індивідуально, враховуючи його потреби та вподобання - це дозволяє надати найкращий результат при підборі - ведучого, музикантів, артистів, фото, відео, шоу... Надаемо конфіденційність у процесі організації

1 500 грн.пропоную

21.11.2016

хімічне шоу на свято

Развлекательное научное шоу «Сумасшедшая лаборатория» – это целая команда креативных, изобретательных людей. Организация свадьбы в научном стиле для нас это не профессия, а образ жизни! Позовите в гости «Сумасшедшую лабораторию» – и праздник будет на высоте! Шоу с жидким азотом – это яркое, креативное и

договірнапропоную

08.04.2012

Родинне свято, День народження, ювілей, весілля у Києві! Тамада і музика!

Родинне свято, День народження, ювілей, весілля, корпоратив з музикою і ведучим у Києві та під Києвом - весело, цікаво, недорого! Ведучий, тамада, жива музика, вокаліст, акордеоніст, баяніст, трубач, шоу-колективи, dj зі своєю апаратурою і світломузикою. А також - фото, відео, прокат лімузинів. Веселе свято

договірнапропоную

15.09.2024

Послуги кухаря вдома та на виїзні банкети. Кухар

Допоможу приготувати їжу на вашій території для сім'ї на тиждень або підготуватися до свята! Якщо ви зайнята людина, Ви любите смачно поїсти і вам ніколи возитися за плитою це ідеальний варіант. Відповідально підходжу до роботи, люблю готувати. Бо маю 20 років ресторанної та загальнохарчової практики за

200 $пропоную

23.09.2019

Ведучий на новорічні корпоративи та різдвяні свята +музика+ді-джей

Святкування  передноворічних корпоративів зі мною - це щастя для справжніх гурманів позитивного гумору. Це свіжі ідеї, тематичні сценаріїї, сучасні та класичні програми, динамічні та оригінальні конкурси, пародійні шоу,  ефектні зіркові костюми на Ваших гостях - і все це для Вас!     Я ціную людей та їх

10 000 грн.пропоную

12.01.2022

Тамада. Ведуча свят

Яскраві та насправді теплі свята у колі рідних та друзів. Проведення весіль, випускних, ювілеїв, корпоративів тощо. Ведуча та музыка на ваше свято. Тел.: (093) 051-43-20, (067) 857-41-86. Віра.

договірнапропоную

14.01.2022

Організація свята та подій

З 2009 року ми з командою концептуальних подій RUSH перетворюємо колективи на команди, партнерів - на друзів, а друзів - на фанатів за допомогою сучасних корпоративів, тимбілдингів, днів народження та презентацій клієнтам. Для людей, які хочуть дивувати своїм святом, використовуючи сучасні технології та

7 000 грн.пропоную

23.09.2019

Християнське весілля Рівне, Христианская свадьба, Християнський шлюб

Сайт для молодят, кліп та фотокнига  в подарунок !!! Професійно працю ємо в таких напрямках: - весілля - хрестини, дитяча фотосессія, дні народження; - комерційне фото, репортаж; - фоторепортаж з дитячого свята, корпоратива. Термін здачі до 30 днів.

12 000 грн.пропоную

26.11.2019

Новорічна пропозиція від українського виробника - Надувні новорічні конструкції

Новий рік і Різдво не можуть проходити без новорічних атрибутів. Ялинка, Дід Мороз, Снігуронька, сніговик, надувні фігури іграшок, новорічні декорації, надувні диво кулі для фотозони, пневмоарки червона, синя стартова, фінішна вулична, біло-рожева повітряна, арка Новорічна з вбудованим підсвічуванням, і

договірнапропоную

10.11.2012

Весільне оформлення. Повітряні кульки. Фотозони Полтава

майстерня "Кулька з перцем" ТМ та студія весільного декору Надії Кузьмичової    Шаримо в кульках та декорі - 21 рік!    Ваше свято - наша турбота!   * весільне оформлення під ключ* виїзні церемонії* весільні фотозони* весільна флористика* веліьний президиум молодих* дитячі фотозони* стильні повітряні кульки*

89 грн.пропоную

16.11.2021

Ресторан з традиційною українською кухнею у Вінниці. Доставка до дому

Хочете скуштувати справжні українські страви, виготовлені на основі старовинних рецептів? Завітайте до автентичного ресторану Вінниця, який завжди знайде чим здивувати своїх гостей! Це культурна кнайпа, де можна душевно відпочити, та провести час у приємній атмосфері. Кому підходить ресторан Віз та Віз?

Поп.Наст.