Професійне обладнання для закладів громадського харчування

Опубліковано: 11.04.2024

Автор: Татьяна Пономаренко

договірна

продам

Головна > Товари > Електроніка та техніка > Побутова техніка > Дрібна кухонна техніка  > Професійне обладнання для закладів громадського харчування
Шукаєте, де можна фритюрниця купити для вашого закладу та різне кухонне обладнання, яке забезпечить вам відмінну якість приготування страв та оптимізує робочі процеси? Тоді можете завітати до інтернет-магазину GASTRO24 для придбання професійного обладнання для кухні. На сайті ви знайдете все необхідне для ефективної роботи вашої кухні, незалежно від її розміру або специфіки. Асортимент включає в себе широкий вибір різноманітного устаткування та надає тільки найвищу якість відомих виробників, що гарантує надійність та довговічність нашого обладнання. Також каталог пропонує чималий вибір м'ясорубок та фритюрниць різних розмірів та потужностей, а досвідчені експерти готові надати вам професійну консультацію та допомогти обрати прилади, які найкраще відповідають вашим потребам.
ПереслатиПоскаржитись
Усі оголошення автора

Схожі оголошення

1 грн.продам

21.06.2024

М'ясорубки СРСР.

М'ясорубки СРСР моделей МІМ-105 (500); МІМ-300; МІМ-600; МС 2-70; МС 2-150; ММП-2-1; 764 (М2) - запчастини, ножі, решітки, шнеки, шестерні, колеса редуктора, також запчастини іншого харчового обладнання т.ч. на замовлення. Тел.: 066-063-00-09, 067-992-03-29. ел.пошта: ppagroinvest@i.ua сайт: dzhmil.ua.market Cайт

100 грн.продам

17.04.2024

TechnoFood постачальник професійного обладнання для громадського харчування

ТЕХНОФУД - це злагоджена команда професіоналів, які мають великий досвід вирішення різних завдань з проектування та оснащення підприємств громадського харчування та торгівлі. Пропонуємо широкий вибір професійного обладнання для кафе, барів, ресторанів, виробники якого чудово зарекомендували себе у сфері харчування.

договірнапродам

05.12.2022

Як вибрати витяжку: 3 поради від професіоналів

Порада №1: з чого розпочати?Почати варто із розрахунків. Будь-який виробник скаже, що на кухні повітря необхідно «оновлювати» приблизно десять разів на годину або кожні 6 хвилин. І витяжка має «покривати» об'єм кухні в 10–12 разів. Розрахувати значення можна за такою формулою:продуктивність витяжки (куб.м/год)

Поп.Наст.