Частная практика врача психиатора-нарколога Нечепоренко Василия Николаевича

Опубліковано: 17.05.2007

Автор: Василий Нечепоренко

договірна

продам

Головна > Послуги > Медицина, косметологія > Медичні послуги > Лікування  > Частная практика врача психиатора-нарколога Нечепоренко Василия Николаевича
Клиника психологической адаптации врача Нечепоренко Василия Николаевича работает с 1991г. и специализируется на лечении и реабилитации больных,страдающих зависимостями алкоголизма, табакокурение, депрессиями, стрессовыми состояниями после разводов.
Врач имеет сертификаты в области:
психиатрии, наркологии, психотерапии ,
терапии.
Возможен вызов врача на дом.
 Наш адрес Воронеж, Комисаржевской 10А т.59-84-48
http://alcogol.net.ru doctor@alcogol.net.ru
ПереслатиПоскаржитись
Усі оголошення автора

Схожі оголошення

750 грн.пропоную

09.08.2026

Амбулаторна циркумцизія: операція за 30–60 хвилин

Обрізання крайньої плоті не вимагає багатоденного перебування в стаціонарі. Втручання триває в середньому 30–60 хвилин під місцевим знеболенням, після чого пацієнт вже за кілька годин повертається додому. У Києві таку операцію проводять фахівці СМЦ «Урологічна практика» — з попередньою консультацією та

договірнапропоную

04.09.2026

Vidnova Dental Clinic

Стоматологія Vidnova - це сучасна клініка, де лікування зубів проходить комфортно, якісно та відповідно до світових стандартів. Клініка Vidnova оснащена найновішим устаткуванням провідних німецьких і японських брендів, а також застосовує у стоматологічній практиці преміальні матеріали, які гарантують бездоганний

договірнапропоную

05.05.2026

центр PSY Energy

Центр психологической помощи PSY-Energy™ — Наша уникальность заключается в сочетании классических методов психотерапии и мягких энергетических практик для восстановления внутреннего баланса и ресурса.

369 грн.пропоную

26.11.2025

Косметолог Киев левый берег - студия «Лемниската»

**Кабинет косметологии Левый берег. Ищете профессиональный кабинет косметологии на Левом берегу Киева? Студия \"Лемниската\" - это авторский кабинет, где работает опытный врач-косметолог с медицинским образованием и практикой более 20 лет. Косметолог Наталья Ткаченко создает каждую процедуру индивидуально, с

4 000 грн.пропоную

08.01.2026

майстриня тілесно-орієнтованих та тантричних практик

Привіт, я Вікторія. Я майстриня тілесно-орієнтованих та тантричних практик. Уже багато років працюю з тілом і допомагаю людям повертатися до спокою, ресурсу та відчуття себе. Кожен мій сеанс - це занурення у глибоке розслаблення, робота з м’язами, зняття напруги та м’яке відновлення. Я використовую техніки

договірнапропоную

04.01.2026

Авторський масаж у Києві

Запрошую вас у простір відновлення та гармонії. Мене звати Айджена, я майстер масажу з понад 15-річним досвідом роботи у сфері ручних та апаратних технік. Чому обирають мої сеанси: Відновлення та релаксація - допомагаю зняти фізичну й емоційну напругу. Індивідуальний підхід - кожен рух продуманий і налаштований

договірнапропоную

04.01.2026

Масаж від Анастасії

Вітаю! Мене звати Анастасія, я майстриня масажних практик із багаторічним досвідом. Що ви отримаєте від сеансу: глибоке розслаблення та відновлення відчуття гармонії та легкості у тілі індивідуальний підхід до кожного клієнта атмосферу турботи та комфорту Формати: класичні та авторські техніки тілесні практики

4 000 грн.пропоную

09.01.2026

Майстриня масажу Яна (Київ)

Я Яна. Майстриня тілесних практик, жіночності та мистецтва дотику. Створюю простір, де чоловік може відпустити контроль, розслабитися, відчути своє тіло та повернутися до стану спокою й ресурсу. У моїх сеансах поєднані: ·       класичні прийоми масажу, ·       хвилеподібні гавайські техніки, ·       тілесно-орієнтовані

договірнапропоную

22.12.2025

Енергетичний масаж у Києві для чоловіків та жінок

Я професійний майстер масажу. Вже понад 10 років працюю з тілесними та релаксаційними практиками, спрямованими на відновлення, зняття напруги та гармонізацію стану. Мій досвід навчання у різних школах та у сертифікованих майстрів з України та інших країн дозволяє поєднувати класичні, східні та авторські техніки

400 грн.пропоную

28.01.2026

Професійний медичний результативний масаж простати Знижки

Застійний простатит – виникає на тлі застою крові, секрету передміхурової залози та лімфи всередині передміхурової залози Це підступна форма хвороби, адже через відсутність гострих симптомів пацієнти звертаються до лікаря досить пізно, а при несвоєчасному лікуванні захворювання переходить у хронічну форму.

3 900 грн.пропоную

26.10.2025

Відновлювальний авторський масаж Київ Оболонь

Хочеш перезавантажитися тілом і душею? Пропоную сеанси турботи, довіри та неймовірних відчуттів — масаж, що посилює енергетичний потенціал та гармонією тіло й душу. Після сеанси ви відчуєте прилив сил, відпочинок та підвищену енергію життя.  Сеанси проходять у Києві. На Оболоні. У мене своя облаштована локація.

1 грн.пропоную

15.11.2024

ВРАЧ-нарколог. Обрыв запоя на дому. Лечение алкоголизма

Сразу о "цене вопроса". Я долго практикую по своей специальности и цена средне-взвешенная с лучшим из возможных соотношений "цена-качество". Вы можете найти дешевле, но будьте готовы к тому, что к вам приедет подрабатывающий "семейник", врач другой специальности, не связанной с наркологией, или даже медсестра

Поп.Наст.