Лечение спины и остеохондроза – результат после первого сеанса

Опубліковано: 05.05.2017

Автор: Максим

250 грн.

пропоную

Головна > Послуги > Медицина, косметологія > Медичні послуги > Лікування  > Лечение спины и остеохондроза – результат после первого сеанса

Здравствуйте, меня зовут Максим Сердюченко. Я массажист и остеопат, помогаю людям вылечить спину, избавиться от болей в суставах и стать здоровыми. И все это достигается 100% безопасными методами.

***Чем я могу вам помочь***

Моя специализация – лечение остеохондроза. За годы практики я помог более чем 100 людям значительно улучшить состояние здоровья и вернуться к нормальной жизни. Опыт работы – с 2011 года.

Применяю массаж, мягкие мануальные техники и остеопатию. Мой опыт позволяет дойти до первопричины проблемы со спиной. Я не просто убираю симптомы, а устраняю причину остеохондроза!

С моей помощью вы сможете:
- избавиться от мучительной боли в спине (заметный результат уже после 1-го сеанса);
- спокойно спать в любом положении; 
- снова ощутить легкость в теле;
- избежать осложнений остеохондроза (грыжа, радикулит и др.);
- исправить осанку;
- улучшить общее самочувствие;
- работать без помех и отдыхать с радостью!

***Из отзывов моих клиентов***

«...почти не тревожит левый плечевой сустав, спокойно сплю и не боюсь повернуться на левый бок. А за шею и лопатку – вообще забыл»

«Боліла спина, зажало… тянуло шию, а тепер як заново родився…»

«...прошла боль в лопатке, которая мучила месяца два сразу же, после первого сеанса!!!»

«...как здорово, когда с удовольствием для себя замечаешь, что ровно держишь спину, голова высоко поднята! А главное не болит шея, плечи, и нет чувства вставленного острого кинжала под лопатку! Только легкость в теле!»

Сделайте шаг навстречу здоровью – запишитесь на бесплатную консультацию по указанному телефону. 

Стоимость приема – 250 грн.

Записаться на прием можно по номеру телефона
063 20 75 705
095 51 61 565 

ПереслатиПоскаржитись
Усі оголошення автора

Схожі оголошення

договірнапропоную

29.09.2026

Анонімна допомога при алкогольній залежності

Анонімна допомога при алкогольній залежностіНе знаєте, що робити, якщо чоловік чи син потерпає від алкоголю? Втомилися від постійних запоїв, а стандартні методи не дають результату?Пропоную індивідуальну авторську допомогу для вашої родини у подоланні алкогольної залежності. Багато родин вже отримали полегшення

договірнапропоную

04.09.2026

Vidnova Clinic

Vidnova – клініка європейського стандарту у Львові Основне прагнення сучасної людини – абсолютна краса та гармонія у всьому. Виглядати добре – не данина моді, а невід’ємна частина культури. Ми пропонуємо широкий комплекс послуг: пластичні операції будь-якого рівня складності, стоматологію нового покоління, апаратну

договірнапропоную

04.09.2026

Vidnova Dental Clinic

Стоматологія Vidnova - це сучасна клініка, де лікування зубів проходить комфортно, якісно та відповідно до світових стандартів. Клініка Vidnova оснащена найновішим устаткуванням провідних німецьких і японських брендів, а також застосовує у стоматологічній практиці преміальні матеріали, які гарантують бездоганний

20 000 грн.пропоную

19.07.2026

Брекет-системи для зубів у Києві - стоматологія Са-Ната

Дуже відома стоматологічна клініка «Са-Ната» пропонує встановити якісні брекет-системи. Наші брекети допоможуть поліпшити жувальну функцію, вирівняти зуби, виправити прикус, отримати красиву й рівну посмішку. До того ж брекети підходять для різних складних випадків, а також гарантують довготривалий результат

договірнапропоную

15.07.2026

Стоматологія Free Smile

Коли людина звертається до стоматолога, вона очікує не лише професійного лікування, а й результату, який буде радувати багато років. Саме так працює команда Free Smile, де сучасна стоматологія поєднує ефективне відновлення зубів, турботу про здоров'я та високі естетичні стандарти. Тут кожен клінічний випадок

300 грн.пропоную

11.04.2026

Відновлення енергії та нормального самопочуття

Відчуваєш, що щось не так, але лікарі кажуть “все нормально”?Постійна втома, тривожність, внутрішня напруга, біль у тілі, який повертається знову і знову — це не випадковість.Я працюю з тілом та енергетикою руками.Без медикаментів. Без “розмов ні про що”.Тільки конкретна робота і відчутний результат.Що я

1 100 грн.пропоную

28.06.2026

Масаж Київ — виїзд додому та кабінет біля НАУ | Оздоровчий, спина, лімфодренаж

Професійні послуги масажу в місті Київ: виїзд до клієнта додому або прийом у затишному масажному кабінеті поруч із Національним Авіаційним Університетом. Пропоную всі основні види оздоровчого масажу: класичний масаж всього тіла, масаж спини для зняття напруження та болю, лімфодренажні техніки для покращення обміну

517 грн.пропоную

18.06.2026

А як ще може бути краще?

Чисте волосся без зайвого клопоту  Для вас :- Чиста вода- Професійне миття + масаж голови- Легка укладка- Швидкість та комфорт ТІЛЬКИ ДО КІНЦЯ ЧЕРВНЯ 650 грн -20.5% = 517 грн Лише ваше бажання і трохи часу  для себе - і ваше волосся дихає чистотою і красотою! Професійні перукарські послуги у Миколаєві від

4 000 грн.пропоную

17.05.2026

Масаж від Валерії (Київ)

Валерія - майстриня чуттєвого мистецтва масажу. Я створюю простір для вашого відпочинку, релаксації та відновлення сил. У моїх сеансах поєднані: класичні техніки масажу, хвилеподібні гавайські прийоми, елементи тантричної медитативності, body-to-body релаксація, робота з енергетичними потоками. Атмосфера: свічки,

договірнапропоную

30.04.2026

Чесні ціни на лікування у Стоматологічній кліниці професора Ельвіри Безвушко

Втомилися від того, що фінальний чек у стоматолога завжди стає несподіванкою? Стоматологічна клініка професора Ельвіри Безвушко будує відносини з пацієнтами на абсолютній прозорості. Ви завжди заздалегідь знаєте вартість лікування: від звичайної пломби до встановлення імплантата. Ми складаємо детальний фінансовий

1 190 грн.пропоную

27.10.2025

Комплексне лікування остеохондрозу в санаторії «Березовий гай».

🩺 Остеохондроз — не вирок! У санаторії «Березовий гай» ми допомагаємо відновити здоров’я хребта природними методами. Наші спеціалісти підбирають індивідуальну програму, яка включає: 💧 радонові ванни 💆‍♀️ масажі та фізіотерапію 🔥 парафіно-озокеритові аплікації 🏃‍♂️ введення лікувальних сумішей Результат —

800 грн.пропоную

11.03.2026

Масаж загальний вiд майстринi

Вітаю! Я,кваліфікована майстер масажу,маю медичну освіту,практичний досвід Запрошую вас до себе на масаж(комбіную техніки) ви зможете відпочити і душею і тілом та оздоровитись Масаж: -Загальний масаж оздоровчий -Загальний розслабляючий -Спортивний -масаж з проблемою з хребтом -Масаж антістресовий -масаж окремих

Поп.Наст.