Ранній розвиток від 1,5 до 3 років

Опубліковано: 01.05.2024

Автор: Висоцька Олена Миколаївна

450 грн.

пропоную

Головна > Послуги > Інформаційно-освітні > Послуги репетиторів  > Ранній розвиток від 1,5 до 3 років

Центр репетиторства VAISOT запрошує на заняття дітей з раннього розвитку
(1,5 —
3 роки).
Заняття з дитиною включає декілька методик:
- спостереження за дитиною як за індивідуальною особистістю, що б підштовхнути його до саморозвитку. Основний принцип виховання - здатність думати самому і приймати рішення.
- робота дитини з картками, де зображений предмет із надписом, наприклад «собака» або «яблуко», так малюк запам'ятовує слова і вчиться вимовляти їх цілими, а не читати по буквах.
- навчання читання і рахувати за допомогою таблиць і кубиків, на яких зображені літери, склади і цифри.
- навчаємо малюка читанню, рахуванню і нот. В якості навчальних матеріалів використовують картки, де зображені цифри, ноти і букви.
Індивідуальні заняття (45хв) — 450грн
Групові заняття - 1
600грн/місяць
вул. 23 Серпня, 42 (м.23 Серпня), 0509430997
вул.Валентинівська, 18 (м.Студентська), 0999430997

Instagram: https://instagram.com/vaisot.edu.centre

ПереслатиПоскаржитись
Усі оголошення автора

Схожі оголошення

договірнапропоную

02.05.2024

Репетитор з програмування

Відкрийте світ програмування з досвідченим репетитором! Мене звуть Данило Тимофеєв, я вчитель інформатики. Запрошую вас на онлайн-заняття з програмування, які допоможуть вам: • Опанувати основи Python, Java, C++ або JavaScript. • Створювати власні веб-сайти, ігри та мобільні додатки. • Підготуватися до

100 грн.пропоную

15.02.2022

Уроки шахів

Шахи - це елітарна гра, яку обожнювали безліч відомих людей із різних епох. Шахи здійснюють величезний вплив на розвиток мислення та вольових якостей! У дітей які займаються шахами спостерігається активне зростання багатьох розумових здібностей: підвищується IQ (коефіцієнт інтелекту); покращується пам’ять; розвивається

договірнапропоную

23.02.2023

Англійська мова для початківців

Пропонуються курси з англійської мови для початківців. Окрім обов’язкового мінімуму для засвоєння мови ви здобуваєте впевненість у своїх силах і позбудетесь страху говорити. Уроки включають багато вправ на розвиток навичок говоріння. Граматика також подається в досить стислому та зрозумілому вигляді. Кому

150 грн.пропоную

05.07.2023

Курси з підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання

Курси з підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО-НМТ) Шановні батьки, якщо вашій дитині необхідно якісно підготуватися до зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО), Центр розвитку «ДІАЛОГ» готовий надати допомогу. Ми - перший у Дніпрі спеціалізований центр підготовки до ЗНО, який працює 16

350 грн.пропоную

26.03.2024

Німецька мова для учнів 1-4 класів: онлайн-уроки з репетитором

Відкрийте своїй дитині двері у світ нових можливостей з німецькою мовою! Мене звати Софія Авдіюк, я вчитель німецької мови та історії з 1,5-річним досвідом роботи в сфері освіти. Запрошую діток 1-4 класів на захоплюючі онлайн уроки німецької мови! Чому варто вибрати мене? • Індивідуальний підхід: я розумію,

8 000 грн.пропоную

22.08.2018

Набір в дитячий садок

«Меланчин садочок» запрошує до своєї родини діток від 1,5 до 6 рочків. Формуємо групи на 2019-2020 навчальні роки. Для малечі пропонуємо цікаву навчальну програму, п’ятиразове харчування, затишне та комфортне ігрове середовище, англійську мову, супровід логопеда та психолога.

договірнапропоную

20.08.2024

Курсові, реферати, дипломи та інші наукові роботи

Ø    лише актуальні джерела інформації (2020-2024 р.); Ø    унікальність тексту від 60%; Ø    термін виконання від 1 дня; Ø    досвід роботи більше 15 років. Для замовлення: Сайт https://okstudentam.com.ua Viber/Telegram +380669933001 Ел. пошта ok.studentam@gmail.com А також: безкоштовна консультація, банк

Поп.Наст.