Тренер з шахів для дітей 6–17 років

Опубліковано: 14.05.2025

Автор: Ілля Зубко

договірна

пропоную

Головна > Послуги > Інформаційно-освітні > Послуги репетиторів  > Тренер з шахів для дітей 6–17 років

Вітаю! Мене звати Ілля Зубко, і я допомагаю дітям відкривати світ шахів як гру, що розвиває логіку, увагу, стратегію — і просто дарує задоволення! Працюю з дітьми від 6 до 14 років, незалежно від рівня підготовки: від першого знайомства до турнірної практики.

🎓 Мій досвід:

·        7 років гри у шахи нааматорському та турнірному рівнях

·        Педагогічна освіта тадосвід роботи з дітьми в онлайн-форматі

·        Вчу грати, мислити іперемагати без тиску — в темпі, комфортному для дитини

·        Автор міні-занять ішахових міні-квестів для дітей

️ Що відбувається на уроках:

·        Ознайомлення з фігурами, правилами гри, дебютами

·        Побудова стратегій, тренування логіки, передбачення дій суперника

·        Аналіз партій, типові помилки і як їх уникати

·        Формат — через гру, гумор і мотивацію

·        В онлайн-форматі використовую інтерактивні шахівниці (Lichess, ChessKid, інше)

🎯 Що отримує ваша дитина:

✔️ Розвиток логіки, уваги, терпіння
 ✔️ Уміння думати наперед і приймати рішення
 ✔️ Зростання впевненості в собі
 ✔️ Перші перемоги у міні-турнірах і справжнє задоволення від процесу!

🧠 Шахи — це не тільки гра, а й інструмент розвитку мислення.

Допоможу вашій дитині навчитися бачити на 2–3 кроки вперед не лише на дошці, а й у житті💡

📲 Напишіть у Telegram: @OsviTech - перше заняття безкоштовне
 Перший урок — знайомство з шахами і перша партія вже сьогодні!

ПереслатиПоскаржитись
Усі оголошення автора

Схожі оголошення

договірнапропоную

02.05.2024

Репетитор з програмування

Відкрийте світ програмування з досвідченим репетитором! Мене звуть Данило Тимофеєв, я вчитель інформатики. Запрошую вас на онлайн-заняття з програмування, які допоможуть вам: • Опанувати основи Python, Java, C++ або JavaScript. • Створювати власні веб-сайти, ігри та мобільні додатки. • Підготуватися до

100 грн.пропоную

15.02.2022

Уроки шахів

Шахи - це елітарна гра, яку обожнювали безліч відомих людей із різних епох. Шахи здійснюють величезний вплив на розвиток мислення та вольових якостей! У дітей які займаються шахами спостерігається активне зростання багатьох розумових здібностей: підвищується IQ (коефіцієнт інтелекту); покращується пам’ять; розвивається

450 грн.пропоную

01.05.2024

Ранній розвиток від 1,5 до 3 років

Центр репетиторства VAISOT запрошує на заняття дітей з раннього розвитку (1,5 — 3 роки). Заняття з дитиною включає декілька методик: - спостереження за дитиною як за індивідуальною особистістю, що б підштовхнути його до саморозвитку. Основний принцип виховання - здатність думати самому і приймати рішення. -

договірнапропоную

05.03.2023

Уроки вокалу для дітей, репетитор вокалу для профі, вокал для дітей та дорослих

Студія естрадного вокалу "Victoria" м. Вінниця Тел. +38 098 415 07 84 Якщо Ви шукаєте репетитора вокалу, або просто хочете отримати професійну пораду, то ми завжди будемо раді допомогти. Ми працюємо для тих, хто давно хотів спробувати співати, але заважали страх, невпевненість у собі, "немає слуху", "раптом

350 грн.пропоную

09.08.2024

Репетитор з англійської мови для дітей: заняття з любов'ю та результатом

Вітаю! Я — Анастасія Рижук, кваліфікований вчитель англійської мови з освітою від педагогічного закладу в місті Умань. Мені 19 років, і я вже маю досвід у навчанні дітей англійської мови, працюю з учнями 1–5 класів. Окрім викладацької діяльності, я здобуваю другу освіту за спеціальністю «Маркетинг», що

договірнапропоную

23.02.2023

Англійська мова для початківців

Пропонуються курси з англійської мови для початківців. Окрім обов’язкового мінімуму для засвоєння мови ви здобуваєте впевненість у своїх силах і позбудетесь страху говорити. Уроки включають багато вправ на розвиток навичок говоріння. Граматика також подається в досить стислому та зрозумілому вигляді. Кому

договірнапропоную

05.07.2023

Комп'ютерна профорієнтація

Центр розвитку «ДІАЛОГ» запрошує учнів 8-11 класів, випускників минулих років, а також їхніх батьків на комп'ютерну профорієнтацію за допомогою комплексу тестування «Профорієнтатор-UA» з подальшою консультацією профорієнтолога. Ми є офіційними партнерами Центру тестування та розвитку «Гуманітарні технології» (м.

8 000 грн.пропоную

22.08.2018

Набір в дитячий садок

«Меланчин садочок» запрошує до своєї родини діток від 1,5 до 6 рочків. Формуємо групи на 2019-2020 навчальні роки. Для малечі пропонуємо цікаву навчальну програму, п’ятиразове харчування, затишне та комфортне ігрове середовище, англійську мову, супровід логопеда та психолога.

договірнапропоную

20.08.2024

Курсові, реферати, дипломи та інші наукові роботи

Ø    лише актуальні джерела інформації (2020-2024 р.); Ø    унікальність тексту від 60%; Ø    термін виконання від 1 дня; Ø    досвід роботи більше 15 років. Для замовлення: Сайт https://okstudentam.com.ua Viber/Telegram +380669933001 Ел. пошта ok.studentam@gmail.com А також: безкоштовна консультація, банк

Поп.Наст.