Педагог декоративно-прикладного искусства (бисероплетение)

Опубліковано: 17.06.2012

Автор: Елена

договірна

пропоную

Головна > Послуги > Інформаційно-освітні > Курси  > Педагог декоративно-прикладного искусства (бисероплетение)
Преподаватель декоративно-прикладного искусства с упором на бисероплетение, можно с элементами других декоративно-прикладных направлений (декор, декупаж, коллаж, европейское дерево, фриволите, кукла-мотанка, открытка с элементами квиллинга и скрапбукинга, лозоплетение...) Для детей 7-14 лет, можно старше. Опыт в проведении выставок.
ПереслатиПоскаржитись
Усі оголошення автора

Схожі оголошення

18 000 грн.пропоную

23.11.2025

Парикмахер-универсал с нуля в Харькове: начните карьеру, о которой мечтали

Хотите уверенно войти в востребованную бьюти-профессию и с первого дня получать практические навыки? Курсы парикмахеров от УЦ "Проминь" созданы именно для тех, кто начинает путь с нуля и стремится стать настоящим мастером своего дела. Наш обучающий центр предлагает программу, продуманную до мелочей: от

договірнапропоную

14.05.2025

Логопед | Корекційний педагог для дітей 4–17 років

Вітаю! Мене звати Дарʼя, я дипломований вчитель-логопед, який допомагає дітям розвивати мовлення, впевнено говорити і бути почутими. Я працюю з дітьми від 4 до 10 років — індивідуально та з душею 💛 🎓 Мій досвід: ·         Профільна педагогічна освіта (логопедія, корекційна педагогіка) ·         Досвід роботи

10 000 грн.пропоную

12.07.2025

Курсы колористики с нуля в Харькове — освойте профессию, которая приносит доход и удовольствие

Хотите освоить востребованную и творческую профессию с нуля? Учебный центр «Проминь» приглашает на курсы колористики в Харькове — обучение искусству профессионального окрашивания волос без предварительной подготовки. Возраст учащихся — от 18 лет. Подходит как для новичков, так и для тех, кто хочет прокачать базу

1 000 грн.пропоную

20.12.2024

Почніть свою подорож до успіху вже сьогодні!

"Мої Обрії" – Освітній простір для розвитку та самореалізації Запрошуємо дітей та дорослих до нашого сучасного освітнього закладу "Мої Обрії", де кожен отримує можливість відкрити свої таланти, розкрити потенціал і побудувати впевнений шлях до успіху. Наші переваги: Індивідуальний підхід: адаптація програм

1 грн.пропоную

09.05.2022

Абітурієнту! "Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування. Електромонтер охоронно-пожежної сигналізації"

Запрошуємо на навчання випускників 9-х, 11-х класів. Без вступних іспитів та сертифікатів НМТ. Пропонуємо навчання за професією: "Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування. Електромонтер охоронно-пожежної сигналізації" Чому саме ми? - 10 хвилин пішки від м. Святошин - Вступ без іспитів -

Поп.Наст.