+ 38 (067) 614-53-10, + 38 (061) 213-19-02
Даний тип бункерних ваг використовуються при зважуванні та обліку рідких матеріалів, наприклад, олії, патоки та ін.
Більш детально з нашим обладнанням Ви можете ознайомитися на сайті: www.sweda.com.ua
ТОВ НВФ "Сведа, Лтд"
+ 38 (061) 213-19-02
+ 38 (067) 614-53-10 (viber/whatsapp)
sweda@sweda.com.ua
Ми в соціальних мережах:
https://www.instagram.com/swedaltd/
https://www.youtube.com/user/swedacomua/
https://www.facebook.com/SwedaLtd/
Схожі оголошення
04.02.2024
Автоматичний шприц-дозатор RPM83 De Danieli - б/у. Доступний за попереднім замовленням !!! Дозатор RPM83 компанії De Danieli призначений для дозування і декорування начинками широкого діапазону в'язкості (креми, фруктові начинки, соуси, майонез, мед, збиті вершки і інше). Регулятор дозволяє налаштовувати вагу
26.10.2024
Компанія Біоекопром ГК пропонує виробництво шнекових транспортерів для транспортування різних видів матеріалів — від сипучих до гранульованих, а також заморожених продуктів і хімічних речовин. Наші транспортери ідеально підходять для таких галузей, як харчова, хімічна, будівельна та сільськогосподарська промисловість,
05.06.2015
Харчові ємності з нержавіючого металу використовуються для приготування, зберігання, змішування і транспортування різних продуктів, готової їжі і напоїв. Такі резервуари знайшли своє застосування в квасоваріння, в молочної, алкогольної (для спирту, лікеру, вина, пива), безалкогольної (для соків, мінеральної води),
10.11.2015
Устройство для шпринцевального ополаскивания водой и обработки водяным паром стеклянных банок перед наполнением продуктом. Используется в линиях производства молочных, мясных, овощных консервов. Плавная регулировка производительности с помощью частотно-управляемых приводов транспортера и толкателя тары. Состав
28.09.2016
Термос пищевой 6 л.Термосы для горячего питания широко используются для нужд армии, больниц, сельского хозяйства, выездного питания, а также в других сферах, где необходимо поддерживать температуру теплой пищи в течении долгого времени. Описание.Термосы для еды представляют собой цельную конструкцию, идеально
20.11.2017
Метрошток из нержавеющей стали 4,5 метра = 5100 грн с НДС (с паспортом, без поверки). Метрошток из нержавеющей стали 3,5 метра = 4500 грн с НДС (с паспортом, без поверки). Подробнее: http://contragent.com.ua/produktsiya/neftegaz/item/metroshtok-mshs Метроштоки НЖ-3,5 предназначены для измерения уровня наполнения
01.04.2020
Технічні характеристики: 1. Габаритні розміри пастеризатора (ШхВхД) – 2490 х 880 х 1170 мм. 2. Внутрішні розміри в пастеризаторі (ШхВхД) – 2360 х 590 х 1030 мм. 3. В пастеризаторі розміщено 5 перфорованих листів для розкладки продукту. Діаметр перфорації – 25 мм. Зазор між листами – 95 мм. 4. Блок тенів -
04.10.2020
Котел пищеварочный Пищеварочный котел стационарного типа используется для кипячения воды, приготовления напитков и первых блюд. Объем котла составляет от 50 до 1000 литров. Такая вместительность дает возможность в ходе одного цикла работы готовить крупную партию блюда.Нагрев осуществляется (ТЭНАМИ) И
24.08.2021
Компания «АгроСушка» производит инфракрасный небольшой и недорогой сушильный шкаф «Фрукториана» для сушки мясных чипсов типа «джерки», чеснока, сливы, фруктовой пастилы, хрустящих яблочных и грушевых чипсов, хурмы, ореха, овощных ломтиков, снеков из рыбы и морепродуктов, приправ, зелени, грибов, лекарственных трав,
04.04.2008
1.Агрегат для измельчения и плавления сыра Л5-ОПН Агрегат предназначен для выполнения операций измельчения, смешивания, плавления и при необходимости, охлаждения сырной массы. Данное оборудование заменяет применяемые в настоящее время: машину для предварительного измельчения кусков сыра (волчок), машину для
20.11.2008
Автоматические Автоклавы. Оборудование для изготовления мясных и овощных консервов, обработки морепродуктов, оливок, рассольных продуктов, мясных, куриных пресервов, готовой еды, овощных и фруктовых соусов. фруктовые соки, грибы, оливки и т. д. А также фармацевтические препараты, химикаты и т. д. Используется стерилизация или пастеризация.ПРОЕКТ, ПРОИЗВОДСТВО, НАЛАДКА.
03.12.2013
Сепаратор жира под мойку изготавливается из пластика и без применения металлических деталей, что исключает коррозию. Устройство работает без каких-либо источников электропитания, стоки в нем движутся механическим путем (самотеком). Наличие пластиковых перегородок задерживает остатки пищевых продуктов и
Cookie – це маленький текстовий файл, котрий зберігається на вашому комп’ютері/мобільному пристрої, коли Ви відвідуєте веб-сайт. Цей текстовий файл може зберігати інформацію, котра може зчитуватися веб-сайтом, коли Ви знову відвідаєте його пізніше. Деякі файли cookie необхідні, щоб веб-сайт мав змогу функціонувати бездоганно. Інші файли cookie корисні для відвідувачів: вони надійно та безпечно зберігають ім’я користувача, та інші налаштування як, наприклад, обрану мову. Файли cookie служать для того, щоб Вам було непотрібно кожен раз вводити однакову інформацію, коли Ви повторно відвідуєте якийсь веб-сайт.
Ми використовуємо файли cookie, щоб запропонувати Вам оптимальний доступ до нашого веб-сайту. Завдяки використанню файлів cookie ми можемо подбати про те, щоб Вам показувалася та сама інформація, коли Ви відвідаєте наш веб-сайт повторно. Файли cookie можуть також використовуватися для оптимізації роботи веб-сайту. Вони полегшують перегляд веб-сайту.
Щоб захистити Ваші приватні дані, а також запобігти втраті інформації або протиправну поведінку, використовуються відповідні організаційні і технічні заходи.
Ми використовуємо файли cookie сторонніх постачальників, щоб аналізувати в збірних формулярах статистичну інформацію з використанням інструментів аналізу, наприклад, Google Analytics. Для цього використовуються як постійні, так і тимчасові файли cookie. Постійні cookie зберігаються на Вашому комп’ютері або мобільному пристрої на термін не більш 24 місяців.
Ви можете дуже просто вимкнути всі файли cookie в налаштуваннях свого веб-браузера. Для цього просто натисніть "Довідка" та пошукайте "Блокування файлів cookie". Пом’ятайте про наступне: якщо Ви вимкните файли cookie, то веб-сайт буде показуватися тільки частково або не буде показуватися взагалі.