+380 50 63 62 911
Схожі оголошення
28.01.2014
Предприятие изготавливает различные пластиковые емкости. Объем варьируется от 100 до 20 000 л. Материал устойчив к ультрафиолету, не имеет и не поглощает запахов. Резервуары используются для любых видов жидкости: вода, дизельное топливо, жидкие удобрения и прочее. Доставка по Украине. (063) 357 24 57 Богдан.
10.12.2012
Описание. Koтел КПЭ-160 пpeднaзнaчeн для пpигoтoвлeния пepвыx, втopыx и тpeтьиx блюд нa пpeдпpиятияx oбщecтвeннoгo питaния. Пo кoнcтpуктивнoму иcпoлнeнию кoтел КПЭ-160 cтaциoнapный, cнaбжeн пpeдoxpaнитeльным клaпaном, cpaбaтывaющим пpи пoвышeнии дaвлeния дo 0,055-0,065 MПa (0,55-0,65 кгc/cм. кв). Haибoлee oтвeтcтвeнными
18.10.2023
Тістозакаточна машина Sottoriva FB/2 ( вживана ) Доступна за попереднім замовленням !!! Тістозакаточна машина Sottoriva FB/2 використовується в пекарнях, на підприємствах харчового виробництва, громадського харчування та торгівлі для формування багетів і батонів. Модель оснащена двома валками, що розкочують, і
04.09.2024
Цена указана с кубом на 16 литров, дистиллятор может комплектоваться кубом объема 16, 22, 28 и 44 литров, комплектом покупать гораздо выгоднее так как Вы экономите приличную сумму, а данные кубы не имеют аналогов по Украине в этой ценовой категории. Дистиллятор серии Мастер и Мастер Плюс является универсальным разборными
02.11.2021
Предназначен для отжима сока из винограда, а также измельченных фруктов или овощей (яблоки, груша, томаты, морковь...). В отличие от классических корзиночных прессов, где отжим происходит за счет физического усилия человека, гидропресс отжимает измельченную массу за счет давления воды, из водопровода. Отжим
13.02.2014
Предприятие изготовит и осуществит монтаж водонапорных башен Рожновского в кратчайшие сроки по самым низким ценам.в Днепропетровске, Запорожье, Николаеве, Херсоне, Винницу, Волынь, Днепропетровск, Павлоград, Кривой рог, Донецк, Житомир, Закарпатье, Запорожье, Ивано-Франковск, Киев, Кировоград, Луганск, Львов,
04.10.2020
Темперирующие машины предназначены для автоматического темперирования (подогрев или охлаждения с перемешиванием) и хранения с автоматическим поддержанием заданной температуры жидких и полужидких кондитерских, шоколадных масс - какао тертого, жиров, шоколадной глазури, конфетных начинок и других продуктов. Оборудование
Cookie – це маленький текстовий файл, котрий зберігається на вашому комп’ютері/мобільному пристрої, коли Ви відвідуєте веб-сайт. Цей текстовий файл може зберігати інформацію, котра може зчитуватися веб-сайтом, коли Ви знову відвідаєте його пізніше. Деякі файли cookie необхідні, щоб веб-сайт мав змогу функціонувати бездоганно. Інші файли cookie корисні для відвідувачів: вони надійно та безпечно зберігають ім’я користувача, та інші налаштування як, наприклад, обрану мову. Файли cookie служать для того, щоб Вам було непотрібно кожен раз вводити однакову інформацію, коли Ви повторно відвідуєте якийсь веб-сайт.
Ми використовуємо файли cookie, щоб запропонувати Вам оптимальний доступ до нашого веб-сайту. Завдяки використанню файлів cookie ми можемо подбати про те, щоб Вам показувалася та сама інформація, коли Ви відвідаєте наш веб-сайт повторно. Файли cookie можуть також використовуватися для оптимізації роботи веб-сайту. Вони полегшують перегляд веб-сайту.
Щоб захистити Ваші приватні дані, а також запобігти втраті інформації або протиправну поведінку, використовуються відповідні організаційні і технічні заходи.
Ми використовуємо файли cookie сторонніх постачальників, щоб аналізувати в збірних формулярах статистичну інформацію з використанням інструментів аналізу, наприклад, Google Analytics. Для цього використовуються як постійні, так і тимчасові файли cookie. Постійні cookie зберігаються на Вашому комп’ютері або мобільному пристрої на термін не більш 24 місяців.
Ви можете дуже просто вимкнути всі файли cookie в налаштуваннях свого веб-браузера. Для цього просто натисніть "Довідка" та пошукайте "Блокування файлів cookie". Пом’ятайте про наступне: якщо Ви вимкните файли cookie, то веб-сайт буде показуватися тільки частково або не буде показуватися взагалі.