Високоякісні послуги детектора брехні - НАПУ

Опубліковано: 22.07.2025

Автор: Владимир Ведмидь

2 500 грн.

пропоную

Головна > Послуги > Інформаційно-освітні  > Високоякісні послуги детектора брехні - НАПУ
Якісні послуги детектора брехні для правди. Національна асоціація поліграфологів України з головним офісом у Києві також має представництва у більшості міст України пропонує дізнаватися абсолютну правду за допомогою перевірки на поліграфі.

ПереслатиПоскаржитись
Усі оголошення автора

Схожі оголошення

договірнапропоную

13.10.2014

Освіта у Польщі: безкоштовна, знижки, стипендії, контракт

Studentway – компанія, яка надає послуги з вступу до навчальних закладів Польщі.НАШІ ПОСЛУГИ:- Безкоштовне навчання у державних ВНЗ- Безкоштовне навчання у технікумах- знижки на вступ на контракт від 30 до 60%- Участь у стипендіальних програмах- Мовна підготовка – курси польської мови- Контрактна форма навчання

договірнапропоную

28.07.2023

Освіта в Нідерландах: Відкрийте двері до успішного майбутнього

Ви мрієте про вищу освіту, що сприятиме вашому особистому та професійному розвитку? Збагачуючи свої знання та відкриваючи безліч можливостей, навчання в Нідерландах стає привабливою перспективою для студентів з усього світу. І немає нічого кращого, ніж з нами, Edusteps edusteps.com.ua/country/nl-ua/ ,

68 000 грн.пропоную

16.05.2024

Навчання поліграфологів

Прикладне навчання поліграфологів у Києві від відомого українського об'єднання поліграфологів Ведмідь, Іщук та Партнери. Курси для поліграфологів та поліграф - разом дешевше. Кожний, хто пройде ці курси поліграфологів отримає суттєву знижку на купівлю детектора брехні Rubicon.

договірнапропоную

05.08.2013

Комп'ютерні послуги

1. Навчання на комп’ютері (всі офісні програми) + інтернет (скайп, пошта, соціальні мережі та інше). 2. Допомога в налаштуванні комп’ютерів. Консультація по залізу і програмах. 3. Установка операційних систем WINDOWS, програм, драйверів. 4. Встановлення Офісного Програмного Забезпечення. 5. Встановлення додаткових

20 000 грн.пропоную

21.07.2024

Замовити дисертацію

Мрієте про бездоганну дисертацію, яка вразить комісію та стане основою для Вашої блискучої академічної кар'єри?Потрібна допомога фахівців? EasyStudy Company поруч!Ми пропонуємо повний спектр послуг з написання дисертацій, які допоможуть Вам здобути омріяний науковий ступінь без зайвих зусиль. Наш підхід до

договірнапропоную

14.09.2021

Якщо не зараз, то коли? Зміни якість свого життя! Психотерапевтичні сеанси.

Привіт! Мене звати Тетяна Олійник, я приватний психолог. Пропоную вашій увазі свої послуги психолога. Відомо, що половина рішення проблеми – це признати її наявність та наважитись на зміни. Зустріч із психологом це вже  є зміна. Деколи нам важко наважитись попросити допомоги, нам можуть заважати почуття сорому, 

договірнапропоную

05.07.2023

Комп'ютерна профорієнтація

Центр розвитку «ДІАЛОГ» запрошує учнів 8-11 класів, випускників минулих років, а також їхніх батьків на комп'ютерну профорієнтацію за допомогою комплексу тестування «Профорієнтатор-UA» з подальшою консультацією профорієнтолога. Ми є офіційними партнерами Центру тестування та розвитку «Гуманітарні технології» (м.

700 грн.пропоную

02.08.2023

Психолог

Вітаю! Я практичний психолог, арттерапевт. Працюю з дітьми (від 6 років) і дорослими. Досвід роботи 9 років. Напрямки роботи: - сімейні та дитячо-батьківські відносини; - міжособистісні конфлікти; - життєві кризи. Освіта: - ГНПУ ім. О. Довженко Педагогіка і методика середньої освіти. Біологія. Практична психологія.

1 000 грн.пропоную

21.08.2023

WEB-майстерня (WEBSochka) у Іршаві

Надійний партнер у світі веб-технологій - WEB-майстерня «SOCHKA» (WEBSochka). Серед послуг: веб-портали (створення сайтів, просування, підтримка), консультування з питань інформатизації, оброблення даних, розміщення інформації на веб-вузлах і пов’язана з ними діяльність, інша діяльність у сфері інформаційних технологій

договірнапропоную

04.11.2023

Навчання в Словаччині для українців

Навчання в Словаччині — це можливість отримати якісну освіту за кордоном, а ми, команда "YourWaySK," готові допомогти вам у цьому процесі. На нашому веб-сайті https://yourwayslovakia.com ви знайдете всю необхідну інформацію та послуги, які допоможуть вам здійснити свою освітню мрію в Словаччині. Переваги "YourWaySK"

140 грн.пропоную

06.03.2024

Бюро перекладів

Серед професійних послуг бюро перекладів:Переклади на більше ніж 87 мов світу.Легалізація документів українців для виїзду до інших країн.Усні синхронні та послідовні переклади.Локалізація сайтів, програмного забезпечення, застосунків.Галузеві переклади: юридичний, медичний, технічний.

350 грн.пропоную

26.03.2024

Німецька мова для учнів 1-4 класів: онлайн-уроки з репетитором

Відкрийте своїй дитині двері у світ нових можливостей з німецькою мовою! Мене звати Софія Авдіюк, я вчитель німецької мови та історії з 1,5-річним досвідом роботи в сфері освіти. Запрошую діток 1-4 класів на захоплюючі онлайн уроки німецької мови! Чому варто вибрати мене? • Індивідуальний підхід: я розумію,

Поп.Наст.