«Казкова країна Розумна дитина»

Опубліковано: 12.08.2014

Автор: Сальва Жанна

3 500 грн.

пропоную

Головна > Послуги > Інформаційно-освітні > Послуги психологів  > «Казкова країна Розумна дитина»
Детский сад ведет набор детей с ДЦП, аутизмом и речевыми отклонениями.Они то же часть нашего общества и мы обязаны дать им все для нормального общения со сверстниками ,радостного и веселого детства.Развить таланты которые помогут в дальнейшем  без проблем влиться в коллектив и быть полноценными его членами.
Принимаем детей от 10 месяцев.
О садике,услугах,ценах можно ознакомиться на нашем сайте
http://kazkovakraina.com/
ПереслатиПоскаржитись
Усі оголошення автора

Схожі оголошення

400 грн.пропоную

10.06.2026

Продам готову курсову на тему: «Договірні відносини у сфері медіації»

Продам готову авторську курсову на тему: «Договірні відносини у сфері медіації» ЗМІСТ ВСТУП РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ДОГОВІРНИХ ВІДНОСИН У СФЕРІ МЕДІАЦІЇ 1.1. Поняття медіації та її правова природа 1.2. Роль договору в процесі медіації 1.3. Методологія дослідження договірних відносин у сфері медіації РОЗДІЛ

600 грн.пропоную

20.02.2026

Репетитор, тренер, вчитель уроки по шахматам / з шахів шахи / шахматы

Ми живемо в епоху «кліпового мислення». Гаджети та соцмережі відучують дітей концентруватися. Результат: дитина швидко втомлюється, боїться помилок і чекає готових рішень замість того, щоб створювати їх. Школа дає знання, але вона не вчить механіці мислення. Я пропоную витягнути дитину з інформаційного шуму

договірнапропоную

20.12.2025

Святкова акція Онлайн курси з сертифікатом міжнародного зразка

Європейська академія натуропатії і натуральної медицини пропонує для всіх фізичних осіб, ФОП і юридичних осіб недержавних підприємств від 18 років: онлайн курси з народної медицини, курси професій, курси бізнесу, курси саморозвитку, курси енергетичної, курси східної медицини, цілительства з наданням сертифікату

9 100 грн.пропоную

19.04.2025

Приватний дитячий садок «Світлячок. Генiальнi дітки» — турбота, розвиток і любов до кожної дитини!

Запрошуємо малюків від 2 років до сучасного, затишного та безпечного садочка в місті Ірпінь (вул. Молодіжна, 5). Ми створили простір, де кожна дитина відчуває себе щасливою, розвивається в гармонії з собою та світом, а батьки впевнені в її безпеці. Повний день з 8:00 до 19:00 — усього 9100 грн/міс. У

договірнапропоную

26.09.2016

Психологічна підготовка та адаптація дітей до школи

Початок шкільного навчання – складний та важливий етап у житті будь-якої дитини.Одна дитина сприймає ці зміни як відповідальний крок і дорослішання. Інша – робить вигляд, що усвідомив важливість навчання та демонструє батькам свої старання. При цьому всередині вона зовсім не розуміє, що відбувається, і

договірнапропоную

14.05.2025

Логопед | Корекційний педагог для дітей 4–17 років

Вітаю! Мене звати Дарʼя, я дипломований вчитель-логопед, який допомагає дітям розвивати мовлення, впевнено говорити і бути почутими. Я працюю з дітьми від 4 до 10 років — індивідуально та з душею 💛 🎓 Мій досвід: ·         Профільна педагогічна освіта (логопедія, корекційна педагогіка) ·         Досвід роботи

550 грн.пропоную

17.04.2024

Логопед-дефектолог та психолог

Центр репетиторства VAISOT запрошує на заняття з логопедом! Діти не народжуються з готовою, правильно поставленою вимовою – лише поступово, пізнаючи світ, дитина вчиться складати слова і правильно їх вимовляти. На жаль, часто трапляються випадки пізнього розвитку мовлення або неправильного його формування, і

договірнапропоную

20.09.2025

Академія розвитку інтелекту

Для активного розвитку власної дитини батьки користуються послугами різних репетиторів, бажаючи додатково «підтягнути» її в навчанні. Центр розвитку дитини Smartum – це чудова можливість відмовитися від репетиторів і надати перевагу всебічному розвитку дитини шкільного і дошкільного віку. В нашій онлайн-академії інтелектуального

330 грн.пропоную

03.09.2025

Репетитор з математики та української мови (1–4 класи)

Вітаю! Я Іванна Струсь, мені 34 роки, і я родом з чарівної Тернопільщини 🌿 Маю великий досвід роботи з дітьми початкової школи та щиро люблю свою справу. Навчаю дітей не лише розв'язувати задачі й писати грамотно — а розуміти й полюбити навчання . 💼 Що я пропоную: 📚 Індивідуальні та групові онлайн-заняття з

460 грн.пропоную

18.08.2025

Репетитор англійської мови для учнів 1–5 класів

Привіт! Мене звати Анастасія, і я — викладачка англійської мови з освітою педуніверситету міста Умань. Мені 19 років, але я вже маю практичний досвід викладання та щиро закохана у свою справу. Працюю з дітьми молодшого та середнього шкільного віку — допомагаю полюбити англійську, а не просто вчити її "для

договірнапропоную

09.07.2024

Марафон з програмування «Чарівні Кодери: місія "Ігровий проєкт за 3 дні"»

Марафон з програмування «Чарівні Кодери: місія "Ігровий проєкт за 3 дні"» Безкоштовний онлайн-марафон для школярів 10-15 років без навичок програмування від Junior IT — школи програмування для дітей. На ваших дітей чекає: 3 заняття, на яких дитина разом з Junior IT створить свій перший проєкт; відеозаписи кожного

1 000 Європропоную

22.09.2023

Вища освіта та навчання в Швеції

Вища освіта у Швеції — поєднання якості навчання з інноваціями та культурною різноманітністю. Країна пишається своїми престижними навчальними закладами, які пропонують багатий вибір освітніх програм англійською мовою.   https://cac-edu.com.ua/sweden   Дипломи, отримані у Швеції, визнаються у багатьох країнах,

Поп.Наст.