Репетитор з англійської мови

Опубліковано: 13.08.2024

Автор: Анастасія Рижук

договірна

пропоную

Головна > Послуги > Інформаційно-освітні > Послуги репетиторів  > Репетитор з англійської мови

Вітаю! Я — Анастасія Рижук, кваліфікований вчитель англійської мови з освітою від педагогічного закладу в місті Умань. Мені 19 років, і я вже маю досвід у навчанні дітей англійської мови, працюю з учнями 1–5 класів. Окрім викладацької діяльності, я здобуваю другу освіту за спеціальністю «Маркетинг», що дозволяє мені використовувати сучасні підходи у навчанні.

Чому варто обрати мене як репетитора англійської мови для вашої дитини?

• Індивідуальний підхід до кожного учня, враховуючи його рівень знань та інтереси.
• Інтерактивні заняття, що роблять процес навчання цікавим та ефективним.
• Дружня атмосфера на уроках, яка допомагає дітям розкрити свій потенціал та полюбити англійську мову.
• Поза навчанням та роботою я займаюся музикою, практикую йогу та готую смачні кондитерські вироби — тому точно знайду спільну мову з вашою дитиною!

З нетерпінням чекаю можливості допомогти вашій дитині опанувати англійську мову.

Зв’язатися зі мною можна в Telegram: @OsviTech.

До зустрічі на заняттях!

ПереслатиПоскаржитись
Усі оголошення автора

Схожі оголошення

договірнапропоную

02.05.2024

Репетитор з німецької мови та історії

Відкрийте своїй дитині двері у світ нових можливостей з німецькою мовою! Мене звати Софія Авдіюк, я вчитель німецької мови та історії з 1,5-річним досвідом роботи в сфері освіти. Запрошую діток 1-4 класів на захоплюючі онлайн уроки німецької мови! Чому варто вибрати мене? • Індивідуальний підхід: я розумію,

350 грн.пропоную

09.08.2024

Репетитор з англійської мови для дітей: заняття з любов'ю та результатом

Вітаю! Я — Анастасія Рижук, кваліфікований вчитель англійської мови з освітою від педагогічного закладу в місті Умань. Мені 19 років, і я вже маю досвід у навчанні дітей англійської мови, працюю з учнями 1–5 класів. Окрім викладацької діяльності, я здобуваю другу освіту за спеціальністю «Маркетинг», що

950 грн.пропоную

17.04.2024

Англійська мова для дошкільнят

Центр Репититорства «VAISOT» запрошує дошкільнят на вивчення англійської мови Заняття в групах: Понеділок/середа: 10:30-11:00, 13.00-13.30. Вартість навчання - 950 грн/місяць Заняття з англійської мови для дошкільнят дозволять підготувати дитину до школи та спростять навчання у майбутньому! Ми пропонуємо Вам

300 грн.пропоную

23.05.2024

Репетитор з математики: ключ до розуміння та успіху!

Чи стикається ваш син чи дочка з труднощами у вивченні математики? Не розуміння навіть однієї теми може призвести до серйозних проблем у майбутньому. Не зволікайте! Зверніться за допомогою до досвідченого репетитора з математики вже зараз! Професійний репетитор допоможе: • Засвоїти складні математичні концепції.

180 грн.пропоную

10.10.2024

Репетитор по английскому языку

Всем привет! Рад приветствовать вас на своей страничке! :)СРАЗУ МОМЕНТ - оплата до урока ^-*Я репетитор по английскому языку. Если у вас есть желание - приглашаю вас в свою команду!Могу и хочу помочь вам в изучении английского, помогу вам свободно общаться, читать, писать на английском на уровне C1.- Я

договірнапропоную

07.08.2024

Репетитор по Физике, Математике, Химии, Информатике от Школы физтеха

Школа Физтеха - специализированный репетиторский центр по математике и физике. Проводим занятия со школьниками, студентами, взрослыми. Центр сотрудничает с физико-техническим факультетом Харьковского национального университета имени В.Н. Каразина.

договірнапропоную

23.02.2023

Англійська мова для дорослих та людей старшого віку

Оголошується набір на 2023 навчальний рік на вивчення англійської мови. Для кого - для тих, хто починає вивчати мову (рівень А1, А2)/ подорожує в інші країни/ хто хоче розвивати себе 🙌🏻 Графік та програму підбираємо індивідуально. Деталі за телефоном : 0731820507

договірнапропоную

20.07.2022

Онлайн школа іноземних мов запрошує школярів та дорослих до вивчення англійської, німецької, іспанської та французьскої мов.

Онлайн школа іноземних мов VIra Online Language School, місією якої є академічне навчання іноземним мовам на сучасній мовній платформі з методикою навчання і з методичною підтримкою власника школи кожного учня, рівней від Beginner – Intermediate, запрошує школярів та дорослих до вивчення англійської, німецької,

договірнапропоную

05.07.2023

Репетитор початкових класів

Дорогі батьки учнів початкової школи! На долю ваших дітей випала нелегка доля онлайн-навчання. Спочатку карантинного, потім воєнного. Всі ви розумієте, що за таких умов говорити про глибоку освіту та міцні знання ваших дітей не доводиться. Маємо надію, що 2023-2024 н.р. наші діти проведуть за партами у

8 000 грн.пропоную

22.08.2018

Набір в дитячий садок

«Меланчин садочок» запрошує до своєї родини діток від 1,5 до 6 рочків. Формуємо групи на 2019-2020 навчальні роки. Для малечі пропонуємо цікаву навчальну програму, п’ятиразове харчування, затишне та комфортне ігрове середовище, англійську мову, супровід логопеда та психолога.

200 грн.пропоную

21.08.2022

Репетитор ХІМІЇ 7-11 класи. Онлайн. Дома. Дистанційно. Офлайн.

Пропоную послуги репетитора з ХІМІЇ  для учнів 7-11 класів. На першому занятті, використовуючи індивідуальний підхід та індивідуальні методики визначається рівень та подальший план занять. Заняття в зручному форматі на Ваш вибір: -        Індивідуальні; -        Міні групи (до 3 чоловік) Рівні: -з «нуля»; -

250 грн.пропоную

27.09.2022

Репетитор з Хімії (Skype)

З гарним репетитором кожна дитина в змозі зрозуміти та вивчити матеріал на відмінно. На заняттях доступно викладаю матеріал з Хімії. Якщо ви помітили, що дитина помітно нервує перед заняттями з хімії та приносить погані оцінки після уроку - звертайтесь до мене, разом ми швидко піднімим рівень вашої дитини

Поп.Наст.