BRG Catering — смак, який створює атмосферу

Опубліковано: 13.08.2025

Автор: Tatyana Tatyana

договірна

продам

Головна > Товари > Споживчі товари > Антикваріат, мистецтво, колекціонування, книги > Книги  > BRG Catering — смак, який створює атмосферу

Від камерних вечерь до масштабних банкетів — BRG Catering забезпечить ідеальне поєднання смаку, стилю та сервісу. Ми пропонуємо:

Наш кейтеринг — це не просто їжа, а враження, які залишаються з вашими гостями надовго.

Детальніше: brgcatering.com або за номером телефону
+38 067 55 30
 119

ПереслатиПоскаржитись
Усі оголошення автора

Схожі оголошення

30 грн.продам

22.03.2017

Шведов Яков. Избранная лирика. Библиотечка избранной лирики.\ Могу выслать почтой.

Шведов Яков. Избранная лирика.  Библиотечка избранной лирики. Предисловие Ю.Прокушева. М.: Молодая Гвардия, 1968г. 32 с. Мягкий переплет, уменьшенный формат. в объявлении 10 фотонапишите сообщение, если не сможете дозвонится. Могу выслать почтой.смотрите другие мои объявления board.com.ua/user/e-460d59/msg/p1.html

договірнапродам

26.02.2024

Які книги в жанрі детектив варто прочитати

Шукаєте дієвий спосіб забути на деякий час про буденні справи та поринути в захопливий сюжет? Найкращий варіант — цікаві детективи-книги. Подібна література приваблює заплутаними й таємничими історіями, неочікуваними поворотами. Сюжет увесь час тримає в тонусі, даючи можливість читачеві самостійно проявляти фантазію

договірнапродам

20.06.2024

Ласкаво просимо до BookMood!

BookMood – це ваш ідеальний онлайн-магазин для книгоманів. Ми пропонуємо широкий асортимент книжок на будь-який смак, зручний сервіс та приємні ціни. Відкрийте для себе світ літератури разом з нами! Наші переваги: Великий вибір книг: Від бестселерів до рідкісних видань – у нас знайдуться книги для кожного. Швидка

70 грн.продам

03.08.2024

Руководитель-эксперт: Руководство по эксплуатации человека человеком

Руководитель-эксперт: Руководство по эксплуатации человека человеком I Тимур ГагинМудрого руководителя подчиненные понимают с полуслова и всегда с удовольствием исполняют свои обязанности. Как же добиться такого взаимопонимание с коллективом и эффективной организации производственного процесса? Об этом вы

Поп.Наст.