Целюліт, лінощі, депресія - переможемо разом!

Опубліковано: 25.09.2010

Автор: Элис

40 грн.

пропоную

Головна > Послуги > Інформаційно-освітні > Тренінги, семінари, конференції  > Целюліт, лінощі, депресія - переможемо разом!

Ми із задоволенням допоможемо Вам бути здоровими і файними!
Чекаємо на Вас у фітнес - клубі "ЕЛІС" :
- шейпінг

- танцювальна аеробіка
- аеробіка + силовий клас
- стріп - пластика
- йога
- пілатес
- фітнес для дітей

- фітнес зниженої інтенсивності
- тренажерний зал
- масаж (усі види)
Заняття на тренажерах - в будь-який зручний Вам час з 9-00 до 21-00.
Також півгодинні тренування.

Київ, Солом’янськ ий район

вул. Курська 13-Е

(044) 384-13-09

(099) 600-51-58

(097) 467-15-07

(093) 016-69-89

фитнес на соломен ке

спорт Фитнес клуб в Киеве на Соломен ке – Жулянах - Чоколовке

ПереслатиПоскаржитись
Усі оголошення автора

Схожі оголошення

1 200 грн.пропоную

18.08.2026

Мінько Тамара Андріївна – психолог, психотерапевт, психосоматолог

Тамара Андріївна — висококваліфікований фахівець із багаторічною практикою у галузі ментального здоров'я. Лікар професійно займається діагностикою та лікуванням широкого спектру психологічних труднощів та клінічних захворювань: ·       Тривожно-фобічні та невротичні розлади: фобії, підвищена тривожність, нав'язливі

3 200 грн.пропоную

18.08.2026

Курси зварник, електрик, слюсар, кухар, токар, перукар, маляр, манікюр, бровіст

Курси по всій УкраїніКухар • кондитер • бариста • бармен • офіціант • піцайоло • сушист • пекар • адміністратор ресторану чи готелю та інші.Перукар • колорист • майстер манікюру та педикюру • візажист • косметолог • масажист • бровіст • майстер татуажу • дієтолог • психолог та інші.Електрик • електромонтажник •

24 000 грн.пропоную

27.07.2026

Модуль обміну Nova Global з BAS

Модуль обміну Nova Global з BAS Міжнародна доставка — тепер ще простіша! Якщо ваш бізнес відправляє товари за кордон через Nova Global, автоматизуйте процес оформлення відправлень безпосередньо з BAS. Менше ручної роботи, більше швидкості та точності! Можливості модуля: автоматичне створення міжнародних відправлень

600 грн.пропоную

20.02.2026

Репетитор, тренер, вчитель уроки по шахматам / з шахів шахи / шахматы

Ми живемо в епоху «кліпового мислення». Гаджети та соцмережі відучують дітей концентруватися. Результат: дитина швидко втомлюється, боїться помилок і чекає готових рішень замість того, щоб створювати їх. Школа дає знання, але вона не вчить механіці мислення. Я пропоную витягнути дитину з інформаційного шуму

1 грн.пропоную

10.11.2025

Курси колориста Кривий Ріг

Мрієш стати колористом? Хочеш навчитися створювати ідеальні блонди, перекривати сивину та робити модні фарбування? Часто чую: ❗ Не знаю, з чого почати ❗ Боюся зіпсувати волосся клієнту ❗ Важко розібратися в палітрі фарб Саме тому я створила курс “Колористика з нуля” Очне навчання у Кривому Розі Практика на

договірнапропоную

23.08.2025

Консультація психолога-психотерапевта

Димко Тетяна Олегівна. Досвідчений та перевірений психолог Києва. Займається високоефективним лікуванням та консультаціями пацієнтів з таких психологічних питань, як нерозуміння, невпевненість у собі, низька самооцінка, втрата сенсу життя, проблеми у спілкуванні, життєві проблеми та потрясіння, конфлікти з

600 грн.пропоную

29.07.2025

Ваш психолог у складні часи

Психологічна допомога у вирішенні особистих проблем, подоланні стресу, тривоги, депресії, страхів, а також у розвитку особистості та самореалізації. Надання підтримки та допомоги в складних життєвих ситуаціях, зокрема, під час війни.Допомога у вирішенні конфліктів у сім'ї, покращенні взаємин між членами сім'ї,

520 грн.пропоную

03.09.2025

Вчитель інформатики та репетитор з програмування

👋 Привіт! Мене звати Данило, я викладаю інформатику вже понад 4 роки та допомагаю дітям з 8 до 17 років відкривати світ сучасних технологій через програмування. Провів понад 700 онлайн-уроків та допоміг 50+ учням створити свої перші ігри, сайти та додатки. 💡 Чому саме я: Закінчив Ізмаїльський державний гуманітарний

520 грн.пропоную

03.09.2025

Репетитор з математики та програмування для дітей 6–17 років

Шукаєте репетитора, який не просто "пояснює тему", а надихає на навчання? Мене звати Юлія Червінська — я вчителька з математики та програмування з досвідом роботи з дітьми різного віку. Навчаю дистанційно — де б ви не були, навчання завжди поруч! 🔍 Що отримують мої учні: ✔️ Пояснення складного — простими словами

330 грн.пропоную

03.09.2025

Репетитор з фізики та астрономії | Кандидат педагогічних наук

Вітаю! Мене звати Олександр, мені 41 рік, і я вже понад 15 років допомагаю школярам не просто «вчити фізику», а розуміти, захоплюватись і застосовувати її в реальному житті . 🎓 Мій досвід: Вища педагогічна освіта (Слов'янський державний пед. університет) Кандидат педагогічних наук (дисертація з загальної педагогіки,

договірнапропоную

14.05.2025

Логопед | Корекційний педагог для дітей 4–17 років

Вітаю! Мене звати Дарʼя, я дипломований вчитель-логопед, який допомагає дітям розвивати мовлення, впевнено говорити і бути почутими. Я працюю з дітьми від 4 до 10 років — індивідуально та з душею 💛 🎓 Мій досвід: ·         Профільна педагогічна освіта (логопедія, корекційна педагогіка) ·         Досвід роботи

договірнапропоную

08.03.2025

Реферат для вступу в аспірантуру на замовлення в Україні

Реферат для вступу в аспірантуру на замовлення в Україні від Shpargalka Agency - вдале рішення для реалізації Ваших освітніх задач. Надаємо якісний сервіс з написання рефератів для вступу в аспірантуру на замовлення в Україні без використання штучного інтелекту. Створюємо унікальні та якісні матеріали в

Поп.Наст.