(044) 384-13-09 (099) 600-51-58 (097) 467-15-07 (
Ми із задоволенням допоможемо Вам бути здоровими і файними!
Чекаємо на Вас у фітнес - клубі "ЕЛІС" :
- шейпінг
- танцювальна аеробіка
- аеробіка + силовий клас
- стріп - пластика
- йога
- пілатес
- фітнес для дітей
- фітнес зниженої інтенсивності
- тренажерний зал
- масаж (усі види)
Заняття на тренажерах - в будь-який зручний Вам час з 9-00 до 21-00.
Також півгодинні тренування.
Київ, Солом’янськ ий район
вул. Курська 13-Е
(044) 384-13-09
(099) 600-51-58
(097) 467-15-07
(093) 016-69-89
фитнес на соломен ке
спорт Фитнес клуб в Киеве на Соломен ке – Жулянах - ЧоколовкеСхожі оголошення

18.08.2026
Тамара Андріївна — висококваліфікований фахівець із багаторічною практикою у галузі ментального здоров'я. Лікар професійно займається діагностикою та лікуванням широкого спектру психологічних труднощів та клінічних захворювань: · Тривожно-фобічні та невротичні розлади: фобії, підвищена тривожність, нав'язливі

18.08.2026
Курси по всій УкраїніКухар • кондитер • бариста • бармен • офіціант • піцайоло • сушист • пекар • адміністратор ресторану чи готелю та інші.Перукар • колорист • майстер манікюру та педикюру • візажист • косметолог • масажист • бровіст • майстер татуажу • дієтолог • психолог та інші.Електрик • електромонтажник •

27.07.2026
Модуль обміну Nova Global з BAS Міжнародна доставка — тепер ще простіша! Якщо ваш бізнес відправляє товари за кордон через Nova Global, автоматизуйте процес оформлення відправлень безпосередньо з BAS. Менше ручної роботи, більше швидкості та точності! Можливості модуля: автоматичне створення міжнародних відправлень

20.02.2026
Ми живемо в епоху «кліпового мислення». Гаджети та соцмережі відучують дітей концентруватися. Результат: дитина швидко втомлюється, боїться помилок і чекає готових рішень замість того, щоб створювати їх. Школа дає знання, але вона не вчить механіці мислення. Я пропоную витягнути дитину з інформаційного шуму

10.11.2025
Мрієш стати колористом? Хочеш навчитися створювати ідеальні блонди, перекривати сивину та робити модні фарбування? Часто чую: ❗ Не знаю, з чого почати ❗ Боюся зіпсувати волосся клієнту ❗ Важко розібратися в палітрі фарб Саме тому я створила курс “Колористика з нуля” Очне навчання у Кривому Розі Практика на

23.08.2025
Димко Тетяна Олегівна. Досвідчений та перевірений психолог Києва. Займається високоефективним лікуванням та консультаціями пацієнтів з таких психологічних питань, як нерозуміння, невпевненість у собі, низька самооцінка, втрата сенсу життя, проблеми у спілкуванні, життєві проблеми та потрясіння, конфлікти з

29.07.2025
Психологічна допомога у вирішенні особистих проблем, подоланні стресу, тривоги, депресії, страхів, а також у розвитку особистості та самореалізації. Надання підтримки та допомоги в складних життєвих ситуаціях, зокрема, під час війни.Допомога у вирішенні конфліктів у сім'ї, покращенні взаємин між членами сім'ї,

03.09.2025
👋 Привіт! Мене звати Данило, я викладаю інформатику вже понад 4 роки та допомагаю дітям з 8 до 17 років відкривати світ сучасних технологій через програмування. Провів понад 700 онлайн-уроків та допоміг 50+ учням створити свої перші ігри, сайти та додатки. 💡 Чому саме я: Закінчив Ізмаїльський державний гуманітарний

03.09.2025
Шукаєте репетитора, який не просто "пояснює тему", а надихає на навчання? Мене звати Юлія Червінська — я вчителька з математики та програмування з досвідом роботи з дітьми різного віку. Навчаю дистанційно — де б ви не були, навчання завжди поруч! 🔍 Що отримують мої учні: ✔️ Пояснення складного — простими словами

03.09.2025
Вітаю! Мене звати Олександр, мені 41 рік, і я вже понад 15 років допомагаю школярам не просто «вчити фізику», а розуміти, захоплюватись і застосовувати її в реальному житті . 🎓 Мій досвід: Вища педагогічна освіта (Слов'янський державний пед. університет) Кандидат педагогічних наук (дисертація з загальної педагогіки,

14.05.2025
Вітаю! Мене звати Дарʼя, я дипломований вчитель-логопед, який допомагає дітям розвивати мовлення, впевнено говорити і бути почутими. Я працюю з дітьми від 4 до 10 років — індивідуально та з душею 💛 🎓 Мій досвід: · Профільна педагогічна освіта (логопедія, корекційна педагогіка) · Досвід роботи

08.03.2025
Реферат для вступу в аспірантуру на замовлення в Україні від Shpargalka Agency - вдале рішення для реалізації Ваших освітніх задач. Надаємо якісний сервіс з написання рефератів для вступу в аспірантуру на замовлення в Україні без використання штучного інтелекту. Створюємо унікальні та якісні матеріали в
Cookie – це маленький текстовий файл, котрий зберігається на вашому комп’ютері/мобільному пристрої, коли Ви відвідуєте веб-сайт. Цей текстовий файл може зберігати інформацію, котра може зчитуватися веб-сайтом, коли Ви знову відвідаєте його пізніше. Деякі файли cookie необхідні, щоб веб-сайт мав змогу функціонувати бездоганно. Інші файли cookie корисні для відвідувачів: вони надійно та безпечно зберігають ім’я користувача, та інші налаштування як, наприклад, обрану мову. Файли cookie служать для того, щоб Вам було непотрібно кожен раз вводити однакову інформацію, коли Ви повторно відвідуєте якийсь веб-сайт.
Ми використовуємо файли cookie, щоб запропонувати Вам оптимальний доступ до нашого веб-сайту. Завдяки використанню файлів cookie ми можемо подбати про те, щоб Вам показувалася та сама інформація, коли Ви відвідаєте наш веб-сайт повторно. Файли cookie можуть також використовуватися для оптимізації роботи веб-сайту. Вони полегшують перегляд веб-сайту.
Щоб захистити Ваші приватні дані, а також запобігти втраті інформації або протиправну поведінку, використовуються відповідні організаційні і технічні заходи.
Ми використовуємо файли cookie сторонніх постачальників, щоб аналізувати в збірних формулярах статистичну інформацію з використанням інструментів аналізу, наприклад, Google Analytics. Для цього використовуються як постійні, так і тимчасові файли cookie. Постійні cookie зберігаються на Вашому комп’ютері або мобільному пристрої на термін не більш 24 місяців.
Ви можете дуже просто вимкнути всі файли cookie в налаштуваннях свого веб-браузера. Для цього просто натисніть "Довідка" та пошукайте "Блокування файлів cookie". Пом’ятайте про наступне: якщо Ви вимкните файли cookie, то веб-сайт буде показуватися тільки частково або не буде показуватися взагалі.