Безстресовий тістоподільник Bongard Paneotrad V3

Опубліковано: 23.09.2022

Автор: Чорний Микола

договірна

продам

Головна > Товари > Обладнання, інвентар, інструмент > Обладнання харчового виробництва  > Безстресовий тістоподільник Bongard Paneotrad V3
Безстресовий тістоподільник Bongard Paneotrad V3 ( матриця 1,2,3) - б/у.
Попереднє замовлення !!!
Процес Paneotrad – розподіл та формування тіста одним рухом. Безстресовий тестоподільник Paneotrad запатентований та унікальний. Устаткування автоматично підлаштовується під щільність тіста та змінює тиск. Розподіл та формування заготовок відбувається одночасно, повільно, без порушення текстури тіста. Paneotrad дбайливо працює з будь-яким типом тіста не мне його і не піддає дегазації. Отримані заготовки можна одразу ж випікати.
Paneotrad покращує управління виробництвом та полегшує графік роботи. Оскільки тісто вже готове до використання, то робочий день можна почати пізніше або скоротити робочий час у вихідні дні. Навантаження на співробітників краще розподіляється.
Характеристики :
Країна виробник - Франція;
Бренд - Bongard;
Вага тістової заготовки від 50 до 900 грам;
Потужність - 1000 Ват;
Напруга - 380 В;
Вага - 290 кг;
Розміри габаритні - Д:Ш:В: - 800*1150*1830
Bongard Paneotrad V3 stress-free dough divider (matrix 1,2,3) - used.
Pre-order !!!
The Paneotrad process – dividing and forming the dough in one movement. Paneotrad stress-free dough divider is patented and unique. The equipment automatically adjusts to the density of the dough and changes the pressure. The distribution and formation of the blanks occurs simultaneously, slowly, without disturbing the texture of the dough. Paneotrad carefully works with any type of dough without kneading it and without exposing it to degassing. The resulting blanks can be baked immediately.
Paneotrad improves production management and facilitates work schedules. Since the dough is already ready for use, the working day can be started later or work hours can be reduced on weekends. The load on employees is better distributed.
Features:
Country of manufacture - France;
Brand - Bongard;
The weight of the dough blank is from 50 to 900 grams;
Power - 1000 watts;
Voltage - 380 V;
Weight - 290 kg;
Overall dimensions - L:W:H: - 800*1150*1830
Бесстрессовый тестоделитель Bongard Paneotrad V3 (матрица 1,2,3) - б/у.
Предзаказ !!!
Процесс Paneotrad – распределение и формирование теста одним движением. Бесстрессовый тестоделитель Paneotrad запатентован и уникален. Оборудование автоматически подстраивается под плотность теста и изменяет давление. Распределение и формирование заготовок происходит одновременно, медленно, без нарушения текстуры теста. Paneotrad бережно работает с каким-либо типом теста не мне его и не подвергает дегазации. Полученные заготовки можно сразу же выпекать.
Paneotrad улучшает управление производством и упрощает график работы. Поскольку тесто уже готово к использованию, рабочий день можно начать позже или сократить рабочее время в выходные дни. Погрузка на сотрудников лучше распределяется.
Характеристики:
Страна производитель – Франция;
Бренд – Bongard;
Вес тестовой заготовки от 50 до 900 г;
Мощность – 1000 Ватт;
Напряжение – 380 В;
Вес – 290 кг;
Размеры габаритные - Д:Ш:В: - 800*1150*1830
#пекарноеоборудование #хлебопекарня #хлебопекарноеоборудование #хлебопекарное_оборудование
#хлібопекарськеобладнання #хлібопекарня #тістоміс #тістороскаточнамашина
#міксерпланетарний #міксер #тестомес
#тестомесильнаямашина
#тестоделитель #кондитерскоеоборудование #тестоокруглитель #тестораскаточнаямашина #тестоделительокруглитель #планетарныймиксер #багетоформовочнаямашина #тестозакаточнаямашина #хлеборезательнаямашина #просеивательмуки #просіювачборошна #мукопросіювач #мукопросеиватель
#хлеборезка #хліборізка
ПереслатиПоскаржитись
Усі оголошення автора

Схожі оголошення

договірнапродам

04.05.2024

Тістоподільник гідравлічний Sottoriva SBS 10/20 V3 Refurbished

Тістоподільник гідравлічний Sottoriva SBS 10/20 V3 Refurbished Доступний за попереднім замовленням ! Технічні характеристики  Країна виробник - Італія  Країна реєстрації бренду - Італія  Кількість поділених шматків тіста, шт. - 10/20 Мінімальна вага шматка тіста, г - 150 Максимальна вага шматка, г - 1600

Поп.Наст.