07.03.2024
Тістоформовочна машина Winkler Super Mayor Refurbished Доступна за попереднім замовленням ! Технічні характеристики: Виробник: Winkler Країна виробник: Німеччина Потужність:0.55 кВт/380В Вага тістової заготовки: 80 - 1000 грам Продуктивність: 1500 шт/год Габарити (ДхШхВ): 1010х620х960 Вага:225 кг Опис:
15.03.2024
Міксер планетарний Bongard Saturne 40 Refurbished Незабаром у продажу ! Міксер планетарний Bongard Saturne 40 призначена як для булочних та кондитерських, так і для дрібних пекарень та кулінарій, застосовується для приготування кремів, м'яких видів тіста, соусів, майонезу. Країна виробництва Франція. Країна
21.03.2024
Розстоювальна камера з уповільненим процесом вистоювання BFC Refurbished Шафа вистоювання із закругленими кутами оснащена вбудованим холодильним агрегатом і призначена для роботи при температурі до 30 градусів. Якщо заготовки залишаються в агрегаті довше встановленої програми, температура автоматично знижується
18.04.2024
Водоохолоджувач накопичувального типу Sottoriva SP100 - Refurbished Водоохолоджувач накопичувального типу Sottoriva SP100 служить для отримання охолодженої води необхідної температури на хлібопекарських та кондитерських підприємствах. Цей тип обладнання працює в комбінації з дозатором-змішувачем води та
24.04.2024
Тістоподільник-округлювач Vitella SPA 30SA - Refurbished Попереднє замовлення. Стан: Відновлене ( розібране, почищені, перефарбовані, протестоване устаткування) Тістоподільник-округлювач Vitella SPA 30SA призначений для швидкого та точного поділу пласта тіста на заготівлі круглої форми рівної ваги. Може
27.04.2024
Тістоміс спіральний Mac.Pan 60 JET Refurbished Незабаром у продажу. Стан: Відновлене ( розібране, почищені, перефарбовані, протестоване устаткування) Характеристики: Країна виробник – Mac.Pan, Італія; Кількість швидкостей: 2; Кількість двигунів: 2; Тип – спіральний; Діжа - стаціонарна, обертається у двох
04.05.2024
Тістоподільник гідравлічний Sottoriva SBS 10/20 V3 Refurbished Доступний за попереднім замовленням ! Технічні характеристики Країна виробник - Італія Країна реєстрації бренду - Італія Кількість поділених шматків тіста, шт. - 10/20 Мінімальна вага шматка тіста, г - 150 Максимальна вага шматка, г - 1600
16.06.2024
Тістороскаточна машина BONGARD LAMINOIR SF 600 FL Refurbished Модель: LAMINOIR SF 600 FL Виробник: Bongard Країна: Франція Стан: Відновлене (як нове: розібране, почищені, перефарбовані, протестоване устаткування) Залишок: 1шт. Вага (кг): 300 На тісторозкаточній машині встановлена станція нарізки. Параметри ВхШхГ
03.08.2024
Тістоміс спіральний Pietro Berto EASY 80 Refurbished. Доступний за попереднім замовленням !!! Cпіральний тістоміс EASY 80 Pietro Berto призначений для великих пекарень, кондитерських цехів та хлібопекарського виробництва. Фіксована діжа. Пристрій може працювати як у ручному, так і автоматичному режимі. На
15.09.2024
Тістоміс Mecnosud AS18AD Refurbished Тістоміс спіральний Mecnosud AS 18AT призначений для замісу дріжджового тіста для таких продуктів як булочки, пиріжки, хліб і інших виробів. Корпус тістоміса Mecnosud AS 18AT покритий стійкою до механічних впливів фарбою; частини, що знаходяться в контакті з харчовими продуктами
14.09.2023
Тістоміс спіральний Diosna SP 80 D Незабаром у продажу !!! Фактичне фото зʼявиться найближчим часом. Спіральні тістомісильні машини серії SP виробника «Diosna» вважаються оптимальним та універсальним рішенням для приготування практично будь-якого сорту тіста. На відміну від інших машин, немає відсікача. Це
21.09.2023
Тістоміс спіральний Pietro Berto EASY 80 (вживаний). Доступний за попереднім замовленням !!! Фактичне фото зʼявиться найближчим часом. Cпіральний тістоміс EASY 80 Pietro Berto призначений для великих пекарень, кондитерських цехів та хлібопекарського виробництва. Фіксована діжа. Пристрій може працювати як
24.09.2023
Тістоміс Bongard Spiral 70E ( вживаний). Незабаром у продажу !!! Спіральні тістоміси Bongard серії Spiral в результаті забезпечує максимальне збагачення тіста киснем та мінімальне підвищення його температури. Таким чином, тістоміси Bongard, призначені для професійного використання, успішно застосовуються для
25.09.2023
Тістоподільник гідравлічний SBS 20 U-T Sottoriva (вживаний). Доступний за попереднім замовленням ! Фактичне фото зʼявиться найближчим часом. Тістоподільник ідеально підходить для поділу тіста на заготовки квадратної форми, які використовуються для приготування багетів і батонів. Гідравлічна система з
15.10.2023
Тістоподільник - округлювач Bongard DB2 30-4 - б/у. Тістоподільник -округлювач булочок DB2 розроблені для напівавтоматичного поділу та округлення шматків тіста. Принцип роботи тістоподільника - округлювача досить простий. Попередньо зважений шматок тіста, необхідної маси укладають на формувальний майданчик і
18.10.2023
Тістозакаточна машина Sottoriva FB/2 ( вживана ) Доступна за попереднім замовленням !!! Тістозакаточна машина Sottoriva FB/2 використовується в пекарнях, на підприємствах харчового виробництва, громадського харчування та торгівлі для формування багетів і батонів. Модель оснащена двома валками, що розкочують, і
21.10.2023
Тістоміс спіральний PASQUINI PSP 800 16 В наявності ! Виробник: PASQUINI Країна виробника: Італія Тістоміс спіральний PASQUINI PSP 800 16 - за рахунок спіральної форми замішувальної частини процес замішування виконується швидше і якісніше, ніж на тістомісах іншої конструкції. Технічні характеристики: Заміс
04.02.2024
Автоматичний шприц-дозатор RPM83 De Danieli - б/у. Доступний за попереднім замовленням !!! Дозатор RPM83 компанії De Danieli призначений для дозування і декорування начинками широкого діапазону в'язкості (креми, фруктові начинки, соуси, майонез, мед, збиті вершки і інше). Регулятор дозволяє налаштовувати вагу
11.02.2024
Хліборізка Rollmatic SAMURAI CLK420 CLK420 - настільна модель з фронтальним завантаженням. Хліборізка з ручним приводом з фронтальним або заднім завантаженням призначена для нарізки пшеничного та житньо-пшеничного хліба на слайси. Хліборізки легко переналаштовуються на батони різної форми та розміру завдяки
02.03.2024
Міксер планетарний SIRMAN PLUTONE LT 20 - призначений для замісу дріжджового тіста з високою вологістю, збивання кремів, перемішування фаршу для механізації процесу приготування різних кондитерських та кулінарних сумішей, таких як яєчні та вершкові креми, білкові маси, муси, муси, рідке тісто. об'ємом до
Cookie – це маленький текстовий файл, котрий зберігається на вашому комп’ютері/мобільному пристрої, коли Ви відвідуєте веб-сайт. Цей текстовий файл може зберігати інформацію, котра може зчитуватися веб-сайтом, коли Ви знову відвідаєте його пізніше. Деякі файли cookie необхідні, щоб веб-сайт мав змогу функціонувати бездоганно. Інші файли cookie корисні для відвідувачів: вони надійно та безпечно зберігають ім’я користувача, та інші налаштування як, наприклад, обрану мову. Файли cookie служать для того, щоб Вам було непотрібно кожен раз вводити однакову інформацію, коли Ви повторно відвідуєте якийсь веб-сайт.
Ми використовуємо файли cookie, щоб запропонувати Вам оптимальний доступ до нашого веб-сайту. Завдяки використанню файлів cookie ми можемо подбати про те, щоб Вам показувалася та сама інформація, коли Ви відвідаєте наш веб-сайт повторно. Файли cookie можуть також використовуватися для оптимізації роботи веб-сайту. Вони полегшують перегляд веб-сайту.
Щоб захистити Ваші приватні дані, а також запобігти втраті інформації або протиправну поведінку, використовуються відповідні організаційні і технічні заходи.
Ми використовуємо файли cookie сторонніх постачальників, щоб аналізувати в збірних формулярах статистичну інформацію з використанням інструментів аналізу, наприклад, Google Analytics. Для цього використовуються як постійні, так і тимчасові файли cookie. Постійні cookie зберігаються на Вашому комп’ютері або мобільному пристрої на термін не більш 24 місяців.
Ви можете дуже просто вимкнути всі файли cookie в налаштуваннях свого веб-браузера. Для цього просто натисніть "Довідка" та пошукайте "Блокування файлів cookie". Пом’ятайте про наступне: якщо Ви вимкните файли cookie, то веб-сайт буде показуватися тільки частково або не буде показуватися взагалі.