Уничтожитель документов Fellowes 75Cs

Опубліковано: 29.10.2012

Автор: Бервицкая Дарья

3 259.20 грн.

продам

Головна > Товари > Споживчі товари > Канцтовари, сувеніри, біжутерія, годинник > Канцтовари > Інші канцтовари  > Уничтожитель документов Fellowes 75Cs

Более подробную информацию смотреть здесь http://kanctovary.com.ua/4865.html

ПереслатиПоскаржитись
Усі оголошення автора

Схожі оголошення

2 536 грн.продам

12.08.2026

Сумка а4 для документов в стилі ерме натуральна шкіра тауп Італійська TS00439

Сумка а4 для документов в стилі ерме натуральна шкіра тауп Італійська  38 x 25 x 15 Сумка для документів а4 жіноча Італійська натуральна шкіра А4 стиль Гермес Є накладний платіж Щоденні відправки по Україні     Шкіряні, брендові сумки наймодніші новинки 2026р.       У нас завжди можна купити: сумка Італія 

2 700 грн.продам

14.09.2026

Дитяча гірка 2в1 Castle біло-сіра 140 см

Дитяча гірка 2в1 Castle біло-сіра 140 см Постачальник ігрового та спортивного обладнання «Забава» пропонує придбати вуличні гірки за цінами виробника. У нашому асортименті представлені надійні та функціональні гірки для облаштування дитячих майданчиків у дворах, парках, школах, дитячих садках та інших громадських

425 грн.продам

13.05.2026

"С войсками Менелика II" (Геннадий Ижицкий)

Конец XIX – начало XX века были особенным периодом в истории Российской империи. Это было время мучительных духовных исканий и одновременно невиданного патриотического подъема. Огромное количество людей не видели иного смысла своей жизни, кроме как служение Отечеству. Усердными трудами и ратным подвигом они

500 грн.продам

09.03.2026

Принтер Seikosha SP-1900 Plus Made in Germany. Ленточный, Строчный

Принтер Seikosha SP-1900 Plus Made in Germany. Ленточный, Строчный Последний раз включался лет 20 назад, и печатал документы, после этого все это время стоял в шкафу. так как был куплен лазарный принтер. На данный момент нету старого компьютера чтоб подключить и проверить напечатать документ. При включении принтера

договірнаінше

11.07.2025

Унікальні шкіряні аксесуари ручної роботи на замовлення

Мене звати Дмитро. Вже багато років я власноруч створюю унікальні аксесуари зі шкіри та тканини. Кожна річ — це не просто виріб, а результат уважної роботи і любові до деталей. Я шию багато стильних та корисних речей, таких як: кисети для тютюну, шкіряні портсигари, обкладинки на документи (зокрема військові

22 132 грн.продам

24.09.2024

Детские уличные качели двойная большая зеленая

Детские уличные качели двойная большая зеленая  Качель двойная большая DIO312 – это классический игровой элемент для детской площадки любимый всеми детьми, который принесет пользу и радость Вашему ребенку. Он будет прекрасным дополнением к остальному детскому игровому оборудованию на детской площадке, за

договірнапродам

23.08.2019

Вывоз картин из Украины 2024

Вывоз картин из Украины 2024 Если Вам нужно вывезти картину из Украины, но нет времени и желания заниматься бюрократическими процедурами - обращайтесь. Я оформлю все разрешительные документы на вывоз картины за Вас. Даже если Вы живете не в Киеве - я решу эту проблему. Звоните. У меня большой опыт и отличная

договірнапродам

12.06.2017

Папки-реєстратори, сегрегатори, папки на кільцах та скобах. Замовлення від 50 шт.

Напевно в і в вашому офісі є щільні, виготовлені з палітурного картону папки. Їх називають папки сегрегатори, папки з кільцями, теки реєстратори з ринг механізмами та використовують щоденно у будь якому департаменті компанії. Вони корисні у відділі кадрів для зберігання особистих справ, в оргвідділі та

договірнапродам

31.03.2015

Качественный секонд-хенд без посредников Италия, Швейцария

Добридень!Італійська сортувальна фабрика Errymondo SRL пропонує прямі поставки з Італії оптом. Секонд хенд якісний сортований крем, екстра.Оригінал із Північної Італії , Швейцарії, Німеччини та Великої Британії.Завдяки багаторічному досвіду роботи в цьому секторі пропонуємо нашим клієнтам тільки якісний товар:

Поп.Наст.