0963693433
Какао робиться шляхом переробки какао бобів, що ростуть в Малайзії або Індонезії. Алкалізація відбувається шляхом обробки сировини розчином лугу, внаслідок чого посилюється природний смак і аромат какао порошку.
Основні переваги Малазійського какао-порошку - мікробіологічна чистота, насичений смак і аромат, низька швидкість седиментації (пов'язана з високою мірою подрібнення какао), що дуже важливо, особливе при виробництві молочних напоїв. Малазійський досвід, унікальні технології, дотримання усіх сучасних стандартів безпеки виробництва алкалізованних какао-порошків фірми Favorich Cocoa Inc роблять цю продукцію високоякісною.
Застосування какао порошку в косметології:
застосовується в косметології і медичній терапії для омолоджуючих масок. Завдяки наявності більше 300 компонентів воно впливає на шкіру, вирішуючи більшість проблем, у тому числі прибираючи акне.
Фізико-хімічні показники какао-порошку :
Жирність 0-12
рH 7,2 - 7,6
Вологість max. 5,0 yтепень подрібнення min. 99,75 утримання лушпиння max. 1,75
Мікробіологічні характеристики:
Кількість мікроорганізмів/гр. max. 3.000
Коліформи в 1 г.: відсутні
Е.Коллі: відсутні
Сальмонели; відсутні
Дріжджі та плеснява / гр. max. 50
Схожі оголошення