Брейк данс бровары, break dance, школа брейк данса в броварах, школа танцев

Опубліковано: 17.10.2013

Автор: Терещук Валерий

договірна

пропоную

Головна > Послуги > Інформаційно-освітні  > Брейк данс бровары, break dance, школа брейк данса в броварах, школа танцев
Школа танцев в Броварах "BRAVO" проводит набор детей и подростков (от 5 до 20 лет) в секцию по брейк дансу.
Профессиональные преподаватели, индивидуальный подход к физической нагрузке, возможность  участвовать в разного уровня соревнованиях и многое другое.
Мы верим, что научить брейк дансу можно каждого.
Главное - это желание, остальное берем на себя!
Наши секции в броварах, брейк данс, break dance, хип-хоп, hip-hop, контемпорари, contemporary, латина, latin dance, восточные танцы, belly dance, фитнес, fitness, йога, yoga, постановка свадебного танца
ПереслатиПоскаржитись
Усі оголошення автора

Схожі оголошення

960 грн.пропоную

28.09.2026

Чеська мова | Репетитор | Індивідуальні онлайн-уроки | Чеська

Живете в Чехії або плануєте переїзд? Потрібна мова для вступу до університету, іспитів, роботи чи просто життя у Чехії? Я допоможу Вам думати й говорити чеською: впевнено і без страху помилитися. Мене звати Маргарита. Я живу в Чехії 10 років, навчалась у Західночеському університеті на філологічній спеціальності

договірнапропоную

03.10.2026

Навчальні курси від GoITeens

GoITeens – українська онлайн IT-академія для дітей і підлітків віком від 5 до 17 років. За 10+ років ІТ-освіту для школярів у GoITeens здобули понад 150 000 учнів. Тут доступні курси програмування з нуля та інші навчальні програми в онлайн-форматі, адаптовані до віку й рівня підготовки учнів. Молодші діти

600 грн.пропоную

20.02.2026

Репетитор, тренер, вчитель уроки по шахматам / з шахів шахи / шахматы

Ми живемо в епоху «кліпового мислення». Гаджети та соцмережі відучують дітей концентруватися. Результат: дитина швидко втомлюється, боїться помилок і чекає готових рішень замість того, щоб створювати їх. Школа дає знання, але вона не вчить механіці мислення. Я пропоную витягнути дитину з інформаційного шуму

договірнапропоную

26.09.2016

Психологічна підготовка та адаптація дітей до школи

Початок шкільного навчання – складний та важливий етап у житті будь-якої дитини.Одна дитина сприймає ці зміни як відповідальний крок і дорослішання. Інша – робить вигляд, що усвідомив важливість навчання та демонструє батькам свої старання. При цьому всередині вона зовсім не розуміє, що відбувається, і

200 грн.пропоную

09.09.2025

Английский в Полтаве – школа MyEnglish

Адрес школы английского языка: г. Полтава, ул. Соборности, 43, оф. 422 Бизнес Центр “Панорама” myenglish.pl.ua Телефон: (066) 240 03 06 Ищете качественные курсы английского Полтава? Хотите, чтобы изучение языка было эффективным и увлекательным? Школа английского в Полтаве MyEnglish предлагает уникальную возможность

3 300 грн.пропоную

17.04.2024

Підготовка до школи від 3 до 6 років

Центр репетиторства «VAISOT» проводить курс підготовки дітей до школи “СТАРТ” Саме час записатись на підготовку до школи. В першому класі з'являється одразу велике навантаження на дитину. Підготовлені учні легше і швидше адаптовуються до нових умов, легше сприймають новий матеріал та краще його засвоюють. Тому

договірнапропоную

28.08.2023

Онлайн підготовка до школи

Проводиться набір діток на курс "Підготовка до школи", за рік до школи. Формат -ОНЛАЙН.  Комплексні, цікаві, ефективні заняття з основних напрямків:       Читання       Навчання грамоти       Математика  Якщо вам важливо сформувати та ровинути в дитини необхідні знання вміння та навички, для кращого та

200 грн.пропоную

30.06.2023

Експрес підготовка до школи

Центр розвитку «ДІАЛОГ» запрошує майбутніх першокласників на заняття з експрес-підготовки до школи для дітей 5-6 років, які гарантують швидке формування знань, умінь і навичок, необхідних для вступу до школи. Експрес-підготовка до школи це: - 16 занять, - 2 місяці, - авторська програма, - спеціальні посібники,

140 грн.пропоную

13.06.2023

Підготовка до школи.

СТАРТ ЕКСПРЕС-ПІДГОТОВКИ ДО ШКОЛИ в Центрі розвитку "ДІАЛОГ" Запрошуємо дошкільнят на заняття курсу з підготовки до школи за авторською програмою «Тридцять три кроки до школи». ПРОГРАМА КУРСУ передбачає: 33 уроки, заняття тричі на тиждень по 60 хвилин авторська методика викладання навчання читанню, граматиці,

15 000 грн.пропоную

28.05.2023

Школа грумінгу. Навчання стрижкам собак в Одесі

Якщо ви прагнете опанувати професію грумера, то ми запрошуємо вас на навчання до нашої школи в Одесі. Наші базові курси для початківців проходять впродовж 7 днів. Ви будете навчатися кожного дня з 10:00 до 18:00. За тиждень ви опануєте наступні маніпуляції: - работа ножицями; - стрижка манекена 2-х видів

2 000 грн.пропоную

05.06.2023

Підготовка дітей до школи з математики та української мови

Всім привіт! Анонсуємо набір до літнього інтенсиву з МАТЕМАТИКИ та УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ Початок 05.06.2023 18 занять, 6 тижнів (60 хвилин — 3 рази на тиждень) Групи до 8 осіб (діти від 5 років) Онлайн заняття на платформі Zoom Якісна підготовка дітей до школи Для детальнішої консультації звертайтеся за номером

договірнапропоную

14.05.2025

Логопед | Корекційний педагог для дітей 4–17 років

Вітаю! Мене звати Дарʼя, я дипломований вчитель-логопед, який допомагає дітям розвивати мовлення, впевнено говорити і бути почутими. Я працюю з дітьми від 4 до 10 років — індивідуально та з душею 💛 🎓 Мій досвід: ·         Профільна педагогічна освіта (логопедія, корекційна педагогіка) ·         Досвід роботи

Поп.Наст.