Сухе знежирене молоко (СЗМ), 1,5%, ДСТУ

Опубліковано: 31.10.2021

Автор: Шевченко Юрій Михайлович

договірна

продам

Головна > Товари > Продукти харчування > Молоко і молочні продукти  > Сухе знежирене молоко (СЗМ), 1,5%, ДСТУ
Сухе знежирене молоко (СЗМ), 1,5%, експорт. Сертифікати, EUR 1, Halal. Виробництво України. Сухе молоко 1,5% жирності. Масова частка молочного білка 32-34% Кислотність 17 Виробляється з знежиреного молока шляхом висушування на сушарці розпилювального типу. Відповідає вимогам ДЕРЖСТАНДАРТ 33629-2015 Упаковка: паперові багатошарові мішки з поліетиленовими вкладишами масою нетто 25 кг. Являє собою дрібнорозпилений сухий порошок. Смак та запах властиві свіжому пастеризованому молоку, без будь-яких сторонніх присмаків та запахів. Використовується як у натуральному вигляді, так і у відновленому стані. У натуральному вигляді його застосовують як добавки в м'ясні, кондитерські вироби,молочні продукти для збагачення білком тваринного походження. У відновленому вигляді сухе молоко використовують для приготування каші, супів, тіста та ін. Незамінний продукт у випадках, коли немає можливості придбати звичайне питне молоко (у походах, на дачах). Термін придатності 8 місяців
ПереслатиПоскаржитись
Усі оголошення автора

Схожі оголошення

договірнапродам

08.09.2011

Молоко сухое, молоко сгущённое.....

Оптом по Украине: сухое молоко, молочный порошок, сливки, молочный порошок, крем кондитерский , молоко сгущённое с сахаром,молоко сгущённое варёное "ириска".

договірнапродам

14.08.2022

Сухое Цельное Молоко-26% от производителя на экспорт.

  Предприятие производит и реализует на экспорт Сухое жирное молоко(26% жирности Гост )). Используется при производстве в кондитерских, хлебобулочных  отраслях при производстве хлебобулочных изделий, печений, пряников, конфет и начинок на молочной основе, в молочной промышленности. Европейское качество -

48 грн.продам

07.08.2013

Сыворотка молочная сухая деминерализованная сладкая кондитерская 60% ГОСТ

Сыворотка молочная деминерализованная сухая ГОСТ Применяется в молочном, кондитерском и колбасном производствах Содержание белка % 10,00 – 10,20 Доля влаги % 4,00 – 4,50 Содержание жира % 1,10 Лактоза % 60,00 – 60,20 Растворимость  см3 0,60 Кислотность  *Т 15

договірнапродам

26.08.2010

Ароматизаторы пищевые жидкие

Ароматизаторы жидкие концентрированные термостойкие от производителя: Ароматизатор "Ваниль-сливки", ароматизатор "Абрикос", ароматизатор "Молоко", ароматизатор "Малина", ароматизатор "Клубника", ароматизатор" Какао", ароматизатор "Шоколад", ароматизатор "Дыня", ароматизатор "Барбарис", Ароматизатор "Масло

Поп.Наст.