Сир твердий "Український", ДСТУ, 50% жиру в сухій речовині, круг, брус

Опубліковано: 24.11.2024

Автор: ТОВ ВІНЬКОВЕЦЬКИЙ СИРЗАВОД

220 грн.

продам

Головна > Товари > Продукти харчування > Молоко і молочні продукти  > Сир твердий "Український", ДСТУ, 50% жиру в сухій речовині, круг, брус
Сир твердий "Український" 50% жирності – це продукт, який виготовляється з молока тварин, таких як корови. Цей сир має тверду текстуру, трохи жовтий колір і характерний для української кухні. Він має насичений смак, з натяком на горіхи, і приємним ароматом. Вміст жиру в такому сирі становить 50%, що робить його поживнішим. Сир український ідеально підходить для вживання як самостійна закуска, а також для використання в кулінарії, наприклад, для приготування салатів або запіканок.
В наявності-коло, брус. Відмінна якість, хороша ціна. Самовивіз, доставка в регіони
ПереслатиПоскаржитись
Усі оголошення автора

Схожі оголошення

договірнапродам

08.09.2011

Молоко сухое, молоко сгущённое.....

Оптом по Украине: сухое молоко, молочный порошок, сливки, молочный порошок, крем кондитерский , молоко сгущённое с сахаром,молоко сгущённое варёное "ириска".

договірнапродам

08.02.2022

Сир твердий "Український", ДСТУ, круг,брус

Пропонуємо сир твердий "Український"ДСТУ, 50% жиру в сухій речовині.В наявності-коло, брус. Відмінна якість, хороша ціна. Самовивіз, доставка в регіони.

86 грн.продам

07.10.2019

Твердый сыр Rokiskio Grand

Твердый сыр Rokiskio Grand Жирность 37%, не содержит лактозы. Производство Латвия. Фасовка 180грам. Цена 85,80грн При заказе от 5 шт = 83.00 грн ВСЕ ВОПРОСЫ И ПРИЕМ ЗАКАЗОВ в Viber: "Сыр и Хамон из Европы" Или по номеру телефона - 0961325788 Оплата при встрече или на карту приват банка 100% Отправка за

48 грн.продам

07.08.2013

Сыворотка молочная сухая деминерализованная сладкая кондитерская 60% ГОСТ

Сыворотка молочная деминерализованная сухая ГОСТ Применяется в молочном, кондитерском и колбасном производствах Содержание белка % 10,00 – 10,20 Доля влаги % 4,00 – 4,50 Содержание жира % 1,10 Лактоза % 60,00 – 60,20 Растворимость  см3 0,60 Кислотность  *Т 15

270 грн.продам

24.10.2015

Форма для круглого сыра до 3 кг "St. Paulin" Ø 193 mm. типа "Манчего"

Форма "St. Paulin" Ø 193 mm. Масса готового сыра до 3 кг. Комплект форм (основа+крышка) для изготовления твердого сыра: Основа : внутренние размеры  d - 193мм, h - 100мм.  Крышка : размеры внешние     d – 190мм, h - 105мм.  Цена комплекта: 270,00 грн. Дополнительно форма может комплектоваться перфорированным вкладышем

Поп.Наст.