Подсвечник Голуби. 10 фото. Могу выслать почтой. 10 фото
Опубліковано: 23.10.2023
Автор: продавец
продам
0955-936-803
Подсвечник Голуби
горловина подсвечника была склеена.
Схожі оголошення
04.04.2023
Подвесная стеклянная оптическая призма капля прозрачная. Подвеска бирюлька смотрите 2 и 8 фото в объявл, через каплю сфоткан экран телевизора, и видно преломления, калейдоскоп Размеры 25.8 х 41.9 мм Вес - 13.88 грм. 40грн\шт. Сразу 10шт.= 350грн. в объявлении 10 фото Могу выслать почтой. Смотрите другие мои
17.11.2019
Крила ангела - авторські прикраси для чарівних леді та міс. Поєднання білого не фарбованого пір'я марабу з кришталевими бусинами у біло- сріблястих відтінках надає виробам ніжності і невагомості. Прозорі і білі кристали доповнюють дизайн свіжими та чистими нотами. Комплект стане незамінним аксесуаром для
17.01.2021
Лучшая книга гороскопов. Энциклопедия. 350 с.Содержание и Описание смотрите на фото в объявлении.Могу выслать почтой.Смотрите другие мои объявления board.com.ua/user/e-460d59/msg/p1.html
16.02.2017
Материал : Силикон Ширина : 6 см Высота : 12.6 см Принт очень крепко держится Чехлы не мерялись и не носились, совершенно новые Есть Закаленные стекла на iphone 4,5,6,6+7.7+8.8+11. 11 Pro MaxСтекло на iphone 4--10 грн при заказе больше трех штук цена 5 грнСтекло на iphone 5--25 грнСтекло на iphone 6.6+.7.7+.8.8+--35 грн
01.02.2018
Низкая влажность воздуха способствует резкому повышению пыли в жилищах, и как следствие, проблемы с дыхательными путями. Повышенная концентрация пыли в воздухе является чуть ли не основной причиной появления аллергических заболеваний, особенно у детей. Сухой воздух в комнате снижает защитные функции кожи
03.10.2015
Медная подкова.мідна підкова.мідне весілля. медная свадьба.подкова из меди.підкова з міді ПОДКОВА ИЗГОТОВЛЕНА ИЗ МЕДИ РУЧНАЯ РАБОТА ЕСТЕСТВЕННЫЙ ЦВЕТ БЕЗ КАКИХ ЛИБО ПОКРАСОК И ЛАКОВ ФОТО БЕЗ ВСПИШКИ Подкова на счастье 135х125мм(медь) ЦЕНА --1000 ГРН (ЗА 1 ШТ с двумя сердцами) Все подковы разние и неповторимы Есть
25.05.2013
Кошелек портмоне Звездные Войны Star Wars. Это оригинальный и стильный подарок любому мужчине, а тем более фанату или поклонникуЗвездных Войн! Кошелек Звездные Войны Star Wars выполнен из искусственной кожи с крупным логотипом на внешней стороне и ярким принтом, изображающим исторический бой Дарта Вейдера и
02.08.2017
Фигурки Дарта Вейдера и Штурмовика, самых узнаваемых героев Звездных войн.Материал пластмасса, покрытие софттач.Детальное исполнение, высокое качество.Высота каждой фигурки 10 см. Отличный подарок всем любителям Звездных войн.Фигурки Дарта Вейдера и Штурмовика доставляем по всей Украине бесплатно на отделение
05.10.2014
Бигуди Hair Wavz, в отличие от традиционных и привычных способов укладки волос, исключают термическое повреждение структуры волос,придавая им живой блеск и ухоженность. Прически для длинных волос,теперь можно сделать в домашних условиях,быстро и без особых навыков. Купить бигуди Hair Wavz,и Ваши волосы всегда
Cookie – це маленький текстовий файл, котрий зберігається на вашому комп’ютері/мобільному пристрої, коли Ви відвідуєте веб-сайт. Цей текстовий файл може зберігати інформацію, котра може зчитуватися веб-сайтом, коли Ви знову відвідаєте його пізніше. Деякі файли cookie необхідні, щоб веб-сайт мав змогу функціонувати бездоганно. Інші файли cookie корисні для відвідувачів: вони надійно та безпечно зберігають ім’я користувача, та інші налаштування як, наприклад, обрану мову. Файли cookie служать для того, щоб Вам було непотрібно кожен раз вводити однакову інформацію, коли Ви повторно відвідуєте якийсь веб-сайт.
Ми використовуємо файли cookie, щоб запропонувати Вам оптимальний доступ до нашого веб-сайту. Завдяки використанню файлів cookie ми можемо подбати про те, щоб Вам показувалася та сама інформація, коли Ви відвідаєте наш веб-сайт повторно. Файли cookie можуть також використовуватися для оптимізації роботи веб-сайту. Вони полегшують перегляд веб-сайту.
Щоб захистити Ваші приватні дані, а також запобігти втраті інформації або протиправну поведінку, використовуються відповідні організаційні і технічні заходи.
Ми використовуємо файли cookie сторонніх постачальників, щоб аналізувати в збірних формулярах статистичну інформацію з використанням інструментів аналізу, наприклад, Google Analytics. Для цього використовуються як постійні, так і тимчасові файли cookie. Постійні cookie зберігаються на Вашому комп’ютері або мобільному пристрої на термін не більш 24 місяців.
Ви можете дуже просто вимкнути всі файли cookie в налаштуваннях свого веб-браузера. Для цього просто натисніть "Довідка" та пошукайте "Блокування файлів cookie". Пом’ятайте про наступне: якщо Ви вимкните файли cookie, то веб-сайт буде показуватися тільки частково або не буде показуватися взагалі.