Маркетолог для малого бізнесу в Telegram!

Опубліковано: 28.10.2024

Автор: Ігнатюк Марія Петрівна

400 грн.

пропоную

Головна > Послуги > Реклама, поліграфія, дизайн > Маркетингові послуги  > Маркетолог для малого бізнесу в Telegram!
Хочеш просунути свій бізнес або соціальні мережі? Я готова допомогти зробити перші кроки в маркетингу!

Пропоную:

Створення стратегії просування

Розробку контент-плану

Залучення нових підписників та клієнтів

Приєднуйся до мого Telegram-каналу "Marketing Schemes" для корисних порад і ідей!

Звертайся, щоб обговорити деталі та отримати першу консультацію!

Telegram @Maria_Ignatuk
На мобільні дзвінки не відповідають
ПереслатиПоскаржитись
Усі оголошення автора

Схожі оголошення

договірнапропоную

05.08.2024

Octopus Agency SEO-послуги для вашого бізнесу

OCTOPUS – команда професіоналів, яка надає повний комплекс SEO-послуг. Наше головне завдання – не лише отримати позиції а зробити так, щоб сайт давав прибуток. Однак наша головна цінність – робити це так, щоб клієнти бачили не тільки результати SEO, але і його процес. Тому вся наша робота побудована таким

30 000 грн.пропоную

21.03.2024

Костюм надувний Червона панда

Святкуйте стильно та комфортно, насолоджуйтесь життям вечірки з надувним костюмом Червона панда компанії Слон. Деталізовані риси, включно з великими виразними очима та симпатичним округлим тілом з довгим хвостом, зроблять аніматора центром уваги.   Надувна панда стане другом, компаньоном на святі. Її обійми,

1 грн.пропоную

14.02.2024

Websochka: просування українських сайтів та бізнесу у пошуковій видачі

WEBSOCHKA - це веб-агенція по просуванню українських сайтів та бізнесу у пошуковій видачі, єксклюзивний комплекс дій для забезпечення високих позицій сайту в пошукових системах з метою підвищення відвідуваності сайту цільовою аудиторією. Це веб-майстерня, де розробляють веб-портали, консультують з питань інформатизації,

договірнапропоную

24.02.2022

Разработка маркетинговой стратегии: интервью с экспертом

Электронная коммерция динамично и стабильно развивается, можно сказать, уже десятилетия. Но два года ограничений «оффлайн-бизнеса» в связи с коронавирусом спровоцировали по-настоящему взрывной рост присутствия самых разных направлений коммерции в Интернет, а с ним – и рост конкуренции. Сегодня без грамотно построенного

договірнапропоную

24.04.2022

China manufacturer sell cas 16595-80-5 Levamisole hcl

China manufacturer sell cas 16595-80-5 Levamisole hcl Emily@crovellbio.com Whatsapp/telegram:+8619930501652 Wickr:emilygl1020 Let’s read a story of levamisole hcl. We can see levamisole hcl is a kind of crystaline powder. We can see levamisole hcl is packed in foil bag and drums brief introduction of levamisole

договірнапропоную

27.05.2022

Послуги SEO-копірайтера

Вітаю. Мене звуть Олег, я копірайтер та контент-маркетолог. З 2013 року працюю із текстами, та знаю як робити контент, який подобається Google.  Щоб сторінки вашого сайту займали високі позиції, вони мають бути оптимізованими та відповідати потребам вашої аудиторії. Одним з інструментів, що дозволяє це

договірнапропоную

29.09.2022

Рассылка смс – удобный способ коммуникации с пользователями

Благодаря современным гаджетам и инновационным технологиям связаться с нужным человеком возможно в любое время, на любом расстоянии, через удобный канал коммуникации. Бизнес, различные сферы деятельности, требующие коммуникации с пользователями, активно используют этот способ для увеличения продаж и получения

договірнапропоную

28.03.2023

Послуги копірайтера: тексти для сайтів та соцмереж

Уявіть, що ваш бізнес росте і процвітає, а клієнти тягнуться до вас, як метелики до квітів. Це можливо, коли ваш контент говорить сам за себе. Зверніть увагу на мене, Олега Девятку, копірайтера з 12-річним досвідом, який гарантує якісний контент для вашого бізнесу. Мій індивідуальний підхід до вашого проєкту

1 500 грн.пропоную

29.10.2023

Керування репутацією в інтернеті, послуги SERM.

Репутаційний маркетинг у пошукових системах (SERM). Основне завдання на цьому етапі – вивести на першу сторінку пошукової видачі позитивні відгуки про вас. SERM-це комплекс заходів,направлений на формування позитивного іміджу компанії,бренду чи особи в інтернеті з використанням інструментів пошукової оптимізації.Різновид

Поп.Наст.