Учить иностранный легко с "SE"

Опубліковано: 02.11.2012

Автор: Speak English

договірна

пропоную

Головна > Послуги > Інформаційно-освітні > Курси > Іноземні мови  > Учить иностранный легко с "SE"

Speak English г. Бровары приглашает всех к изучению иностранных языков.
Только у нас:
- гибкий график занятий;
- дипломированные, профессиональные и творческие преподаватели;
- самые доступные цены;
- индивидуальный подбор программы;
- синтез инновационных и классических методик обучения;
- уютный офис, теплая атмосфера и дружная команда тренеров!

Добро пожаловать.
Наш адрес: ул. Красовского,10 тел. 0443626296, 0668367614, ул. Гагарина,16 тел. 0977901371, 0443604323, 0934152434
Подробности на нашем сайте www.speakenglish.com.ua

ПереслатиПоскаржитись
Усі оголошення автора

Схожі оголошення

8 000 грн.пропоную

28.08.2026

Курсы компьютерной грамотности в Харькове с нуля

Боитесь компьютера или хотите прокачать навыки? Учебный центр «Проминь» приглашает на курсы компьютерной и цифровой грамотности в Харькове для детей, взрослых и пенсионеров. Уже после первых занятий вы почувствуете уверенность, а по итогам обучения откроете новые возможности: карьерный рост, дополнительный заработок,

договірнапропоную

23.04.2026

Итальянский за 1 месяц: разговор с носителем

Вы живёте в Италии или учите язык, но не говорите? Мы обучаем итальянскому через живую практику: занятия ведёт носитель языка Орландо и русскоязычный преподаватель. Все вопросы в ватсап по номеру указанному в объявлении Наши занятия: 80% занятия — разговор реальные темы из жизни (врач, аренда, работа, отношения)

договірнапропоную

20.12.2025

Святкова акція Онлайн курси з сертифікатом міжнародного зразка

Європейська академія натуропатії і натуральної медицини пропонує для всіх фізичних осіб, ФОП і юридичних осіб недержавних підприємств від 18 років: онлайн курси з народної медицини, курси професій, курси бізнесу, курси саморозвитку, курси енергетичної, курси східної медицини, цілительства з наданням сертифікату

договірнапропоную

22.11.2025

ITdigest

Сфера інформаційних технологій розвивається з неймовірною швидкістю, і бути в курсі всіх подій допомагає портал ITdigest.info. Це сучасний ресурс, який пропонує свіжі новини про технології, IT-бізнес, криптовалюти, софт та штучний інтелект. Кожен матеріал тут створений так, щоб читач отримав не лише факти,

пропоную

06.05.2025

Слухняний пес — легко

Слухняний пес — легко, без покарань і стресу! Безкоштовний онлайн-курс від інструктора-кінолога службового собаківництва. У програмі курсу: ✔ «До мене» — підхід та посадка ✔ «Поруч» — обхід та посадка біля ноги ✔ «Поряд» — ходіння поруч ✔ «Сидіти» / «Лежати» — поруч і в русі ✔ «Місце» — витримка вдома ✔

162 грн.пропоную

11.09.2025

Репетитор з математики вул. Робоча

Репетитор з математики на вулиці Робочій у Дніпрі. Репетиторський центр "Алгоритм" оголошує набір учнів на заняття з математики. Якщо ви мешкаєте в районі вулиці Робочої, вулиці Криворізької або неподалік, зручне розташування центру дозволить легко дістатися на уроки. Ми пропонуємо якісну підготовку до

330 грн.пропоную

03.09.2025

Репетитор з математики та української мови (1–4 класи)

Вітаю! Я Іванна Струсь, мені 34 роки, і я родом з чарівної Тернопільщини 🌿 Маю великий досвід роботи з дітьми початкової школи та щиро люблю свою справу. Навчаю дітей не лише розв'язувати задачі й писати грамотно — а розуміти й полюбити навчання . 💼 Що я пропоную: 📚 Індивідуальні та групові онлайн-заняття з

200 грн.пропоную

25.08.2025

Курси підготовки до НМТ 2026

Підготовка до НМТ 2026 — тут твій шанс на високий бал!   Ти в 10 чи 11 класі? Хочеш скласти НМТ легко та впевнено? Тоді тобі до нас — у Центр розвитку "ДІАЛОГ"!    Всі предмети в одному місці – українська мова, математика, історія України, англійська та інші.  Онлайн та офлайн формати – обирай зручно для

200 грн.пропоную

25.08.2025

Підготовка до НМТ

Підготовка до НМТ 2026 — тут твій шанс на високий бал!  Ти в 10 чи 11 класі?  Хочеш скласти НМТ легко та впевнено? Тоді тобі до нас — у Центр розвитку "ДІАЛОГ"!  Всі предмети в одному місці – українська мова, математика, історія України, англійська та інші.  Онлайн та офлайн формати – обирай зручно для

460 грн.пропоную

18.08.2025

Репетитор англійської мови для учнів 1–5 класів

Привіт! Мене звати Анастасія, і я — викладачка англійської мови з освітою педуніверситету міста Умань. Мені 19 років, але я вже маю практичний досвід викладання та щиро закохана у свою справу. Працюю з дітьми молодшого та середнього шкільного віку — допомагаю полюбити англійську, а не просто вчити її "для

договірнапропоную

14.05.2025

Логопед | Корекційний педагог для дітей 4–17 років

Вітаю! Мене звати Дарʼя, я дипломований вчитель-логопед, який допомагає дітям розвивати мовлення, впевнено говорити і бути почутими. Я працюю з дітьми від 4 до 10 років — індивідуально та з душею 💛 🎓 Мій досвід: ·         Профільна педагогічна освіта (логопедія, корекційна педагогіка) ·         Досвід роботи

договірнапропоную

06.03.2025

kursova_diplom_ua

Пунктуальність - Розуміємо як важливо вчасно все виконати, тому бережемо ваші нерви та відповідаємо на запитання максимально швидко. Конфіденційність - Всі дані є повністю конфіденційними та не можуть бути розголошені для сторонніх осіб. Індивідуальний підхід - робота завжди унікальна в 1 екземплярі. Помилки

Поп.Наст.