«Казкова країна Розумна дитина»

Опубліковано: 19.11.2012

Автор: Сальва Жанна

1 500 грн.

пропоную

Головна > Послуги > Інформаційно-освітні > Послуги психологів  > «Казкова країна Розумна дитина»

Подробности про нас: http://kazkovakraina.com

Детский сад объявляет набор доясельных детей, в их числе младенцы и грудные в возрасте от 10мес. до 1,5года.При себе иметь свой набор детских преинадлежностей индивидуального пользования, таких как: соска, бутылочка, памперсы,тапочки,сменная одежда и т.д.Имеется возможность оставлять коляски.

Логопед: Исправление речевых нарушений: дислалия, общее недоразвитие речи, ринолалия, заикание, дизартрия, дисграфия, дислексия. Работа по постановке голоса, развитие дикции. Коррекция устной и письменной речи. Логопедический массаж. Развитие памяти, логики, мышления, внимания, мелкой моторики рук.

Деятельность центра лицензирована Управлением Образования города Киева. ЦРД «Сказочная страна" Умный ребенок "» располагает собственным двухэтажным помещением общей площадью около 1500 квадратных метров, оборудованным по всем требованиям современной дошкольной педагогики. Все убранство детского центра новое и выполнено из высококачественных материалов. Наш центр развития, воспитания, обучения и развлечения детей раннего и дошкольного возраста «Сказочная страна" Умный ребенок "» создан для лучших детей в возрасте от 1 до 6 лет. Главная особенность нашей работы - индивидуальный подход к каждому ребенку. Учебный процесс осуществляется с использованием большого количества разнообразных развивающих игрушек и игр. Занятия для детей от 1 до 6 лет - это комплекс занимательных уроков, которые проходят в игровой форме. Их цель - создать вокруг малышей особую развивающую среду, с помощью которой дети познают мир; помочь родителям научиться сотрудничать с ребенком как на занятиях, так и в повседневной жизни.

ПереслатиПоскаржитись
Усі оголошення автора

Схожі оголошення

400 грн.пропоную

10.06.2026

Продам готову курсову на тему: «Договірні відносини у сфері медіації»

Продам готову авторську курсову на тему: «Договірні відносини у сфері медіації» ЗМІСТ ВСТУП РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ДОГОВІРНИХ ВІДНОСИН У СФЕРІ МЕДІАЦІЇ 1.1. Поняття медіації та її правова природа 1.2. Роль договору в процесі медіації 1.3. Методологія дослідження договірних відносин у сфері медіації РОЗДІЛ

600 грн.пропоную

20.02.2026

Репетитор, тренер, вчитель уроки по шахматам / з шахів шахи / шахматы

Ми живемо в епоху «кліпового мислення». Гаджети та соцмережі відучують дітей концентруватися. Результат: дитина швидко втомлюється, боїться помилок і чекає готових рішень замість того, щоб створювати їх. Школа дає знання, але вона не вчить механіці мислення. Я пропоную витягнути дитину з інформаційного шуму

договірнапропоную

20.12.2025

Святкова акція Онлайн курси з сертифікатом міжнародного зразка

Європейська академія натуропатії і натуральної медицини пропонує для всіх фізичних осіб, ФОП і юридичних осіб недержавних підприємств від 18 років: онлайн курси з народної медицини, курси професій, курси бізнесу, курси саморозвитку, курси енергетичної, курси східної медицини, цілительства з наданням сертифікату

9 100 грн.пропоную

19.04.2025

Приватний дитячий садок «Світлячок. Генiальнi дітки» — турбота, розвиток і любов до кожної дитини!

Запрошуємо малюків від 2 років до сучасного, затишного та безпечного садочка в місті Ірпінь (вул. Молодіжна, 5). Ми створили простір, де кожна дитина відчуває себе щасливою, розвивається в гармонії з собою та світом, а батьки впевнені в її безпеці. Повний день з 8:00 до 19:00 — усього 9100 грн/міс. У

договірнапропоную

26.09.2016

Психологічна підготовка та адаптація дітей до школи

Початок шкільного навчання – складний та важливий етап у житті будь-якої дитини.Одна дитина сприймає ці зміни як відповідальний крок і дорослішання. Інша – робить вигляд, що усвідомив важливість навчання та демонструє батькам свої старання. При цьому всередині вона зовсім не розуміє, що відбувається, і

договірнапропоную

14.05.2025

Логопед | Корекційний педагог для дітей 4–17 років

Вітаю! Мене звати Дарʼя, я дипломований вчитель-логопед, який допомагає дітям розвивати мовлення, впевнено говорити і бути почутими. Я працюю з дітьми від 4 до 10 років — індивідуально та з душею 💛 🎓 Мій досвід: ·         Профільна педагогічна освіта (логопедія, корекційна педагогіка) ·         Досвід роботи

550 грн.пропоную

17.04.2024

Логопед-дефектолог та психолог

Центр репетиторства VAISOT запрошує на заняття з логопедом! Діти не народжуються з готовою, правильно поставленою вимовою – лише поступово, пізнаючи світ, дитина вчиться складати слова і правильно їх вимовляти. На жаль, часто трапляються випадки пізнього розвитку мовлення або неправильного його формування, і

договірнапропоную

20.09.2025

Академія розвитку інтелекту

Для активного розвитку власної дитини батьки користуються послугами різних репетиторів, бажаючи додатково «підтягнути» її в навчанні. Центр розвитку дитини Smartum – це чудова можливість відмовитися від репетиторів і надати перевагу всебічному розвитку дитини шкільного і дошкільного віку. В нашій онлайн-академії інтелектуального

330 грн.пропоную

03.09.2025

Репетитор з математики та української мови (1–4 класи)

Вітаю! Я Іванна Струсь, мені 34 роки, і я родом з чарівної Тернопільщини 🌿 Маю великий досвід роботи з дітьми початкової школи та щиро люблю свою справу. Навчаю дітей не лише розв'язувати задачі й писати грамотно — а розуміти й полюбити навчання . 💼 Що я пропоную: 📚 Індивідуальні та групові онлайн-заняття з

460 грн.пропоную

18.08.2025

Репетитор англійської мови для учнів 1–5 класів

Привіт! Мене звати Анастасія, і я — викладачка англійської мови з освітою педуніверситету міста Умань. Мені 19 років, але я вже маю практичний досвід викладання та щиро закохана у свою справу. Працюю з дітьми молодшого та середнього шкільного віку — допомагаю полюбити англійську, а не просто вчити її "для

договірнапропоную

09.07.2024

Марафон з програмування «Чарівні Кодери: місія "Ігровий проєкт за 3 дні"»

Марафон з програмування «Чарівні Кодери: місія "Ігровий проєкт за 3 дні"» Безкоштовний онлайн-марафон для школярів 10-15 років без навичок програмування від Junior IT — школи програмування для дітей. На ваших дітей чекає: 3 заняття, на яких дитина разом з Junior IT створить свій перший проєкт; відеозаписи кожного

1 000 Європропоную

22.09.2023

Вища освіта та навчання в Швеції

Вища освіта у Швеції — поєднання якості навчання з інноваціями та культурною різноманітністю. Країна пишається своїми престижними навчальними закладами, які пропонують багатий вибір освітніх програм англійською мовою.   https://cac-edu.com.ua/sweden   Дипломи, отримані у Швеції, визнаються у багатьох країнах,

Поп.Наст.