Консультация психологов online по любым вопросам. Анонимно, конфиденциально. Гарантия результата. Заполняйте заявку на сайте.
Вы ищите хорошего психолога в Днепре?
Хороший психолог — это специалист с дипломом государственного образца.
В интернете много информации и рекламы, но хочется попасть на прием к хорошему психологу.
Узнать, сколько стоят услуги психолога в Днепре и как получить психологическую помощь, можно на нашем сайте.
Вы получите высококвалифицированную помощь хорошего психолога в Днепропетровске.
Сергей Борисович Матвиец оказывает услуги психолога, психотерапевта высшей категории в Днепре (Днепропетровск).
Консультация психологов online по любым вопросам. Анонимно, конфиденциально. Гарантия результата. Заполняйте заявку на сайте.
Как самостоятельно вылечить вегето-сосудистую дистонию: https://fobiy.net/knigi/kak-izbavitsya-ot-vegeto-sosudistoy-distonii/ Получите бесплатный доступ к книге!
Вітаю Вас! Мене звати Вікторія і я практикуючий дипломований психолог-консультант. Працюю у психодинамічному підході. Постійно вдосконалюю знання як практично так і теоретично. Я тут аби підтримати Вас та допомогти. Маю закінчену вищу освіту із психології за ...
має статус перевіреної компанії
Це означає, що компанія надала Порталу Оголошень своє свідоцтво державної реєстрації. Актуальність цього свідоцтва перевірена по офіційній базі “Єдиного державного реєстру”. Надання свідоцтв не є обов’язковим для користувачів Порталу Оголошень. Тому відсутність перевірки в інших учасників не свідчить про їх ненадійність.