Поточна рубрикаЗмінити рубрику
договірнапродам

07.12.2023

Масло солодковершкове, 72, 5%, ДСТУ

Масло  вершкове 72,5%.Масова частка жиру 72,5%. масло солодко-вершкове несолене вищий сорт.                                                                                                   Склад: виготовлено з пастеризованих вершків з коров'ячого молока. Харчова цінність 100г продукту: жиру-72,5г, вуглеводів-0,8г,

договірнапродам

07.12.2023

Масло солодковершкове, 72, 5%, в тубі, ДСТУ

Масло солодковершкове, 72, 5%, в тубі, ДСТУ Масло ДСТУ 4399:2005, вироблене з вершків та/або продуктів переробки молока, має специфічний притаманний молоку смак, запах та пластичну консистенцію за темпер. (12±2)°С, з вмістом молочного жиру не менше ніж 72,5%, кольором від блідо-жовтого до майже білого. Масло

договірнапродам

07.12.2023

Масло солодковершкове, 72,5%, в пачках 200 гр., ДСТУ

Масло вершкове з вмістом жиру 72,5% продається в пачках по 200 грам. Калорійність масла 72,5% становить близько 735 кілокалорій на 100 грам продукту. У 200-грамовій пачці міститься приблизно 1470 кілокалорій. Масло вершкове виготовляється з вершків, процес обробки включає пресування та відділення жиру. Воно

договірнапродам

07.12.2023

Сир твердий "Український", ДСТУ, 50% жиру в сухій речовині, круг, брус

Сир твердий "Український" 50% жирності – це продукт, який виготовляється з молока тварин, таких як корови. Цей сир має тверду текстуру, трохи жовтий колір і характерний для української кухні. Він має насичений смак, з натяком на горіхи, і приємним ароматом. Вміст жиру в такому сирі становить 50%, що робить

договірнапродам

07.12.2023

Сирний продукт"Український", 50% жиру в сухій речовині, круг, брус

Сирний продукт "Український" є твердим сортом сиру, який виготовляється з коров'ячого молока. Він має світло-жовтий колір та гладку текстуру з невеликою кількістю нерівностей. Смак сиру вершковий, з легкою копченою гіркуватістю та пряною ноткою. Сирний Продукт "Український" має високий вміст білка та кальцію,

договірнапродам

07.12.2023

Сухе знежирене молоко (СЗМ), 1, 5%, ДСТУ

Сухе знежирене молоко (СЗМ), 1,5%, експорт. Сертифікати, EUR 1, Halal. Виробництво України. Сухе молоко 1,5% жирності. Масова частка молочного білка 32-34% Кислотність 17 Виробляється з знежиреного молока шляхом висушування на сушарці розпилювального типу. Відповідає вимогам ДЕРЖСТАНДАРТ 33629-2015 Упаковка:

договірнапродам

07.12.2023

Сироватка суха демирилізована

Суха молочна сироватка - продукт, отриманий в результаті висушування сирної, підсирної або казеїнової сироваток, які є побічним продуктом переробки молока. Сироватка виробляється з сировини, що не зазнала генетичних змін. Сироватка має солодко-солонуватий смак, кислуватий, без сторонніх присмаків та запахів.

договірнапродам

07.12.2023

Вершкове масло, "ЕКСТРА", 82,5%, ДСТУ

Масло  вершкове 82,5%.Масова частка жиру 82,5%. масло солодко-вершкове несолене вищий сорт. Склад: виготовлено з пастеризованих вершків з коров'ячого молока.                                                                                                                                  Харчова цінність 100г

« Сторінка 1  з  1 »