Жіночий онлайн журнал для справжніх модниць

Опубліковано: 10.12.2024

Автор: Татьяна Пономаренко

договірна

пропоную

Головна > Послуги > Інформаційно-освітні  > Жіночий онлайн журнал для справжніх модниць
Стиль – це мистецтво бути собою. Жіночий онлайн журнал Modna Diva допоможе вам знайти свою унікальність, адже стиль – це не лише одяг, а й спосіб життя. На сайті ви знайдете корисні лайфхаки для створення ідеального образу, поради щодо вибору аксесуарів та секрети формування впевненого вигляду. Станьте прикладом для наслідування та надихайте оточуючих своїм бездоганним смаком.
ПереслатиПоскаржитись
Усі оголошення автора

Схожі оголошення

1 300 грн.пропоную

13.07.2016

Польська мова для роботи – від 1,5 до 3 місяців онлайн

Інтенсивний курс польської мови з "нуля" - швидко, якісно!Кількість слухачів у групі: від 5 до 10 осібОсновні завдання курсу:Навчитися необхідними навичками у спілкуванні, читанні, вимові, розумінні.Навчитися правильно, згідно з граматичними правилами, складати пропозиції та викладати свої думки іспанською мовою.Розширити

500 грн.пропоную

08.12.2022

Услуги психолога, онлайн консультации.

Здравствуйте, меня зовут Иван Самуилович, я практикующий психолог. Опыт работы 6 лет. Проходил курс в университете им. Драгоманова и школе DSA.В своей практике использую онлайн консультации, трансформационые игры и системные расстановки.Работаю с такими вопросами как:Семейные вопросы и их восприятиеСамореализацияРабота со

договірнапропоную

02.05.2024

Репетитор з німецької мови та історії

Відкрийте своїй дитині двері у світ нових можливостей з німецькою мовою! Мене звати Софія Авдіюк, я вчитель німецької мови та історії з 1,5-річним досвідом роботи в сфері освіти. Запрошую діток 1-4 класів на захоплюючі онлайн уроки німецької мови! Чому варто вибрати мене? • Індивідуальний підхід: я розумію,

280 грн.пропоную

05.08.2024

Курс Здорове тіло

Курс Здорове тілоДомашні тренування для жіночого здоров'я та підтягнутої фігури.Результат за 30 хвилин на день. Гарна постава, легкість у спині, плаский живіт без виснажливих навантажень і з турботою про суглоби.Комплекс вправ підходить вам, якщо:- Є часті болі в спині, між лопаток, у шиї або крижах- Ви

180 грн.пропоную

10.10.2024

Репетитор по английскому языку

Всем привет! Рад приветствовать вас на своей страничке! :)СРАЗУ МОМЕНТ - оплата до урока ^-*Я репетитор по английскому языку. Если у вас есть желание - приглашаю вас в свою команду!Могу и хочу помочь вам в изучении английского, помогу вам свободно общаться, читать, писать на английском на уровне C1.- Я

договірнапропоную

17.01.2024

Городпризрак: онлайн журнал для всфей семьи, полный мир удивительных историй!

Источник Вдохновения для Всей Семьи Городпризрак ( https://gorodprizrak.com/)- это онлайн журнал, который приглашает всю семью на захватывающее путешествие по самым удивительным уголкам мира, загадочным историям и захватывающим приключениям. С этим медиа-порталом вы сможете насладиться потрясающими рассказами

договірнапропоную

30.03.2012

Репетитор-уроки игры на гитаре онлайн м Шулявская.Лукьяновская.Берестейская,Дорогожичи.

Преподаватель,образование высшее гитарное, стаж преподавания более 20 лет,предлагает свои услуги онлайн обучение с ноля и до  вашего реального желания.В стилях:классика.аккомпанимент(с голосом и без),поп,джаз и др.,по нотам и без,помощь в выборе инструмента для занятий. Возраст с 6 лет  и до - без верхней границы

1 грн.пропоную

27.03.2020

английский онлайн, занятия английским онлайн, репетитор английского онлайн

Vanilla English предлагает онлайн занятия.Индивидуально, в группах, разговорные клубы.Английский, немецкий, арабский.Переводы любой сложности, апостиль.Более 10 лет на рынке образовательных услуг.Наши ученики успешно проходят собеседования на английском,трудоустраиваются как  в Украинские так и в Европейские компании

800 грн.пропоную

19.04.2020

Дипломований психолог. Консультації та психотерапія онлайн

Вітаю!Мене звати Андрій Ткаченко, я практичний психолог, член Асоціації Позитивної Психотерапії.8 років займаюся психотерапією неврозів та навчаю навичкам стресостійкості.Працюю не погодинно, а комплексно, супроводжую до результату.Приймаю дорослих та підлітків. ЛГБТ-френдлі :).МОЯ ОСВІТА:▷ Czech Institute for

100 грн.пропоную

07.04.2022

Услуги психолога, психологические консультации онлайн

Частный высококвалифицированный психолог приглашает население на онлайн-консультации. Известно, что половина решения проблемы — признать ее наличие и решиться на изменения. Встреча с психологом — это уже изменение. Иногда нам трудно попросить о помощи, нам мешают чувство стыда, страхи и переживания. И

4 200 грн.пропоную

24.04.2022

Онлайн курс обучения операторов чпу

Внимание! Скидка -50% на все курсы и услуги CNC.SCHOOL для граждан Украины! Полный курс обучения в группах (с преподавателем) включает в себя: - посещение дистанционных занятий в группах с преподавателем (до 12 раз в месяц); - присутствие на дистанционных практических тренингах по программированию и макропрограммированию

1 грн.пропоную

18.05.2022

WeStudyTM Online - Вітчизняна платформа для онлайн шкіл та курсів

WeStudyTM Online – вітчизняна мультифункціональна платформа для Вашої онлайн-школи. - Унікальні рішення ведення онлайн курсів - Зручна робота із клієнтами - Легкий інтуїтивний інтерфейс Сучасні рішення для управління онлайн-школою та ведення курсів Просування Ваших курсів на вітчизняному та світовому ринках

Поп.Наст.