Жіночий онлайн журнал для справжніх модниць

Опубліковано: 10.12.2024

Автор: Татьяна Пономаренко

договірна

пропоную

Головна > Послуги > Інформаційно-освітні  > Жіночий онлайн журнал для справжніх модниць
Стиль – це мистецтво бути собою. Жіночий онлайн журнал Modna Diva допоможе вам знайти свою унікальність, адже стиль – це не лише одяг, а й спосіб життя. На сайті ви знайдете корисні лайфхаки для створення ідеального образу, поради щодо вибору аксесуарів та секрети формування впевненого вигляду. Станьте прикладом для наслідування та надихайте оточуючих своїм бездоганним смаком.
ПереслатиПоскаржитись
Усі оголошення автора

Схожі оголошення

500 грн.пропоную

08.12.2022

Услуги психолога, онлайн консультации.

Здравствуйте, меня зовут Иван Самуилович, я практикующий психолог. Опыт работы 6 лет. Проходил курс в университете им. Драгоманова и школе DSA.В своей практике использую онлайн консультации, трансформационые игры и системные расстановки.Работаю с такими вопросами как:Семейные вопросы и их восприятиеСамореализацияРабота со

1 800 грн.пропоную

06.03.2015

Курси німецької - Троєщина

Курси іноземних мов Edelweiss-lessons проводять набір слухачів для проходження курсу німецької мови, в групах та індивідуально.Рівні – A1, A2, B1, B2, C1- Індивідуальне заняття- Німецька для дітей та дорослих- Онлайн курси німецької- Підготовка до міжнародних іспитів TOEFL, DAF, Sprachdiplom, Goethe institutВартість

1 300 грн.пропоную

13.07.2016

Польська мова для роботи – від 1,5 до 3 місяців онлайн

Інтенсивний курс польської мови з "нуля" - швидко, якісно!Кількість слухачів у групі: від 5 до 10 осібОсновні завдання курсу:Навчитися необхідними навичками у спілкуванні, читанні, вимові, розумінні.Навчитися правильно, згідно з граматичними правилами, складати пропозиції та викладати свої думки іспанською мовою.Розширити

договірнапропоную

02.05.2024

Репетитор з програмування

Відкрийте світ програмування з досвідченим репетитором! Мене звуть Данило Тимофеєв, я вчитель інформатики. Запрошую вас на онлайн-заняття з програмування, які допоможуть вам: • Опанувати основи Python, Java, C++ або JavaScript. • Створювати власні веб-сайти, ігри та мобільні додатки. • Підготуватися до

договірнапропоную

20.04.2025

Альона Гетьман — інтернет-маркетолог, бізнес-тренерка та консультантка з маркетингу

У світі, де бізнес бореться за увагу кожного клієнта, маркетинг стає не просто інструментом, а основою стратегії зростання. Проте ефективний маркетинг — це не набір хаотичних дій, а чітко вибудована система, яка працює на результат. Альона Гетьман — інтернет-маркетолог, бізнес-тренерка та консультантка, яка

договірнапропоную

17.01.2024

Городпризрак: онлайн журнал для всфей семьи, полный мир удивительных историй!

Источник Вдохновения для Всей Семьи Городпризрак ( https://gorodprizrak.com/)- это онлайн журнал, который приглашает всю семью на захватывающее путешествие по самым удивительным уголкам мира, загадочным историям и захватывающим приключениям. С этим медиа-порталом вы сможете насладиться потрясающими рассказами

договірнапропоную

30.03.2012

Репетитор-уроки игры на гитаре онлайн м Шулявская.Лукьяновская.Берестейская,Дорогожичи.

Преподаватель,образование высшее гитарное, стаж преподавания более 20 лет,предлагает свои услуги онлайн обучение с ноля и до  вашего реального желания.В стилях:классика.аккомпанимент(с голосом и без),поп,джаз и др.,по нотам и без,помощь в выборе инструмента для занятий. Возраст с 6 лет  и до - без верхней границы

800 грн.пропоную

19.04.2020

Дипломований психолог. Консультації та психотерапія онлайн

Вітаю!Мене звати Андрій Ткаченко, я практичний психолог, член Асоціації Позитивної Психотерапії.8 років займаюся психотерапією неврозів та навчаю навичкам стресостійкості.Працюю не погодинно, а комплексно, супроводжую до результату.Приймаю дорослих та підлітків. ЛГБТ-френдлі :).МОЯ ОСВІТА:▷ Czech Institute for

200 грн.пропоную

21.08.2022

Репетитор ХІМІЇ 7-11 класи. Онлайн. Дома. Дистанційно. Офлайн.

Пропоную послуги репетитора з ХІМІЇ  для учнів 7-11 класів. На першому занятті, використовуючи індивідуальний підхід та індивідуальні методики визначається рівень та подальший план занять. Заняття в зручному форматі на Ваш вибір: -        Індивідуальні; -        Міні групи (до 3 чоловік) Рівні: -з «нуля»; -

договірнапропоную

28.12.2022

Онлайн-школа Матема

Mathema - це онлайн-школа математики для учнів 1-11 класів. Кваліфіковані вчителі допоможуть вашій дитині вивчити математику за дві години на тиждень. Особливість школи у комплексному підході: менеджери знаходять репетитора з математики який найкраще підходить для потреб дитини. Один з найпопулярніших курсів

300 грн.пропоную

11.01.2023

Уроки розмовної англійської онлайн

Всім доброго дня! Запрошую вас на мої індивідуальні заняття з розмовної англійської онлайн. Маю досвід проведення таких занять більше 10 років (із них 5 у Китаї) . Зі мною ви реально заговорите : )

договірнапропоную

08.02.2023

Курсы немецкого языка онлайн

Школа немецкого языка онлайн DeutscherPapa приглашает всех желающих выучить немецкий язык.Наша методика поможет повысить разговорный и письменный уровень языка. Наши учителя – практикующие преподаватели, прошедшие языковые стажировки в Германии. Для новых клиентов – предоставляем БЕСПЛАТНОЕ пробное занятие!

Поп.Наст.