Жіночий онлайн журнал для справжніх модниць

Опубліковано: 10.12.2024

Автор: Татьяна Пономаренко

договірна

пропоную

Головна > Послуги > Інформаційно-освітні  > Жіночий онлайн журнал для справжніх модниць
Стиль – це мистецтво бути собою. Жіночий онлайн журнал Modna Diva допоможе вам знайти свою унікальність, адже стиль – це не лише одяг, а й спосіб життя. На сайті ви знайдете корисні лайфхаки для створення ідеального образу, поради щодо вибору аксесуарів та секрети формування впевненого вигляду. Станьте прикладом для наслідування та надихайте оточуючих своїм бездоганним смаком.
ПереслатиПоскаржитись
Усі оголошення автора

Схожі оголошення

1 300 грн.пропоную

13.07.2016

Польська мова для роботи – від 1,5 до 3 місяців онлайн

Інтенсивний курс польської мови з "нуля" - швидко, якісно!Кількість слухачів у групі: від 5 до 10 осібОсновні завдання курсу:Навчитися необхідними навичками у спілкуванні, читанні, вимові, розумінні.Навчитися правильно, згідно з граматичними правилами, складати пропозиції та викладати свої думки іспанською мовою.Розширити

договірнапропоную

02.05.2024

Репетитор з німецької мови та історії

Відкрийте своїй дитині двері у світ нових можливостей з німецькою мовою! Мене звати Софія Авдіюк, я вчитель німецької мови та історії з 1,5-річним досвідом роботи в сфері освіти. Запрошую діток 1-4 класів на захоплюючі онлайн уроки німецької мови! Чому варто вибрати мене? • Індивідуальний підхід: я розумію,

договірнапропоную

08.04.2020

Психолог Онлайн

Центр Unity продолжает РАБОТАТЬ, но ТОЛЬКО ОНЛАЙН:- Детский психолог;- Семейный психолог;- Спортивный психолог. Мы с радостью поможем Вам!

500 грн.пропоную

08.12.2022

Услуги психолога, онлайн консультации.

Здравствуйте, меня зовут Иван Самуилович, я практикующий психолог. Опыт работы 6 лет. Проходил курс в университете им. Драгоманова и школе DSA.В своей практике использую онлайн консультации, трансформационые игры и системные расстановки.Работаю с такими вопросами как:Семейные вопросы и их восприятиеСамореализацияРабота со

2 300 грн.пропоную

08.07.2024

Курc WEB-програмування у онлайн-школі програмування Junior IT

Чи мріє ваша дитина створювати власні веб-сайти та програми для Інтернету? Курс WEB від Junior IT допоможе здійснити цю мрію!  Пропонуємо можливість вивчати базові технології HTML, CSS та JavaScript, що допоможуть вашій дитині стати справжнім веб-розробником. Ваша дитина опанує: -Концепції WEB-програмування: дитина

договірнапропоную

22.07.2024

Онлайн курси інтернет маркетинга: від початківця до професіонала

Інтернет маркетинг став невід'ємною частиною успішного бізнесу у цифрову еру. Для тих, хто прагне опанувати цю сферу, онлайн курси інтернет маркетинга від SmartLab https://smartlab-study.com/ru/ є чудовим вибором. Вони допомагають не лише зрозуміти основні принципи, а й застосувати їх на практиці. Переваги онлайн

договірнапропоную

30.08.2024

Школа It для дітей у Харкові (онлайн та офлайн навчання)

Школа It для дітей у Харкові (онлайн та офлайн навчання) Комп’ютерні курси для дітей Харків. Курси програмування для дітей онлайн. Курси It для підлітків Харків. Курси програмування для дітей офлайн Харків. Комп’ютерні It курси для дітей Харків. Школа програмування для дітей Харків. Найкрутіші тьютори тільки

1 800 грн.пропоную

06.03.2015

Курси німецької - Троєщина

Курси іноземних мов Edelweiss-lessons проводять набір слухачів для проходження курсу німецької мови, в групах та індивідуально.Рівні – A1, A2, B1, B2, C1- Індивідуальне заняття- Німецька для дітей та дорослих- Онлайн курси німецької- Підготовка до міжнародних іспитів TOEFL, DAF, Sprachdiplom, Goethe institutВартість

2 900 грн.пропоную

17.04.2024

Підготовка до школи від 3 до 6 років

Центр репетиторства «VAISOT» проводить курс підготовки дітей до школи “СТАРТ” Саме час записатись на підготовку до школи. В першому класі з'являється одразу велике навантаження на дитину. Підготовлені учні легше і швидше адаптовуються до нових умов, легше сприймають новий матеріал та краще його засвоюють. Тому

280 грн.пропоную

05.08.2024

Курс Здорове тіло

Курс Здорове тілоДомашні тренування для жіночого здоров'я та підтягнутої фігури.Результат за 30 хвилин на день. Гарна постава, легкість у спині, плаский живіт без виснажливих навантажень і з турботою про суглоби.Комплекс вправ підходить вам, якщо:- Є часті болі в спині, між лопаток, у шиї або крижах- Ви

договірнапропоную

07.08.2024

Oнлайн бібліотека для дітей та дорослих TOU

Вітаємо вас на сайті онлайн-бібліотеки TOU. Бібліотека містить твори українських та зарубіжних письменників та поетів призначені для дітей різного віку — від самих найменших діточок до дітей старшого шкільного віку. Читайте із задоволенням онлайн українські народні казки, казки народів світу, казки українських

350 грн.пропоную

10.08.2024

Репетитор з фізики: індивідуальний підхід і мотивація до успіху

Шукаєте досвідченого репетитора з фізики, який допоможе вашій дитині не тільки засвоїти шкільну програму, але й розвинути справжній інтерес до предмету? Я готовий допомогти! Мені 41 рік, і я маю багаторічний досвід у викладанні фізики та астрономії. Моя вища освіта була здобута в Слов'янському державному педагогічному

Поп.Наст.