03.09.2012
Агрегат плющильный. Для плющения хлопьев различной толщины из следующих видов круп: овсяной, гороховой, гречневой. Преимущества агрегата: Соединение валка с приводом выполнено с помощью резиновой муфты, что обеспечивает бесшумность работы, исключает необходимость смазки. Агрегат снабжен скребками, что исключает
04.01.2009
Выпускаем крупяные линии УКР-2: оборудование для производства крупы из пшеницы, гречихи, проса, ячменя, кукурузы, гороха, овса, риса, сои. Универсальность достигается за счет использования двух разных методов обработки на вальцевом агрегате: 1-й метод с металлическими валками - порезка зерна с минимальным трением
02.10.2011
Для получения ассортимента круп уже не требуется приобретать отдельно линии: крупозавод для производства круп из зерновых культур, крупоцеха по переработке гречихи, крупорушки для переработки риса, оборудования по переработке овса, установки для переработки проса и гороха на половинки. Это все можно решить
05.10.2011
Выпускаем универсальные крупяные линии УКР-2: оборудование для производства крупы из пшеницы (полба, спельта), гречихи, проса, ячменя, кукурузы, гороха, овса, риса, чечевицы. Оригинальный метод обработки и конструктивные особенности модульного оборудования позволяют выполнять полный технологический цикл
25.10.2008
Выпускаем крупяные линии УКР-2: оборудование для производства крупы из пшеницы, гречихи, проса, ячменя, кукурузы, гороха, овса, риса, сои. Универсальность достигается за счет использования двух разных методов обработки на вальцевом агрегате: 1-й метод с металлическими валками - порезка зерна с минимальным трением
05.12.2008
Выпускаем крупяные линии УКР-2: оборудование для производства крупы из пшеницы, гречихи, проса, ячменя, кукурузы, гороха, овса, риса, сои. Универсальность достигается за счет использования двух разных методов обработки на вальцевом агрегате: 1-й метод с металлическими валками - порезка зерна с минимальным трением
13.12.2008
Выпускаем крупяные линии УКР-2: оборудование для производства крупы из пшеницы, гречихи, проса, ячменя, кукурузы, гороха, овса, риса, сои. Универсальность достигается за счет использования двух разных методов обработки на вальцевом агрегате: 1-й метод с металлическими валками - порезка зерна с минимальным трением
31.08.2004
Предлагаем крупоцех (крупорушка) универсальный для переработки пшеницы, гречихи, проса, ячменя, кукурузы, гороха, овса, риса, сои. Производительность 300кг/ч, выход до 90%. тел(10380512) 471902, 211048, Есть представители в России. www.nsp.mksat.net
25.02.2004
Оборудование пропарки зерна для получения быстроразваривающейся крупы с использованием в качестве топлива шелухи зерна. Производительность 150 кг/час. тел(10380512) 471902, 211048, Есть представители в г. Белгород, Воронеж, Тольятти.
Cookie – це маленький текстовий файл, котрий зберігається на вашому комп’ютері/мобільному пристрої, коли Ви відвідуєте веб-сайт. Цей текстовий файл може зберігати інформацію, котра може зчитуватися веб-сайтом, коли Ви знову відвідаєте його пізніше. Деякі файли cookie необхідні, щоб веб-сайт мав змогу функціонувати бездоганно. Інші файли cookie корисні для відвідувачів: вони надійно та безпечно зберігають ім’я користувача, та інші налаштування як, наприклад, обрану мову. Файли cookie служать для того, щоб Вам було непотрібно кожен раз вводити однакову інформацію, коли Ви повторно відвідуєте якийсь веб-сайт.
Ми використовуємо файли cookie, щоб запропонувати Вам оптимальний доступ до нашого веб-сайту. Завдяки використанню файлів cookie ми можемо подбати про те, щоб Вам показувалася та сама інформація, коли Ви відвідаєте наш веб-сайт повторно. Файли cookie можуть також використовуватися для оптимізації роботи веб-сайту. Вони полегшують перегляд веб-сайту.
Щоб захистити Ваші приватні дані, а також запобігти втраті інформації або протиправну поведінку, використовуються відповідні організаційні і технічні заходи.
Ми використовуємо файли cookie сторонніх постачальників, щоб аналізувати в збірних формулярах статистичну інформацію з використанням інструментів аналізу, наприклад, Google Analytics. Для цього використовуються як постійні, так і тимчасові файли cookie. Постійні cookie зберігаються на Вашому комп’ютері або мобільному пристрої на термін не більш 24 місяців.
Ви можете дуже просто вимкнути всі файли cookie в налаштуваннях свого веб-браузера. Для цього просто натисніть "Довідка" та пошукайте "Блокування файлів cookie". Пом’ятайте про наступне: якщо Ви вимкните файли cookie, то веб-сайт буде показуватися тільки частково або не буде показуватися взагалі.