+380955775229
Амарант здавна славиться своєю вражаючою користю для здоров'я. Зерна амаранту містять велику кількість корисних речовин, вітамінів, мінералів, антиоксидантів, що робить його важливою складовою здорового харчування.
Зерно Амаранту – одне з найбагатших джерел:
- рослинних білків (до 18%), - які легко засвоюються та містять дуже необхідні амінокислоти - метіонін та лізин, при цьому не містить глютену;
- Сквалену – до 7,5% від загальної кількості ліпідів – насичує тканини і органи киснем, омолоджує клітини, а також стримує виникнення і ріст злоякісних новоутворень, підвищує імунітет і опірність організму до різних захворювань
- важливих поліненасичених жирних кислот - вміст лінолевої (омега-6) до 28%, олеїнової (омега-9) до 40%, ліноленової (омега-3) до 7% від загальної кількості ліпідів;
- антиоксидантів - що захищають нас від хвороб серця та судин, передчасного старіння, онкологічних захворювань, допомагають організму боротися зі стресом та покращують загальний стан здоров'я.
- клітковини та харчових волокон (до 14%) - що сприяють поліпшенню травлення, покращують перистальтику, прискорюють відчуття ситості;
- також містить токотрієнол (особлива фракція вітаміну Е), фітостероли, каратиноїди, флавоноїди, макро- і мікроелементи - кальцій, калій, залізо, фосфор та магній.
Але природа потурбувалася, щоб надійно захистити зерно амаранту і помістила його у товсту і тверду насінневу оболонку. Оболонка зерна надійно зберігає його поживність і користь як від зовнішніх погодних впливів, так і від шкідників.
Тож вживаючи амарантове зерно з суцільною оболонкою, - людина здатна отримати лише невеличку частинку поживних речовин і властивостей, що зачаїлися всередині!
Тому, щоб амарантове зерно, було доступним для перетравлення і засвоєним людиною – ми:
- обережно знімаємо невелику частину цієї оболонки,
- робимо її тонкішою і додаємо подряпинки на кожному зернятку.
Цей процесс зветься шліфуванням, а зерно після нього – амарантова шліфована крупа.
Така додаткова обробка зерна дає воді легкий шлях в середину зерна в процесі приготування, і шлях назовні для засвоєння людским організмом. Таким чином крупа швидше готується (вариться) і набагато краще засвоюється!
Крупу, на відміну від зерна, не потрібно попередньо замочувати.
Амарантова каша з шліфованої крупи має м’який смак з легким горіховим ароматом, чудово поєднується зі свіжими, тушкованими та запеченими овочами, бобовими, м'ясом, рибою, соусами та заправками, горіхами, насінням, медом, а також з фруктами та ягодами.
Включення амарантової крупи в раціон це легко та смачно. Ви можете застосовувати її для приготування безлічі страв, ось лише декілька з них:
· поживні каші - просто залийте амарантову крупу холодною водою або молоком у пропорції 1 до 3 за об’ємом (або 1/4 за вагою) додайте сіль або цукор за смаком, варіть на малому вогні 15-20 хвилин (після закипання), перемішуючі, додайте вершкове масло або олію на Ваш смак;
· супи - просто додайте у суп невелику кількість крупи, варіть 10-15хвилин. Амарантова крупа є чудовим інгредієнтом у овочевих, м’ясних та рибних супах. Вона додасть тонкого горіхового смаку та легку текстуру вашим стравам.
· омлети додайте амарантову крупу до свого омлету, попередньо змішавши її з яйцем то молоком
· солодкі пудинги, рослинні котлети, фрикадельки тощо.
Для нашої амарантової крупи ми ретельно відбираємо тільки найчистіше зерно, яке вирощується без хімічних добрив і препаратів. Жорсткий контроль процесу виробництва забезпечує збереження усіх корисних властивостей і найвищу якість.
Замовляйте вже сьогодні та відкрийте нову сторінку свого здорового харчування!
Склад продукту: крупа амарантова 100%.
Країна походження– Україна. Без ГМО
Харчова (поживна) цінність 100г продукту:
білки – 8,69г
жири – 4,4г (з них насичених – 0,9г)
вуглеводи – 73,7г (з них цукри - ˂1г, харчові волокна – 8,6г)
Сіль - ˂0,01г
(наявність солі зумовлена виключно вмістом натрію, який має природне походження, а не додавався в процесі виробництва продукту)
Енергетична цінність (калорійність) 100г продукту: 1564кДж/370ккал.
Зберігати у сухих, чистих, добре вентильованих приміщеннях, які не заражені шкідниками хлібних запасів, за температури не вищої ніж 20°C і відносній вологості повітря не вищої ніж 75%.
Строк придатності до споживання – 12 місяців від дня виготовлення
Доставка: по всій території України
Гуртовий продаж.
Ціна за 1кг.
Існує прогрессивна система знижок від обсягів закупівель.
Схожі оголошення