8(926)286-9717
Схожі оголошення

31.08.2026
Займатися спортом і оздоровлюватися – це завжди вчасно! У нас ви зможете тренуватись в сучасному тренажерному залі, який наповнений професійним обладнанням та вільними вагами, що дозволяє займатися спортсменам і любителям різного ступеня підготовки.

18.06.2026
Marina Tennis Club пропонує оренду столу для настільного тенісу у Києві для любителів спорту будь-якого рівня. Неважливо, ви новачок чи досвідчений гравець — настільний теніс підходить усім. Гра допомагає покращити реакцію, концентрацію, спритність та чудово провести час. У клубі на вас чекає професійний стіл,

15.10.2025
Ми створюємо атмосферу свята у кожній деталі — від вишуканих закусок до бездоганного сервісу. BRG Catering пропонує повний спектр послуг для вашого заходу: корпоративів, весіль, ділових зустрічей, фуршетів і приватних вечірок. Наша команда професіоналів подбає про меню, оформлення, подачу та логістику, щоб

04.09.2025
Салон квітів White flowers у Полтаві У нас ви знайдете свіжі квіти на будь-яку подію: від ніжних букетів для коханих до вишуканих композицій для особливих моментів. Ми дбаємо про ваш комфорт та завжди готові швидко та дбайливо доставити замовлення, щоб ваші емоції були передані вчасно. White flowers —

21.12.2022
Организация и проведение праздника — это гораздо больше хлопот, чем может показаться на самом деле. Поэтому всем клиентам, особенно молодоженам, я рекомендую избавить себя от груза ответственности и предоставить организацию мероприятия в руки профессионалам. Для человека, который не сталкивался с организацией ивентов,

12.01.2012
Вы собираетесь отметить День Рождения? В вашей компании планируют праздновать День компании или профессиональный праздник? Мы предлагаем формат проведения торжества «Песня года». На празднике мы даем Вам возможность стать настоящей звездой и покорить гостей, друзей и коллег песенным мастерством! Для каждого

26.03.2018
Отдых в Египте на майские праздники 2025 Успейте купить путёвку на незабываемый отдых в Египте . Турфирма "Вояж Организейшн Груп " подготовила подборку лучших предложений отдыха : Magawish Village & Resort 4* (Hurgada) - от 364 $Размещение -DBLПитание - All Regina Swiss Inn Resort & Aqua Park 4* (Hurgada) -

27.04.2023
Привіт усім! Мене звати Валерія і Я створюю відеопривітання на будь-який святковий захід. Ви надсилаєте мені відеозаписи (що Ви бажаєте,щоб було на відео),або тільки фото,або і відео і фото,а я монтую їх та додаю Ваші побажання на відео (якщо бажаєте). Наприклад: усі відео, що у Вас є з іменинником Ви

02.03.2025
Елітні повії для інтим послуг Київ. На нашому сайті https://caryonline.com/ru/ ви легко знайдете дівчину, яка буде вам до смаку. На нашому сайті найбільша база віп-ескорт моделей Києва. Наші повії у місті Київ швидко приїдуть на потрібну адресу без зайвих питань. Вони вміють зберігати секрети – все максимально

26.06.2024
Вам подобається дарувати подарунки? І саме ті подарунки, що приносять радість. Напевно, ви хочете піднести дорогій людині вірші на замовлення Київ? Замовити вірші київ ви можете звернувшись до мене. І я з великим задоволенням зроблю цю послугу. Маю багатий 10-річний досвід. Я пишу і прозу. Мови – українська, російська.

14.10.2023
Marina Tennis Club - це сучасний європейський комплекс для занять тенісом, розташований всього за 3 кілометри від Києва, с. Погреби. Клуб визнаний найкращим тенісним клубом України для дітей та дорослих. У нашому клубі ви знайдете корти з покриттям GreenSet CUSHION, яке використовується на таких турнірах, як

07.06.2023
Компанія "GrillMag.shop" спеціалізується на продажу якісних мангалів для барбекю. Вони пропонують широкий асортимент мангалів різних типів і конфігурацій, щоб задовольнити потреби і вподобання кожного любителя грилю. У "GrillMag.shop" ви знайдете мангали різних розмірів, форм і матеріалів виготовлення. Компанія
Cookie – це маленький текстовий файл, котрий зберігається на вашому комп’ютері/мобільному пристрої, коли Ви відвідуєте веб-сайт. Цей текстовий файл може зберігати інформацію, котра може зчитуватися веб-сайтом, коли Ви знову відвідаєте його пізніше. Деякі файли cookie необхідні, щоб веб-сайт мав змогу функціонувати бездоганно. Інші файли cookie корисні для відвідувачів: вони надійно та безпечно зберігають ім’я користувача, та інші налаштування як, наприклад, обрану мову. Файли cookie служать для того, щоб Вам було непотрібно кожен раз вводити однакову інформацію, коли Ви повторно відвідуєте якийсь веб-сайт.
Ми використовуємо файли cookie, щоб запропонувати Вам оптимальний доступ до нашого веб-сайту. Завдяки використанню файлів cookie ми можемо подбати про те, щоб Вам показувалася та сама інформація, коли Ви відвідаєте наш веб-сайт повторно. Файли cookie можуть також використовуватися для оптимізації роботи веб-сайту. Вони полегшують перегляд веб-сайту.
Щоб захистити Ваші приватні дані, а також запобігти втраті інформації або протиправну поведінку, використовуються відповідні організаційні і технічні заходи.
Ми використовуємо файли cookie сторонніх постачальників, щоб аналізувати в збірних формулярах статистичну інформацію з використанням інструментів аналізу, наприклад, Google Analytics. Для цього використовуються як постійні, так і тимчасові файли cookie. Постійні cookie зберігаються на Вашому комп’ютері або мобільному пристрої на термін не більш 24 місяців.
Ви можете дуже просто вимкнути всі файли cookie в налаштуваннях свого веб-браузера. Для цього просто натисніть "Довідка" та пошукайте "Блокування файлів cookie". Пом’ятайте про наступне: якщо Ви вимкните файли cookie, то веб-сайт буде показуватися тільки частково або не буде показуватися взагалі.