ВИА "Black&White" - музыкальнты на праздник

Опубліковано: 13.02.2008

Автор: Филипп

договірна

інше

Головна > Послуги > Туризм, свята, спорт, відпочинок > Організація шоу, урочистостей, корпоративів. > Святкове оформлення інтер'єру  > ВИА "Black&White" - музыкальнты на праздник
Вокально - инструменьный ансамбль "Black&White" - музыкальное оформление корпоративных вечеринок, свадеб, банкетов. Праздник с нами станет событием, а воспоминания о нем надолго останутся в вашей памяти. Мы работаем только"в живую", без использования фонограммы! Более подробная информация по стилистике, репертуару и организации выступлений на нашем сайте:
http://www.viablackand white.ru или по тел:8(926)286-9717. Контактное лицо- Филипп
ПереслатиПоскаржитись
Усі оголошення автора

Схожі оголошення

договірнапропоную

31.08.2026

Спортзал в Східниці - Crona&Spa

Займатися спортом і оздоровлюватися – це завжди вчасно! У нас ви зможете тренуватись в сучасному тренажерному залі, який наповнений професійним обладнанням та вільними вагами, що дозволяє займатися спортсменам і любителям різного ступеня підготовки.

договірнапропоную

18.06.2026

Оренда столу для настільного тенісу Київ — активний відпочинок щодня

Marina Tennis Club пропонує оренду столу для настільного тенісу у Києві для любителів спорту будь-якого рівня. Неважливо, ви новачок чи досвідчений гравець — настільний теніс підходить усім. Гра допомагає покращити реакцію, концентрацію, спритність та чудово провести час. У клубі на вас чекає професійний стіл,

договірнапропоную

15.10.2025

BRG Catering — смачно. Елегантно. Професійно.

Ми створюємо атмосферу свята у кожній деталі — від вишуканих закусок до бездоганного сервісу. BRG Catering пропонує повний спектр послуг для вашого заходу: корпоративів, весіль, ділових зустрічей, фуршетів і приватних вечірок. Наша команда професіоналів подбає про меню, оформлення, подачу та логістику, щоб

договірнапропоную

04.09.2025

Салон квітів White flowers у Полтаві

Салон квітів White flowers у Полтаві У нас ви знайдете свіжі квіти на будь-яку подію: від ніжних букетів для коханих до вишуканих композицій для особливих моментів. Ми дбаємо про ваш комфорт та завжди готові швидко та дбайливо доставити замовлення, щоб ваші емоції були передані вчасно. White flowers —

договірнапропоную

21.12.2022

Организация и проведение свадеб и других праздников

Организация и проведение праздника — это гораздо больше хлопот, чем может показаться на самом деле.  Поэтому всем клиентам, особенно молодоженам, я рекомендую избавить себя от груза ответственности и предоставить организацию мероприятия в руки профессионалам. Для человека, который не сталкивался с организацией ивентов,

договірнапропоную

12.01.2012

Праздник в ритме Песня года!

Вы собираетесь отметить День Рождения? В вашей компании планируют праздновать День компании или профессиональный праздник? Мы предлагаем формат проведения торжества «Песня года». На празднике мы даем Вам возможность стать настоящей звездой и покорить гостей, друзей и коллег песенным мастерством! Для каждого

364 $пропоную

26.03.2018

Отдых в Египте на майские праздники 2025

Отдых в Египте на майские праздники 2025 Успейте купить путёвку на незабываемый отдых в Египте . Турфирма "Вояж Организейшн Груп " подготовила подборку лучших предложений отдыха : Magawish Village & Resort 4* (Hurgada) - от 364 $Размещение -DBLПитание - All Regina Swiss Inn Resort & Aqua Park 4* (Hurgada) -

500 грн.пропоную

27.04.2023

Відеопривітання ; Подарунок на свято

Привіт усім! Мене звати Валерія і Я створюю відеопривітання на будь-який святковий захід. Ви надсилаєте мені відеозаписи (що Ви бажаєте,щоб було на відео),або тільки фото,або і відео і фото,а я монтую їх та додаю Ваші побажання на відео (якщо бажаєте). Наприклад: усі відео, що у Вас є з іменинником Ви

договірнапропоную

02.03.2025

Елітні повії для інтим послуг Київ.

Елітні повії для інтим послуг Київ. На нашому сайті https://caryonline.com/ru/ ви легко знайдете дівчину, яка буде вам до смаку. На нашому сайті найбільша база віп-ескорт моделей Києва. Наші повії у місті Київ швидко приїдуть на потрібну адресу без зайвих питань. Вони вміють зберігати секрети – все максимально

договірнапропоную

26.06.2024

Подарувати вірш Київ

Вам подобається дарувати подарунки? І саме ті подарунки, що приносять радість. Напевно, ви хочете піднести дорогій людині вірші на замовлення Київ? Замовити вірші київ ви можете звернувшись до мене. І я з великим задоволенням зроблю цю послугу. Маю багатий 10-річний досвід. Я пишу і прозу. Мови – українська, російська.

600 грн.пропоную

14.10.2023

Оренда тенісних кортів, корти для змагань у Києві.

Marina Tennis Club - це сучасний європейський комплекс для занять тенісом, розташований всього за 3 кілометри від Києва, с. Погреби. Клуб визнаний найкращим тенісним клубом України для дітей та дорослих. У нашому клубі ви знайдете корти з покриттям GreenSet CUSHION, яке використовується на таких турнірах, як

договірнапропоную

07.06.2023

grillmag.shop

Компанія "GrillMag.shop" спеціалізується на продажу якісних мангалів для барбекю. Вони пропонують широкий асортимент мангалів різних типів і конфігурацій, щоб задовольнити потреби і вподобання кожного любителя грилю. У "GrillMag.shop" ви знайдете мангали різних розмірів, форм і матеріалів виготовлення. Компанія

Поп.Наст.