Літній табір Навколо світу за літо

Опубліковано: 29.04.2025

Автор: Адміністратор

950 грн.

пропоную

Головна > Послуги > Інформаційно-освітні > Послуги репетиторів  > Літній табір Навколо світу за літо
☀️ Літо, сонце, пригоди і жодної нудної хвилини! 
Приєднуйся до нашої веселої банди мандрівників!🧳

🎭 Кожен тиждень - нова країна
🌍 Година англійської щодня
🚌 Екскурсії та пригоди
🍽 Смачні обіди
🎨 Творчі активності

📆  ми працюємо все літо!
⏰ 09:00-18:00
📝Діти 5-11 років

📍 Салтівка, вул. Валентинівська, 18 (метро "Студентська")
📍Олексіївка, вул. 23 Серпня, 42 (метро "23 Серпня ")

Обирайте зручну локацію!

💥 ВСТИГНІТЬ ОТРИМАТИ ЗНИЖКУ 10%  до 10 травня !

🎁 БОНУС: приємні сюрпризи щодня!

Хочете дізнатись більше? 

📞 Дзвоніть: 0509430997
ПереслатиПоскаржитись
Усі оголошення автора

Схожі оголошення

договірнапропоную

02.05.2024

Репетитор з програмування та математики

Шукаєте репетитора з математики та програмування? З радістю допоможу вам! Мене звуть Юлія Червінська, я вчитель математики та програмування з 1-річним досвідом роботи. Пропоную дистанційне навчання, яке економить ваш час та дає можливість займатися з будь-якої точки світу. Легко знаходжу спільну мову з

100 грн.пропоную

15.02.2022

Уроки шахів

Шахи - це елітарна гра, яку обожнювали безліч відомих людей із різних епох. Шахи здійснюють величезний вплив на розвиток мислення та вольових якостей! У дітей які займаються шахами спостерігається активне зростання багатьох розумових здібностей: підвищується IQ (коефіцієнт інтелекту); покращується пам’ять; розвивається

договірнапропоную

05.03.2023

Студія естрадного вокалу "Victoria"

Друзі! Якщо ви завжди мріяли спробувати себе в естрадному вокалі, то маєте унікальну можливість відвідати студію естрадного вокалу "Victoria"! Тут ви отримаєте професійну підтримку та навчання від кращих викладачів і зможете здійснити свої мрії! Не відкладайте свої мрії на потім, дійте прямо зараз! Приєднуйтеся

350 грн.пропоную

26.03.2024

Німецька мова для учнів 1-4 класів: онлайн-уроки з репетитором

Відкрийте своїй дитині двері у світ нових можливостей з німецькою мовою! Мене звати Софія Авдіюк, я вчитель німецької мови та історії з 1,5-річним досвідом роботи в сфері освіти. Запрошую діток 1-4 класів на захоплюючі онлайн уроки німецької мови! Чому варто вибрати мене? • Індивідуальний підхід: я розумію,

договірнапропоную

05.07.2023

Репетитор початкових класів

Дорогі батьки учнів початкової школи! На долю ваших дітей випала нелегка доля онлайн-навчання. Спочатку карантинного, потім воєнного. Всі ви розумієте, що за таких умов говорити про глибоку освіту та міцні знання ваших дітей не доводиться. Маємо надію, що 2023-2024 н.р. наші діти проведуть за партами у

300 грн.пропоную

23.05.2024

Репетитор з математики: ключ до розуміння та успіху!

Чи стикається ваш син чи дочка з труднощами у вивченні математики? Не розуміння навіть однієї теми може призвести до серйозних проблем у майбутньому. Не зволікайте! Зверніться за допомогою до досвідченого репетитора з математики вже зараз! Професійний репетитор допоможе: • Засвоїти складні математичні концепції.

180 грн.пропоную

21.08.2024

Курси підготовки до НМТ 2025

Центр розвитку «ДІАЛОГ» запрошує на курси підготовки до НМТ учнів  10 та 11 класів, студентів коледжів та технікумів. Навчання проходить з вересня по червень. Основна мета курсу - підготовка учнів до успішного складання НМТ. Що таке курси підготовки до ЗНО в Центрі розвитку «ДІАЛОГ»? -             9 місяців,

Поп.Наст.