Плавлений сир, сирний продукт, ковбасний

Опубліковано: 31.10.2021

Автор: Шевченко Юрій Михайлович

договірна

продам

Головна > Товари > Продукти харчування > Молоко і молочні продукти  > Плавлений сир, сирний продукт, ковбасний
Плавлений сир, сирний продукт є молочним продуктом, який виробляють із сичужних сирів, сиру, сирів для плавлення, олії, сухого молока та інших молочних компонентів з додаванням різних наповнювачів та спецій шляхом плавлення сирної маси. Історія цього продукту бере свій початок у швейцарському містечку Тун, в якому одного разу виробили занадто багато твердого сиру і змушені були його розплавити через відсутність можливості збуту. А першим, хто запатентував свій спосіб виробництва цієї новинки, був Джеймс Крафт. Саме його компанія «Kraft Foods» у 1950-му стала виробляти перший нарізаний скибочками плавлений сир. Склад та корисні властивості плавленого сиру.Якщо порівнювати цей продукт з твердими сортами сиру, то плавлений має деякі переваги: він містить менше холестерину і засвоюється організмом на всі 100%. Цей поживний продукт є джерелом кальцію та фосфору, які «відповідають» за стан кісток, волосся та нігтів. У складі плавлених сирів у великій кількості присутній також казеїн: цей високоякісний білок багатий на незамінні амінокислоти.
ПереслатиПоскаржитись
Усі оголошення автора

Схожі оголошення

договірнапродам

26.07.2011

Сухие молочные продукты.

Оптом со склада в Киеве : сухое молоко цельное, сухое молоко обезжиренное, молочная сыворотка сухая, молоко сгущённое.

договірнапродам

07.12.2023

Вершкове масло, "ЕКСТРА", 82,5%, ДСТУ

Масло  вершкове 82,5%.Масова частка жиру 82,5%. масло солодко-вершкове несолене вищий сорт. Склад: виготовлено з пастеризованих вершків з коров'ячого молока.                                                                                                                                  Харчова цінність 100г

954 грн.продам

15.05.2018

Трансглютаминаза - Фермент для творога, сыра и молочных продуктов

Трансглютаминаза (ТГ) ENZIM - фермент образовывает связи между аминокислотами, тем самым стабилизируя структуру белка. Фермент способен связывать между собой сывороточные белки в единую сеть и не позволяет им распадаться. Ферментный препарат Трансглютаминаза может использоваться в любых молочных продуктах: для

40 грн.продам

17.01.2019

Лактоза (молочный сахар)

Лактоза в ассортименте на самых выгодных условиях. Предложения нашей компании будут актуальны для производителей продуктов питания, БАДов, ветпрепаратов и кормов для животных.  В наличии лактоза с размером частиц 80, 100 и 200 мэш, специальная мелкодисперсная лактоза для производства  сгущенного молока.  Мы

360 грн.продам

07.10.2019

Крафтовый сыр Блю Д´оверн с голубой плесенью

Крафтовый сыр Блю Д´оверн с голубой плесенью цена: 360 грн/кгОтрезаю от 350 граммПроизводство Франция. Вес головы 2,5-3кг. Без остатка на складе!!! Собираем заказ на голову, не упустите момент попробовать оригинальный продукт!!! Оплата при встрече или на карту приват банка 100% Отправка за счет покупателя. Самовывоз

Поп.Наст.