Ведучий, тамада Київ

Опубліковано: 21.10.2024

Автор: Королівське Мистецтво

договірна

пропоную

Головна > Послуги > Туризм, свята, спорт, відпочинок > Організація шоу, урочистостей, корпоративів. > Послуги ведучих та артистів  > Ведучий, тамада Київ
Професійні ведучі, тамада для свят у Києві від Арт-Студії Свят «Королівське Мистецтво»

Шукаєте найкращого ведучого, тамаду для вашого свята? Арт-Студія Свят «Королівське Мистецтво» пропонує професійних ведучих для будь-якого заходу в Києві та Київській області. Наші досвідчені та харизматичні ведучі забезпечать найвищий рівень проведення свят і подій.

Наші послуги: Чому обрати наших ведучих?
Професійні ведучі, тамада для свят у Києві від Арт-Студії Свят «Королівське Мистецтво»

Шукаєте найкращого ведучого, тамаду для вашого свята? Арт-Студія Свят «Королівське Мистецтво» пропонує професійних ведучихдля будь-якого заходу в Києві та Київській області. Наші досвідчені та харизматичні ведучі забезпечать найвищий рівень проведення свят і подій.

Наші послуги:
  • Ведучі на весілля: створюють незабутню атмосферу на вашому святі, завдяки креативним сценаріям і веселим конкурсам.
  • Корпоративні ведучі: допоможуть перетворити будь-який корпоратив на цікаве та запам’ятовуване свято.
  • Конферансьє для урочистостей: підтримують позитивну атмосферу та організовують програму свята на найвищому рівні.
  • Дитячі аніматори: забезпечують веселі та захоплюючі заходи для дітей.
  • Ведучі на виїзні церемонії: організовують заходи на будь-якій локації, забезпечуючи бездоганний проведення урочистостей.
Чому обрати наших ведучих?
  • Досвід і професіоналізм: наші ведучі мають великий досвід у проведенні різних заходів.
  • Почуття гумору і харизма: завдяки креативним сценаріям і веселим конкурсам ваше свято буде незабутнім.
  • Високий рівень імпровізації: наші ведучі легко підлаштовуються під будь-які ситуації, створюючи комфортну і святкову атмосферу

Телефонуйте зараз: +38 (098) 805-58-58

Детальніше про наші послуги на сайті: https://artroyal.kiev.ua/vedychiy-tamada

ПереслатиПоскаржитись
Усі оголошення автора

Схожі оголошення

договірнапропоную

02.04.2023

Тамада та музика на весілля

Весілля? - Ласкаво запрошуемо у світ кохання, ніжного поцілунку, сліз радості, життєрадісних емоцій, веселого сміху.  А яке весілля без ведучої,тамади, шоу, музичного супроводу, артистів оригінального жанру? Гроші приходять і йдуть, емоції залишаются, так хочеться зупинити мить, а особливо, коли ця мить

договірнапропоную

04.10.2012

Мы - Праздник:) Тамада и музыка организуют свадьбу, день рождения, корпоратив! Киев.

Мы - ПРАЗДНИК:) Организуем свадьбу, день рождения, юбилей, корпоративную вечеринку! Тамада, живая музыка, вокалист, баянист, артисты, дискотека, ди джей со своим профессиональным звуком и светомузыкой. Бесплатная доставка по Киеву и области. Весело, оригинально, недорого. (099)7132797, (067)9888838, (093)7863221http://vk.com/muztamadahttp://facebook.com/tamadaplus

договірнапропоную

14.11.2011

Ведущий, тамада, dj на корпоратив, юбилей, свадьбу! Киев

Ведущий, тамада на корпоратив, юбилей, свадьбу в Киеве и под Киевом! Прекрастный дует организует любой праздник! Отличный dj, приятная живая вокальная и инструментальная музыка, различные шоу номера по невысокой цене и высоким уровнем профессионализма!(099)7132797, (067)9888838, (093)7863221

10 000 грн.пропоную

12.01.2022

Тамада. Ведуча свят

Яскраві та насправді теплі свята у колі рідних та друзів. Проведення весіль, випускних, ювілеїв, корпоративів тощо. Ведуча та музыка на ваше свято. Тел.: (093) 051-43-20, (067) 857-41-86. Віра.

200 $пропоную

16.11.2018

Ведучий на новорічні корпоративи

Новорічне з  святкування зі мною - це щастя для справжніх гурманів позитивного гумору. Це свіжі Ідеї, тематичні сценаріїї, сучасні та Класичні програми, дінамічні та оригінальні конкурси, пародійні шоу, ефектні Зіркові костюми на Ваших гостях - и все це для Вас!       Я

200 Європропоную

10.12.2021

Ведучий новорічні корпоративи

Новорічне  святкування  зі мною - це щастя для справжніх гурманів позитивного гумору. Це свіжі ідеї, тематичні сценаріїї, сучасні та класичні програми, динамічні та оригінальні конкурси, пародійні шоу,  ефектні зіркові костюми на Ваших гостях - і все це для Вас. Я ціную людей та їх бажання. Я знаю, як

200 Європропоную

11.12.2021

Ведучий новорічні корпоративи

Новорічне святкування зі мною - це щастя для справжніх гурманів позитивного гумору. Це свіжі ідеї, тематичні сценаріїї, сучасні та класичні програми, динамічні та оригінальні конкурси, пародійні шоу, ефектні зіркові костюми на Ваших гостях - і все це для Вас Я ціную людей та їх бажання. Я знаю, як важливо всім

Поп.Наст.