0675891685
0675891685
Схожі оголошення
05.08.2026
Книга «Эксплуатация и ремонт цветных телевизоров» авторов А. М. Почепы и Н. Ф. Фомина была издана в Одессе издательством «Маяк» в 1976 году (второе, дополненное издание). Она содержит 208 страниц и посвящена обслуживанию и починке ранних советских цветных телевизоров. [1, 2]Авторы: Почепа Александр Михайлович,

15.07.2026
Продам новые женские кожаные мокасины Geox Respect(дышащие), размер 40, черного цвета. Особенности модели: • верх выполнен из натуральной кожи • подошва из термополиуретана с перфорацией обеспечивает воздухопроницаемость и комфорт • декоративный шнурок Длина по стельке - 26,5 см.

01.04.2026
Батут 312 с с сеткой Comfort SkyJumpКачественный средний по размеру батут начального уровня диаметром 3,12 метра расчитан на 1-3 человек общим весом до 150кг для дома и дачи. Вы хотите купить себе или своему ребенку качественный и недорогой батут диаметром три метра? Из предложений представленных на украинском
06.11.2018
Волнистые попугайчики Год выпуска 1999 Сохранность Хорошая Формат издания 130х200 мм (средний формат) Количество страниц 96 ISBN 5-89824-001-2 Тираж 10000 Издательство Светоч Л Переплет Мягкая обложка Язык издания Русский Тип издания Отдельное издание От издателя Волнистые попугайчики - самые популярные декоративные
22.10.2024
Мультипрограммный диск софт огромный сборник программ 1998 год. раритет. коллекция в объявлении 8 фото Могу выслать почтой. Смотрите другие мои объявления - board.com.ua/user/e-45cb18/msg/p1.html
07.06.2023
Членский билет Автомотолюбителя УССР. 1981 год под закрытыми местами местами, спичками и монетой - проблем, пятен нету!, (закрыты из-за скромности так сказать) в объявлении 6 фото Могу выслать почтой. Смотрите другие мои объявления board.com.ua/user/e-466277/msg/p1.html
02.02.2020
Справочник по применению системы EUREKA. Серия Работа с ПК. В.П.Дьяконов, 1993 год. Уникальный справочник по забытой системе EUREKA. Содержание и Описание смотрите на фото в объявлении. Могу выслать почтой. Смотрите другие мои объявления - board.com.ua/user/e-45cb18/msg/p1.html

29.11.2024
Специфікація: Двигун 2x200 Вт Акумулятор 24V7Ah Автомат, 3 швидкості Розміри автомобіля 143 см х 68 см х 65 см Швидкість 3-8 км/год Макс. навантаження 50 кг Час зарядки 8 годин Час дії до 1 години Ремені безпеки✓ Відкриття дверей✓ Ключі✕ Крісла М'яка екошкіра Колеса М'який EVA Пульт2.4G 3-х ступеневе регулювання

12.04.2024
Translator Translator Круг для плавания с погремушкой. Рекомендован для деток от 1 месяца и до 2 год можно купать малыша в ванне, ванночке, бассейне или открытом водоеме глубиной до 1 метра края мягкие на ощупь для подбородка предусмотрена специальная выемка имеется двухстороннее надежное крепление по
Cookie – це маленький текстовий файл, котрий зберігається на вашому комп’ютері/мобільному пристрої, коли Ви відвідуєте веб-сайт. Цей текстовий файл може зберігати інформацію, котра може зчитуватися веб-сайтом, коли Ви знову відвідаєте його пізніше. Деякі файли cookie необхідні, щоб веб-сайт мав змогу функціонувати бездоганно. Інші файли cookie корисні для відвідувачів: вони надійно та безпечно зберігають ім’я користувача, та інші налаштування як, наприклад, обрану мову. Файли cookie служать для того, щоб Вам було непотрібно кожен раз вводити однакову інформацію, коли Ви повторно відвідуєте якийсь веб-сайт.
Ми використовуємо файли cookie, щоб запропонувати Вам оптимальний доступ до нашого веб-сайту. Завдяки використанню файлів cookie ми можемо подбати про те, щоб Вам показувалася та сама інформація, коли Ви відвідаєте наш веб-сайт повторно. Файли cookie можуть також використовуватися для оптимізації роботи веб-сайту. Вони полегшують перегляд веб-сайту.
Щоб захистити Ваші приватні дані, а також запобігти втраті інформації або протиправну поведінку, використовуються відповідні організаційні і технічні заходи.
Ми використовуємо файли cookie сторонніх постачальників, щоб аналізувати в збірних формулярах статистичну інформацію з використанням інструментів аналізу, наприклад, Google Analytics. Для цього використовуються як постійні, так і тимчасові файли cookie. Постійні cookie зберігаються на Вашому комп’ютері або мобільному пристрої на термін не більш 24 місяців.
Ви можете дуже просто вимкнути всі файли cookie в налаштуваннях свого веб-браузера. Для цього просто натисніть "Довідка" та пошукайте "Блокування файлів cookie". Пом’ятайте про наступне: якщо Ви вимкните файли cookie, то веб-сайт буде показуватися тільки частково або не буде показуватися взагалі.